Bildirim
kılıç parlaması
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
onlar alınıyor süreli olarak mesala 1 hafta alevli alırsın 1 hafta parlar öle biliyorum ijji de -
Shopa git Kitlerde yumurta gibi bişi war üstüne tıkla yanda yazar ne parladığı al onu meds koyduğun yere koy gir oyuna melee weaponunu cıkar yanıo -
quote:
Orjinalden alıntı: Galvatron
Shopa git Kitlerde yumurta gibi bişi war üstüne tıkla yanda yazar ne parladığı al onu meds koyduğun yere koy gir oyuna melee weaponunu cıkar yanıo
bende hep en iyi silahlar öyle parlıyo zannediyodum hep yeni kılıç alma hevesindeydim. meğersem bu kadar basitmiş (tabi doğruysa)
ben düşük levelli arkadaşda (lvl 10-15 arası bişeydik o zamanlar) nasıl aldın diye sorduğumda japon bana ijji cash ile aldım demişti. -
doğru demiş öle olacaka ztn -
quote:
Orjinalden alıntı: Galvatron
Shopa git Kitlerde yumurta gibi bişi war üstüne tıkla yanda yazar ne parladığı al onu meds koyduğun yere koy gir oyuna melee weaponunu cıkar yanıo
yumurta gb biş derken -
yuvarlak yumurta seklinde bi sembolu war onu kastetmiştir ...
kırmızı olursa fire
koyu mavi = ice
acık mavi = lightning
yesil = poison :P -
quote:
Orjinalden alıntı: TheKinQ
yuvarlak yumurta seklinde bi sembolu war onu kastetmiştir ...
kırmızı olursa fire
koyu mavi = ice
acık mavi = lightning
yesil = poison :P
peki kılıcı nasıl cıkaratacaz yumurtadan
kuluckaya falanmı yatacam
bu arada Turb0Lov3r -- 91 -- LegacyGamers baya bi zor olmalı 91 lvl
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrKavinsky -- 20 Temmuz 2007; 19:23:18 > -
LGde kolay 85den sonra hele daha kolay quest yaratıklarına 2-3 atıyosun ... 2m exp geliyo quest basına
o kullandıgın yumurtanın lvlına göre değişir... yüksek lvlsa otomatik alınca parlar kılıc fakat düşük lvlse sadece massasive alınca parlar -
elemt topları var med konulan yere koyun parlar -
yumurta mı ===> top der insan ne yumurtası -
stone desem kafaları karışmazmıydı?? element taşı, coini vs vs lvlına göre adı değişiyo ne yapalım -
premium falan almak gereklimi bende neden goruınmuyor bunlar ijji de yokmu yoksa anlamadım anlatın pls 1 -
ijjide premiumla alırsın
privatelerde shopta satılır -
bende ijjide premiumda yok oyle tornların arasına falan bakıyom belki bu sefer cıkmıstır diye
-
canopus medal gibi bisidi desik bole ustune basınca 5 dmg 4 sec gibisinden seler yazar altlara dorudur bunlar lvl e gore alrsin
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X