Şimdi Ara

Kığılı Technical Blazer Mont / Ceket (Trendyol) 99TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
3.543
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Aynen öyle bende columbia sweet var hırka %100 polyester orjinal mi orjinal .. pamuk veya polyester olması tene değmediği müddetçe sıkıntı olmaz diye düşünüyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam bu blazer ceket. Mont değil ki. Polyester olması saçma olmuş. Yün olmadı pamuk olması gerekiyor.

Kıgılı net ile mağaza ürünlerini farklı kalitede satan bir marka. Hatta mağazada indirimli sattığı ürünler bile 2. Kalite.

Bu markadan uzak duruyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Destroyer1907

Polar mont gibi ürünlerin çoğunluğu polyesterdir bu ürünler ince olmadığından pamukla üretimi çok zor , vardır elbet pamuklusu ancak öyle 200-300 tl ye alınabilecek cinsten olabileceğini düşünmüyorum
    Ben pamuklu olduğunu sanmıyorum. Columbia mont üst seviye modellerden (ki bence en sıradan modeli bile çok kaliteli montlar), Massumo Dutti buda lüks marka. Hadi nike ı J&J u salladık diyelim. Bunlarda 200-300 ün çok üzerinde montlar. Walla bende ki en lüks ve pahalılar bunlar. Bunlarda polyesterse bence olması gerekeni budur. Ayrıca pamuk zaten olamaz pamuk dediğin şey yağmuru içine alır pamuğu istediğin şekilde işle içine karışım eklenmedikçe en ufak yağmurda su alırsın. Textilde su almayan 3-4 malzeme var bildiğim.

1- Gore Tex. En iyisi bu hava alır su almaz bir malzeme. Ama sert bir malzeme o sebeple sadece ayakkabı ve eldivenlerde kullanılıyor.
    2- Naylon. Adı üstünde naylon. Ki birçok montunda dış kaplaması naylon.
    3- Ployester (oda hepsi değil polyester çok geniş bir malzeme tanımlaması)
    4- Deri bununda işlenmesi ve kaplanması gerekiyor doğal hali suya dayanıksız zaten.

• 48 bedenin karsiligi nedir acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhalif13

Hocam bu blazer ceket. Mont değil ki. Polyester olması saçma olmuş. Yün olmadı pamuk olması gerekiyor.

Kıgılı net ile mağaza ürünlerini farklı kalitede satan bir marka. Hatta mağazada indirimli sattığı ürünler bile 2. Kalite.

Bu markadan uzak duruyorum.
    Tipi cekete benziyor. Daha önce benzer bir montum vardı klasik giyimde baharda çok güzel oluyor ama görüntü cekette olsa ürün mont idi ama onun önü biraz daha kapalıydı trençkot gibi. Buda genel olarak ön kısmı hariç onun gibi durdu gözüme, zaten biraz bol pileli duruyor farkındaysanız, Ceketin kesimi bu şekilde olmaz. Ön kesimi, yaka kısmı ve ön açıklığı dediğiniz gibi ceket gibi duruyor.

Neyse gelince bakarız, malzemesine bakarız, kalitesine bakarız, üstümüze dener bakarız. Yorumlarmı buradan yazarım. Beğenmezsem veya hanım beğenmezse iade ederiz bukadar basit. Böyle bir marka için 99 güzel fiyat geldi gözüme paylaştım. Beğenmeyen oğluna almasın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Loney

48 bedenin karsiligi nedir acaba?
    M-L arası. 48-52 Large denilebilir, 52 ve sonrası XL tekabül ediyor diyebilirim.

Markasına ve kesimine göre değişmek suretiyle Larde veya X-Large giyen birisi olarak genelde ceketlerim 50 - 54 beden aralığında. Buda mont biraz geniş olsun diyerek 54 sipariş verdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: salvery

Buda benim ceketim dışı 100 pamuk içi 100polyester kışlık ceketler böyle olur sizin bu linkteki ürün ceket ise bilgileri yanlış girilmiştir yok ceket değilse ceket görünümlü monttur ki ben bu ceketi 60 liraya aldım 1 yıl önce tabi markası defacto ve outlet bölümünden
    Forumda çok bilgili gibi gezinen tiplere gıcığım bütün outdoor ve spor markalı ürünlerinin hepsi polyesterdir ister 10 lira olsun ister 1000 farektmez çünkü sporcular terlediğinde polyester suyu dışarı doğru iterek buharlaşmasını sağlar pamuk olursa suyu içine çeker mesela hiç pamuk yağmurluk görmüşmü çok bilgin arkadaşlar acaba
    Bu ürün ceket modeli bir mont. Bu tarz ürünler mevcut farklı markalarda da, çok sık üretilen modeller değil.

Kalıp olarak gördüm fena değil bu arada + ürün çok hafif.

Mağazalarda mevcut, merak edenler mağazada kalıp denesin fiyatını hatırlamıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.