Bildirim
kilavyede sorun var yardim...
JACK & JONES JJEURBAN EDGE TEE LS O-NECK NOOS Tişört Erkek : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CL7YY6WN
12 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
ingilizceye donusmustur buyuk ihtimal
baslat>ayarlar>denetim masasi>bolge ve dil secenekleri>diller>ayrintilar>ekle>turkce f ordan ayarlarsin zaten yada sen ilk basta ctrl+shft ve ardindan alt+shift tuslarina basarak duzeltmeyi dene bir kere yap olmazsa birkac kere daha yap duzelmezse diger yontemle yaparsin....
Not:enterin altindaki shift,ctrl ve alt tuslarini kullan...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metalnotdead -- 15 Ocak 2005, 20:13:57 > -
ya oralara falan baktım ama yapamadım neseki kurtuldum en iyi çözümü yaptım bilin bakalım ne yaptım tabikide format attım
saygılar sağolasın metalnotdead -
sen simdi sadece turkce karekterleri kullanamadigin icinmi format attin? -
aynı sorun benim başımada mesela metin belgesine ş yaıyor ama sıra hptt ye geldiğinde ş yi alt çizgi olarak algılıyordu bende monzillanın fire foxunu kurmak sureti ile bu dertten kurtuldum yalnız kurarken expolorerın ayarlarını dikkate alacakmısın diye soruyor alma dedimneyse kuruldu ve explorerın kısa yolunu sildim -
türkçe krakter için formatmı attın sorusuna bende haytretler içinde katılıyorum gözü kara adamsın vesselam -
waaashhh abi evi bocek filan bassa binayı havaya ucurur arkadaş gozunu kırpmadan valla :) -
ya ne denediysem olmadı nerdeyse uykularıma giriyordu birde bişlgisayarda virüs taraması yaptığımda virüs buluyordu çok uzun zamandır formatta atmıyordum ii oldu bunları da bahane ederek format attım ama binadakilerin ve sizin korkunuz olmasın havaya uçurmam...
saygılar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WhiTeDeAd -- 18 Ocak 2005, 9:33:44 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X