Şimdi Ara

Kığılı Technical Blazer Mont / Ceket (Trendyol) 99TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
3.543
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Özellikleri pek yazmıyor ama baharlık Mont / Ceket. Fiyat sıcak gibi. Bildiğiniz kod var mı buna uygulanabilen?

• %100 POLYESTER. Uzak durun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KingOfShadows kullanıcısına yanıt
    Hocam %100 polyester olunca ne oluyor acaba? Yani gerçekten tam olarak bilmediğimden soruyorum. Terletir vs manasında mi cekincemiz olmalı yoksa sağlık konusunda vs mi sakincalari var?

• quote:

Orijinalden alıntı: HigherPlace

Hocam %100 polyester olunca ne oluyor acaba? Yani gerçekten tam olarak bilmediğimden soruyorum. Terletir vs manasında mi cekincemiz olmalı yoksa sağlık konusunda vs mi sakincalari var?
    Sağlıklı olmuyor. Terletiyor. %30 felan kabul edilebilir. %70 Cotton olsa daha iyi olabilirdi.

• Mont bu cilde değmeyecekki? Birde mont neden yapılırki ben pek anlamam. Siz söyleyince evdeki montlara baktım bir çoğu polyester zaten. Pamuk olacak hali yokya su geçirir yoksa Goretex desen oda kıyafette olmaz çok sert.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KingOfShadows

Sağlıklı olmuyor. Terletiyor. %30 felan kabul edilebilir. %70 Cotton olsa daha iyi olabilirdi.

Alıntıları Göster
    Bu dediğiniz cilde değern ürünler için. Montun heleki dış yüzeyinin pamuk olması çok zor. Bende çok bilmiyorum biraz araştırayım evdeki montlara bakıp dönüş yapıcam.
  • Paylaşım için teşekkürler. Geçen hafta 125 tl ve 150 tl'den satılmıştı
    Polyester olması harici albenisi yok.
    Prova mankeni giymeyi reddetmiş gibi duruyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tonythetonguc

Mont bu cilde değmeyecekki? Birde mont neden yapılırki ben pek anlamam. Siz söyleyince evdeki montlara baktım bir çoğu polyester zaten. Pamuk olacak hali yokya su geçirir yoksa Goretex desen oda kıyafette olmaz çok sert.
    Polyesterden yapılması normal zaten. Colombia'nın da %100 polyester ürünleri var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tonythetonguc

Bu dediğiniz cilde değern ürünler için. Montun heleki dış yüzeyinin pamuk olması çok zor. Bende çok bilmiyorum biraz araştırayım evdeki montlara bakıp dönüş yapıcam.

Alıntıları Göster
    Hocam bu mont değil ki. Bildiğimiz ceket. Altına kısa kollu V yaka t-shirt de giyilebilir. Cilt ile temas olacak yani.

• Orjinal Columbia Mont etiketi:
    (Lining iç astar demek) 100% polyester Dışı zaten naylon muş

Jack & Jones Mont Etiketi:
    Dış kabuk naylon gerisi 100% polyester

Massimo Dutti Kaban:
    Buda 100% polyestermiş.

• Dogan gorunumlu sahin gibi mont desem degil ceket desem %100 polyester ustune poset giy cik daha ucuza mal olur...

• tonythetonguc kullanıcısına yanıt
    Hocam senin elindekiyle bunun hic alakasi yok seninki mont tabiki polyester ama bunun sekli ceket kendisi.mont ilginc

• quote:

Orijinalden alıntı: KingOfShadows

Hocam bu mont değil ki. Bildiğimiz ceket. Altına kısa kollu V yaka t-shirt de giyilebilir. Cilt ile temas olacak yani.

Alıntıları Göster
    Değil işte. Ceket niyetine alacaksanız olmaz. Evet haklısınız sağlıksınz. Ama bu daha ziyade bahar aylarında resmi kıyafet kullanımında ceket veya gönmlek üzerine giyilen trençkot, ceket mont tarzında birşey. Ürün sınıfıt mont aslında. Altında en kötü gömlek olmalı. Dediğiniz gibi t-shirt ile sağlıksız o amaçlı alınmaz bence T-shirt üzerine de yakışmaz zaten. Bence polyester olmasında bir sakınca yok. Neyse ben sipariş ettim bakalım çok kalitesiz olursa iade ederiz. Genelde Kığılının ürünlerini beğenirim. Gelsin bakalım görelim. Olmazsa iade ederiz. Ama bu dediğim gibi bahar / son bahar gömlek veya gömlek + ceket üzerine giyilebilecek bir ürün. Model beğenilir beğenilmez ayrı konu. Zaten en çok tutulan en çok beğenilen model olsa bu kadar indirime girmez orası kesin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tonythetonguc -- 28 Kasım 2019; 1:49:15 >

• tonythetonguc kullanıcısına yanıt
    Buda benim ceketim dışı 100 pamuk içi 100polyester kışlık ceketler böyle olur sizin bu linkteki ürün ceket ise bilgileri yanlış girilmiştir yok ceket değilse ceket görünümlü monttur ki ben bu ceketi 60 liraya aldım 1 yıl önce tabi markası defacto ve outlet bölümünden
    Forumda çok bilgili gibi gezinen tiplere gıcığım bütün outdoor ve spor markalı ürünlerinin hepsi polyesterdir ister 10 lira olsun ister 1000 farektmez çünkü sporcular terlediğinde polyester suyu dışarı doğru iterek buharlaşmasını sağlar pamuk olursa suyu içine çeker mesela hiç pamuk yağmurluk görmüşmü çok bilgin arkadaşlar acaba

• Polyester = çöp, maalesef
  • salvery kullanıcısına yanıt
    Haklısınız. Birde Nike yağmurluk baharlık öomtum var oda 100% polyester miş. Zaten Columbia omni heat turbo-down serisi bir mont bile polyester ise daha kurcalamanın anlamı yok. Mont denen şey poleyseterden yapılırmış demekki. Polyster = Çöp diyen arkadaşlar kullandıkları en kaliteli montun özelliklerine bir baksınlar çok rica ediyorum.

Zaten mont dediğin şey sıcaklığı içerde, soğukluğu + rüzgarı + yağmuru dışarda tutması gerekli. Bunun içinde bırakın polyesteri naylon bile kullanmak şartmış demekki.

• marketlerde 25 kuruş değil mi bu
  • Gömlek, Kazak, Pantolon, Sweat, Tshirt, vb gibi iç giyim, direk tene temas eden kıyafetlerde pamuklu olanları tercih edin. Polyester ( bildiğin Naylon ) dış giyimde pek te sorun teşkil etmez.
  • OPTİMİST kullanıcısına yanıt
    Bende başında böyle demiştim ama anlatamadık. İspatnıda yaptım. Massumo Dutti, Columbia, Nike, Jack & Jones, bütün bu parkalar 100% polyester kullanmış demekki onsuz olmuyor arkadaş. Tersini ispatlayan varsa etiket paylaşsın. Şöyle soğuk yağmur geçirmeyen bir mont bulsun ve polyester olmasın.
  • KingOfShadows kullanıcısına yanıt
    Polar mont gibi ürünlerin çoğunluğu polyesterdir bu ürünler ince olmadığından pamukla üretimi çok zor , vardır elbet pamuklusu ancak öyle 200-300 tl ye alınabilecek cinsten olabileceğini düşünmüyorum

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.