Şimdi Ara

Kılıçdaroğlu: 'Devleti FETÖ'ye teslim eden kişinin adı Recep Tayyip Erdoğan'dır. (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
397
Cevap
4
Favori
48.898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
500 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ciobaba

Ya senin gibi insanların acilen üremesine yasak konulmalı mantığa bak, gidip bakabilirsin CHP kaç defa cemaati araştıralım diye önerge vermiş TV'lerde bas bas bağırdı ulan devlet içinde devlet kuruyorlar diye o zaman çıkıp kargalar bile güler dediniz. CHP o kadar uyardı dinlemediniz fetöcü komutanları kritik görevlere getirdiniz, ergenekon balyoz davalarının savcısı oldunuz tabi ki sizden hesap soracağız gün gelecek kim bir terör örgütü desteklemişse çıkıp yargı önünde hesap verecek.
    Çok geç dostum.

Üredim bile.
  • 75 yıllık ömürde denk geldiğimiz ülkeye ve konjonktüre bak! Gözümüzü bir açtık tam bir ortadoğu çöplüğünün içinde debeleniyoruz.

Hele 2000'liler? Gençlerin hayatlarının baharında yaşadıkları cümbüşe bak! Üniye giden ayrı bir maddi sefalette, evde oturan ayrı bir psijolojik yıkımda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tla776

Sen hatirlamiyor olabilirsin ama biz hayirliyoruz. Gunlerce sokmadilar binaya sonra tahmin et bakalim nasil girmis olabilirler.
    ben başbuğun operasyona özel lafını hatırlamıyorum ,nede açık açık cemaat dediğini hatırlıyorum, baktı ucu kendine dokanıyor gitti bir lav borusu salladı ortada okadar ,bu amerikanın operasyonuydu akp de askeri vesayet mağduru olmamak için destekledi, mağlum ortada şeriat geliyor indirin darbe yapın diye vesayet aşıkları ortada cirit atıyordu,yani ortalık çok karışıktı,batıcı seküler amerikancı tayfada destekledi tek desteklemeyen kemalist, vesayet sever akp ye darbe yapsalarda kurtulsak diyen anti islamcı zümre = ortam cadı kazanı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 12 Şubat 2020; 15:58:1 >
  • dekareme kullanıcısına yanıt
    Dostum sebebi çok açık.

AK Parti yeni bir partiydi ve kurulup başa gelmeden önce insanlar aynı siyasi tiplerin kurduğu başarısız koalisyonlardan bıkmıştı. Krizler herkesin canına tak etmişti.

Birleştirici faktör din olarak kullanıldı ve kitlelerin oyunu aldı. Ülkeyi zaten yaklaşık son 60 yıldır sağcı partiler yönetiyor.

Erol Mütercimlerin videosunda bakarsan Amerikalıların kendisini destekleyip ülkenin başına getirdiğini söylüyor, yalan söylediğini de düşünmüyorum.

Çok ilginç şeyler oluyor bu ülkede.
  • Kılıçdaroğlu: "Devleti FETÖ'ye teslim eden kişinin adı Recep Tayyip Erdoğan'dır.
  • dekareme kullanıcısına yanıt
    ağzına sağlık hocam
  • Bu kk çok komik.
    Darbe olursa Tanklarin önüne ilk ben çıkarım
    Darbe olurken: Topuuukkk!!!

Fetonun kanallari kapatilirken fetonun kanallarinda kucaktan kucaga gezen adam erdogani fetocu ilan ediyor.

Fetoculer icin adalet yuruyusu adi altinda sicagin altinda 400km yuruyen adam erdogan fetocu demis.

Demedi demeyin Kk bu kadar kendisiyle ters duşecek kadar mal olamaz.Buyuk ihtimal sol cenahı kontrol altinda tutmak üzere derin devlet tarafindan yerlestirildi chpnin başına.Aynen Tayyibin de devletin başına yerlestirildigi gibi.Bu soylediklerim 20 yil sonra anlaşilabilir ancak, dogru tespit mi değil mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kılıçdaroğlu: "Devleti FETÖ'ye teslim eden kişinin adı Recep Tayyip Erdoğan'dır.

Burda ki ayaklar kime aitse siyasi ayakta o dur..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rindaman kullanıcısına yanıt
    Aynen. Bu şekilde daha ne kadar dayanırız bilmiyorum.
  • @focusrite
    Unutulmaz gülüşlerden biri daha.
    Kılıçdaroğlu: "Devleti FETÖ'ye teslim eden kişinin adı Recep Tayyip Erdoğan'dır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ototube kullanıcısına yanıt
    aynen o fetöyü halen badem bıyıklı, pilavlı, dinsel gariban yobazsal bir olay sanarak, chp ne alaka diyorlar
    çok yeni abd den rapor sızdı zaten açık açık,hiç birşey tesadüf değil..

muhalif zeki adamı severim ben, başa sarıp 30 defa izleyin,chp,akp sidik yarıştırmasından kurtulamdılar gitti zaten..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 12 Şubat 2020; 16:47:34 >

• En azından daha şerefli olurdu. Ama emin ol tayyip erdoğan olmasa darbe falan da olmazdı. Bir televizyon kanalının kapatilmasini siyasi bir durum olarak goreceksen o kanal nasıl açılmış kim qcmis kim desteklemiş bak görürsün. Feto nun eteginden ayrılmayıp sayesinde bir yere gelmiş insanlar ve onları savunan insanların cikipta vay efendim samanyolu kapanmasın kim dedi diyebilecek kadar dusmesi komik ve gerçekten derin bir iq meselesidir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ne istedin de vermedik diye başlayıp giden o konuşmayı kimler yaptı. Elbet Birgün yargilanacaklar. Ama bu millet bu kafayla daha beterlerine layık olduğunu kendi kendine kanitlayacak daha beterine de oy verecektir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Konuda hepsi yoğun çaba harcıyor ama bu tarz sorulara hiçbiri cevap veremiyor nedense.
  • Ay ben şok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.