Şimdi Ara

kilavyede sorun var yardim...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm arkadaslar ya benim kilavyeye birsey oldu herhalde dili ingilizce'ye döndü düzeltemedim bazi harfler olmuyor internet ortaminda yazmiyor yanlis yaziyor yazdigimdanda alasiliyordur herhalde ne yapmam gerekiyor

simdiden sagolun saygilar

• ingilizceye donusmustur buyuk ihtimal
    baslat>ayarlar>denetim masasi>bolge ve dil secenekleri>diller>ayrintilar>ekle>turkce f ordan ayarlarsin zaten yada sen ilk basta ctrl+shft ve ardindan alt+shift tuslarina basarak duzeltmeyi dene bir kere yap olmazsa birkac kere daha yap duzelmezse diger yontemle yaparsin....
    Not:enterin altindaki shift,ctrl ve alt tuslarini kullan...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metalnotdead -- 15 Ocak 2005, 20:13:57 >
  • ya oralara falan baktım ama yapamadım neseki kurtuldum en iyi çözümü yaptım bilin bakalım ne yaptım tabikide format attım

saygılar sağolasın metalnotdead
  • sen simdi sadece turkce karekterleri kullanamadigin icinmi format attin?
  • aynı sorun benim başımada mesela metin belgesine ş yaıyor ama sıra hptt ye geldiğinde ş yi alt çizgi olarak algılıyordu bende monzillanın fire foxunu kurmak sureti ile bu dertten kurtuldum yalnız kurarken expolorerın ayarlarını dikkate alacakmısın diye soruyor alma dedimneyse kuruldu ve explorerın kısa yolunu sildim
  • türkçe krakter için formatmı attın sorusuna bende haytretler içinde katılıyorum gözü kara adamsın vesselam
  • waaashhh abi evi bocek filan bassa binayı havaya ucurur arkadaş gozunu kırpmadan valla :)
  • ya ne denediysem olmadı nerdeyse uykularıma giriyordu birde bişlgisayarda virüs taraması yaptığımda virüs buluyordu çok uzun zamandır formatta atmıyordum ii oldu bunları da bahane ederek format attım ama binadakilerin ve sizin korkunuz olmasın havaya uçurmam...

saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WhiTeDeAd -- 18 Ocak 2005, 9:33:44 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.