daha önce bilgisyarımda kies 2.0 vardı ve sorunsuz çalışıyordu. yeni telefon aldıktan sonra android 4.3 ve üzeri için kies 3.0 yüklemeniz gerekiyor uyarısı verdi. bende kies 2 yi kaşldırıp 3. kurdum ama maalesef kies 3 ün masaüstündeki kısayola bastığımda exe giriş noktası bulunamadı uyarsı veriyor ve kies programı başlamıyor. yardımcı olabilecek kimse varmı acaba
eskisini tam olarak kaldırabildiniz mi onu bir kontrol edin birde kiesin son versiyonunu samsungun sitesinden tekrar indirip kurmayı deneyin
programları kaldırdıktan sonra, kies2 nin yüklenmesi için gerekli dosyayı google'dan aratıp bul, kies3 sorunca bir daha hayır dersin
quote:
Orijinalden alıntı: ghostrider07
eskisini tam olarak kaldırabildiniz mi onu bir kontrol edin birde kiesin son versiyonunu samsungun sitesinden tekrar indirip kurmayı deneyin
hocam tam olarak kaldırmak derken başlat çubuğundan kies programını bölümüne gittiğimde kies 2 kısayolunun altında kendi uninstall seçeneği vardı onu tıklayıpta yaptım. ama bu işlemden sonra herhangibiryerde kalıntısı kaldımı bilmiyorum. başka ne şekilde yapabilirim ki? veya kalıntısı kalmışmı diye nereye bakabilirimki?
Master_Evil
kullanıcısına yanıt
hocam tam anlayamadım. biraz açarmısnız
komikadam
kullanıcısına yanıt
kiesle alakalı herşeyi sil sadece kies 2 indir ve kur eğer kies3 update falan yapmak isterse, hayır de
program kalıntısı var mı yok mu bakmak için program files'a bi bak
Master_Evil
kullanıcısına yanıt
hocam yanlız kies 2 yi sorunsuz kullanıyordum. o zaman s3 minim vardı kullanıyordum. ama şimdi note 3 neo aldım ve android 4.3 üzeri bir telefonu kies 2 ye taktıgınızda androıd yüksek kies 3 ü yükleyin diye uyarı veriyor ve çalışmıyor. bende mecburen kies 3 kurmaya çalıştım. onuda çalıştıramöadım sorun bu
revo uninstaller vb. bir uygulama ile kaldırmayı dene
bu yazılım kayıt anahtarında kalan artıklarıda temizliyor sorun bu olabilir
setup dosyasında sorun olmadıgından da emin olun
komikadam
kullanıcısına yanıt
telefon değiştirdiğini bilmiyordum, programı uyumluluk modunda farklı işletim sistemlerinde açmayı deneyin, sağ tık yapıp, özellikler, uyumluluk diye gider, başka da aklıma bişey gelmiyor
Master_Evil
kullanıcısına yanıt
yok olmuyor hocam. yinede ayırdığın zaman ve fikirlerin için teşekkürler
ghostrider07G
kullanıcısına yanıt
setupta sorun olmaması lazım kaç defa yeniden yükledim. üstelik samsungun kendi sayfasından yüklüyorum olmuyor. ama kayıt anahtarlarını temizlemedim onu deneyeyim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme