Şimdi Ara

Kıl dönmesi olanlar (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
117
Cevap
0
Favori
22.094
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • vallahi pek bişey diyemicem ama benmki seyrekti o bölge de çok yoktu
  • quote:

Orjinalden alıntı: bluemountain

arkadaşlar yarın sabah olucam bende ameliyat kıl dönmesi beniimkisi 5 6 aydır filan vardı ağrı sızı bişey yok ama hemen olmakta fayda var dedi doktor zate tanıdık tı. akşama çıkarsın seni yatırmayız dedi . bide idrar yapmak önemliymiş böyle ameliyatlardan sonra onu özellikle söyledi birde ben açık ameliyat olucam daha uzun sürüyomuş geçmesi ama tekrarlama şansı azalıyomuş bakalım iyi olursam akşama girerim nete

Yaklaşık 1 1.5 aydır bende de var yukarıda belirtmiştim. Ben de ameliyat olmayı düşünüyorum yalnız okul var 15 20 gün dinlenme süresi var bunun popo üzerine oturulmuyor filan yazmış arkadaşlar ne dir ne değildir anlatır mısınız?
  • konuyu okudum şimdi bana yusuf geldi

MR mı çektirmek lazım, görünürde bişey yok ama arasıra ağrı var? doktor tavsiye edecek varmı? kendi gittiği doktorlardan
  • ben konumu buldum

var bende var allah versın cezasını var hemde kuyruk sokumumun dıbınde bole ıkı yuvarlak bırbırlerıne baglılar gıbı duz oturunca sorun yok yumusak yerdede sorun yok ama sert zemınde bole bıraz egık oturunca o orda oynamaya baslıyo tabı acıyoda unı baslasın alacam karnemı yallahh doktora bide resmen orayı deliyolarmış bole garıp garıp bısıler duydum ama yaptıracam delık delık dolasırız..

bunu nıye anlattım cunku artık patladım yaa bu ne beee nerde bı b.kluk var benı bulur öff beeee
  • quote:

Orjinalden alıntı: HewaL.s

bende oldum ama korkulcak bişi yok hiç ağrı olmaz kıl dönmesi ameliyatlarında yani ameliyattan sonra ağrı olmaz sadece kıç üstü oturamıosun
    benim gibi yüz üstü yatıosun
    13 gün yatttım

dip not ameliyattan 10 dk sonra çekilmiştir bakın ne kadar neşeliyim

Kıl dönmesi olanlar

hocam iyi narkoz yemişin halinden belli benimde ameliyattan sonra yarayı çekmişlerdi iğrenç bişey biraz özel olmasa paylaşırdım ama şimdi döte falan sedat abi yaparlar

• cok ilginc bi hastalik

popona kil mi toplaniyor simdi

nasil oluyor bu hastalik
    quote:

Orjinalden alıntı: tuintu

quote:

Orjinalden alıntı: Darkness778

abi bizim bir arkın abisınde olmustu popusunda.
    5 gün hastanede yatmış.
    Evde 15 gün kıcına oturamammış.
    Piskolojisi bolur saçma sapan şeyler yapıyormus sıkıntıdan.
    Birde dikiş izinin fotosunu cekmişler anam o götün yarısını dikmişler iğrenç bişi
    Allah kimseye vermesin özelliklede bana

gece gece çok güldüm dostum ya

gece gece guldum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devmanetihad -- 25 Ağustos 2008; 23:54:46 >

• quote:

Orjinalden alıntı: __dI4u__

Ya kıl dönemsi olmamak için ne yapmak gerekiyo

Temiz bakıcaksın işte. Tıraş edeceksin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Monsteray.

quote:

Orjinalden alıntı: __dI4u__

Ya kıl dönemsi olmamak için ne yapmak gerekiyo

Temiz bakıcaksın işte. Tıraş edeceksin.

• quote:

Orjinalden alıntı: bluemountain

arkadaşlar yarın sabah olucam bende ameliyat kıl dönmesi beniimkisi 5 6 aydır filan vardı ağrı sızı bişey yok ama hemen olmakta fayda var dedi doktor zate tanıdık tı. akşama çıkarsın seni yatırmayız dedi . bide idrar yapmak önemliymiş böyle ameliyatlardan sonra onu özellikle söyledi birde ben açık ameliyat olucam daha uzun sürüyomuş geçmesi ama tekrarlama şansı azalıyomuş bakalım iyi olursam akşama girerim nete

Oldun mu ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: [DMC]

Kıl dönmesi olanlar

klipleri falan super

Hocam ne alaka?
  • karistirdim galiba eurovision konusunda aticaktim mesaji
  • quote:

karistirdim galiba eurovision konusunda aticaktim mesaji

Tamam annadim kil donmesi topic inde Hadiseyi gorunce bi afalladim

Bu arada bencede kesinlikle Hadise gitmeliydi =)
  • bende oldum 3 sene evvel

1 sene boyunca hergün pansuman oldum pansuman dışında ameliyat rahatı hatta benim yaşlarda 5 kişi daha kıl dönmesi ameliyatı olcaktık hastanede kopan espirileri amliyatdan sonra bizi yatırdıkları yerde nasıl kahkahalar attık bilseniz :)
  • quote:

karistirdim galiba eurovision konusunda aticaktim mesaji

hacı sen bu aralar çok karıştırıyon
  • quote:

Orjinalden alıntı: huseyin__58

Ya tırsacak bir şey yok

Ben doktorla sohbet ede ede ameliyat oldum spinal anestezi denilen bir olayla yaptı ameliyatı.Yani kendimdeydim.Acı hissetmiyordum ama ayaklarımı falan oynatabiliyordum.Korkmayın abi cidden çok rahat ameliyat.En fazla 45 dk sürer.Ve eğer çok iltahap yoksa 1 günde çıkarsınız.Size tavsiye flap yöntemiyle ameliyat olun

benide ilk başta öyle yapıcaklardı iğneyi soktular soktular sırttan olmuyo ben kıvranıyorum
    en son dedim doktora daya narkoza

geçmiş olsun bu arada
    bende geçen cuma oldum senden daha yeniyim yani

• arkadaşlar salı sabahtan oldum ameliyatıı valla çok basit bi ameliyat öle kimse korkmasın hiç acı ağrı sızı bela bişey yok sadece kuyruk sokumundan parça kesiyolar o kadar ya şuan da üstüne bile oturabiliyorum ama büyük tuvaleti yapmak biraz zahmetli onun haricinde bi sorun problemim yok hastaneden bu sabah taburcu oldum tek acı çektiğim şey kola vurulan serum iğnesi ki ki o iğne yi görünce anlarsınız ne dediğimi. bi elimin üstünden soktu iğne yi damar patladı benm şişti elimin üstü ameliyat sırasında hemen uyardım hemşire yi yukarı taktı biraz daha ama 1 gün o iğne kolum dayken çok rahatsızlık verici arka taraf hiç umrumda bile olmadı bi de popo dan yapılan iğne de az değil acıtıyo. şimdi de 45 gün pansumana gitcem artık erken kapanırsa da o zaman bırakcam pansumanı bugün yaptı pansuman hiç acımadı delikin içindeki tamponu filan çıkardı krem sürdü batikonladı bantlayıp kapadı eğer olucaksanız komple popo yu traşlayın benm bantlar popo mu kapladı ben kesmemiştim her tarafı gidiyo kılar açarken ona göre bu arada ben açık yöntem oldum doktorum tanıdık tı onu önnerdi şimdilik benden bu kadar soru sormak isteyen varsa nete girdikçe yazarım

• bide arkadaşlar benim daha farkedeli 6 ay olmuştu doktorda küçük bi parçadır diye bekliyodu nerdeyse baş parmağım kadar bişey gösterdi bana ameliyat sırasında yani farkedilmiyo hiç ama önceleri bi beze gibi bişey vardı kuyruk sokumum da ama hiç acımıyodu bende o diildir beze dir geçer diyodum< demek ki oymuş çok illet gibi bişey çıkan parça da zaten tam alien e benziyodu çok garip birşey kocaman bi beze
  • öncelikle geçmiş olsun hepimize

benim de kuyruk sokumunda çıktı 3-4 yaz önce.. öyle bi şişkinlik falan var.. oturamıyom adam gibi yatamıyom bi kaç gün sonra doktora gittim... dedi iltahap yapmış.. bi ağrı kesici bi iltihap kurutucu hap verdi gönderdi.. hapları kullandım ben bikaçgün yine ama ağrı dayanılmaz hale gelmişti.. çok bekletmeyin falan demişsiniz ama nasıl kılsa 1 haftada beni bezdirmişti iyice beklenecek gibi bişey değildi.. tatil planlarım alt üst oldu onun yüzünden...

bu sefer başka doktora gittim.. ben hala kıl dönmesi değildir diye avutmaya çalışıyorum kendimi.. kim ameliyat olacak şimdi doktora da diyom bi yandan kıl dönmesi deildir o falan filan diye bi muayeneden sonra hemen yatırdı yan taraftaki sedyeye.. ne narkoz var ne bişey.. dayadı neşteri kuyruk sokumuna birazcık(!) yardı.. "Aha bu da kılın" diye gösterdi bana sonra da yardığı yere biraz pansuman pamuk falan bi bantladı.. hadi geçmiş olsun diye gönderdi beni direk.. yarım saatte gerçekleşti her şey tekrarlama ihtimali olabilir dedi ama yok çok şükür şimdiye kadar bişey

senelerce bekleme hastanede falan yatma demişsiniz ama bende çok hızlı gerçekleşmiş her şey nedense

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DoomBringer -- 27 Ağustos 2008; 18:16:48 >

• of of of Geçmiş olsun öncelikle bu kötü hastalıga yakalananlara ve tedavi olanlara..
    Ben de bu hastalık hakkında bir çok yerde yazılar okumustum ,
    hatta askerde ismini cok duymustum ama bu kadar kötü bişey oldugunu bilmiyordum..
    Allah kimsenin basina vermesin..
  • ya zaten benm alt taraf ameliyattan 4 5 saat sonra açıldı ondan bekledim ben bide idrar yapmam içinde 4 posta serum yedim 6 7 kere tuvalete gittim
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.