Şimdi Ara

Kılıçdaroğlu: 'Devleti FETÖ'ye teslim eden kişinin adı Recep Tayyip Erdoğan'dır. (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
397
Cevap
4
Favori
48.898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
500 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Madem herkes fetöcüydü bu geri zekalılar neden darbe yaptı?
  • Treth kullanıcısına yanıt
    12 yil besle, sonra yarattigin canavara savas ac. İyiymis.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 01001101

iş yerindeki dinlenme salonunda televizyonda bu konuşma çıktı, bizim hademe abiler hep bir ağızdan başladılar bağırmaya, TERBİYESİZ!! FETÖ HAKKINDA KONUŞABİLECEK EN SON KİŞİ SENSİN!!

ordan bi abla sordu, neden öyle diyosunuz dedi; hademe abinin biri yüksek sesle: "BU HERİF FETÖ ORTAĞIDIR, DEVLET KAÇ SENEDİR FETÖYÜ TEMİZLEMEYE ÇALIŞIYO BU TERBİYESİZ FETÖ İLE İŞBİRLİĞİ YAPTI HÂLÂ ÇIKMIŞ KONUŞUYO" dedi.

vaziyet bu.

reiz çıkıp bu heriflere: "tekrar ortak olduk" demeye kalkarsa, anında dönerler tekrar başa.

bu insanlara mal demeyeceğim. çünkü Türkiye'de göz'e göz demek suç.

Alıntıları Göster
    Bence siz Kılıçdarcıların zeka seviyesi olarak Akçomarlardan gram farkı yok.

• Hahah sen tam bir zavallısın.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bırakın şu konuda birbirinize atıp tutmayı aloooo....

Türkiye savaşa hazırlaniyor sizin derdinize bak yaa...

Abd ve Rusya Türkiyeyi köşeye sıkıştırmaya çalışıyor.Diz çöktüremediklerinde son hamle olarak birleşip resmen savaş açacaklar.Türkiye devlet aklı buna hazırlanıyor zaman kazanıp hazırliklarıni bitirmeye calışıyor.Bakin ideolji çoplüğüne saplanmış zavallılar, bırakın atışıp durmayi.3 yıl icinde hazirliklarimizi tamalamamiz lazim bu seytanin usagı abd rusya avrupa bizi hazirliksiz yakalamak için elinden geleni yapiyor.Akilli olunnnnn......

• quote:

Orijinalden alıntı: Zerathull

12 yil besle, sonra yarattigin canavara savas ac. İyiymis.
    Sanki beslenmeye ihtiyacı varda. Gülen cemaati devlette 40 yıldan daha uzun zmaandır kadrolaşmış bir tarikat idi. AKP ondan faydalandı demek daha mantıklı.
    Tabi canım AKP öncesi de en az bu kadar güçlüydü. İşinize nasıl geliyorsa öyle mantıklı, yapmayın Allah aşkına bu cemaat Türkiye'de AKP dönemi kadar hızlı büyümüş müdür daha önce acaba?
  • quote:

Tabi canım AKP öncesi de en az bu kadar güçlüydü. İşinize nasıl geliyorsa öyle mantıklı, yapmayın Allah aşkına bu cemaat Türkiye'de AKP dönemi kadar hızlı büyümüş müdür daha önce acaba?
    Adam çocukluktan general yetiştirip sokmuş devlete şaka mısın arkadaşım
    Ee? Ben sokmamis mi dedim? Benim soruma cevap ver sen, hangi iktidar doneminde boyle buyumustur bu cemaat? Ne istedilerde vermediniz, simdi zaten Gulen 40 yillik olur tabi. Gulen’i biz kurtardik derken gururluydunuz zamaninda.

Bari su konuda azicik yuzunuz kizarsin, ama yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zerathull -- 12 Şubat 2020; 23:22:25 >
  • quote:

Ee? Ben sokmamis mi dedim? Benim soruma cevap ver sen, hangi iktidar doneminde boyle buyumustur bu cemaat? Ne istedilerde vermediniz, simdi zaten Gulen 40 yillik olur tabi. Gulen’i biz kurtardik derken gururluydunuz zamaninda.

Bari su konuda azicik yuzunuz kizarsin, ama yok.
    Cemaatin büyümesi 40 yıllık mevzu. Özellkle şu dönemde gücü arttı diyebileceğim bir dönem yok. Ama devletten silindikleri dönemi biliyorum AKP döneminde silindiler.
    Senden farkli bir cevap beklemiyordum merak etme. Akp Gulen’i kurtarmasaydi coktan bitecekti cemaat, ama isinize gelmez.

İstanbul’da adamin birisine soruyorlar İmamoglu Kanal İstanbul’un oldugu yerden arsa almis ne diyorsunuz diye, adam basliyor saymaya, sonra pardon yanlis soylemisiz Berat Albayrak’mis alan diyorlar. Adam ee parasi olan alir diyor. Boyle bir kesimden ne beklenir ki?

Birbirimizle daha fazla zaman kaybetmeyelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zerathull -- 12 Şubat 2020; 23:27:53 >
  • quote:

Senden farkli bir cevap beklemiyordum merak etme. Akp Gulen’i kurtarmasaydi coktan bitecekti cemaat, ama isinize gelmez.

İstanbul’da adamin birisine soruyorlar İmamoglu Kanal İstanbul’un oldugu yerden arsa almis ne diyorsunuz diye, adam basliyor saymaya, sonra pardon yanlis soylemisiz Berat Albayrak’mis alan diyorlar. Adam ee parasi olan alir diyor. Boyle bir kesimden ne beklenir ki?

Birbirimizle daha fazla zaman kaybetmeyelim.
    Bilmem böyle değişken davrananlara sormak lazım onu.

Yani kusuruma bakma ama biri bana gelip Gülen cemaati en çok AKP döneminde büyümüştür dediği zaman bana bir gülme geliyor.

AKP nin siyasete girdiği dönem AKP karınca ise Gülen Peygamberdevesi idi. AKP onun küçük bir kolu yavrusu gibiydi zaten. Ne büyümesinden söz ediyorsunuz çok merak ediyorum.

2 yurt arsası 3 dershane izini ile mi büyümüş gülen. Adamın dünya da teşkilatı var şaka gibisiniz

Özellkle şu dönemde gücü arttı diyebileceğim bir dönem yok

Bak şunu şu an ciddi ciddi yazıyorsun ama ileride şakaydı diyeceksin. Yoksa yıllarca "cemaat üyelerini ordudan, devletten atıyorsunuz" diye laf edip akpden sonra "biz onları kurtardık, sayemizde atılmayacaklar" dediğinizi unutmuş olamazsın. Ya da o çok savunduğun ergenekon kumpası sayesinde Atatürkçüleri atıp yerlerine fetöcüleri atadığınızı? Ya da 2010 referandumunu sizin yapıp, evet verdiğinizi falan unutmuş olamazsın değil mi treth?
  • quote:

Orijinalden alıntı: captain_turkiye

Bak şunu şu an ciddi ciddi yazıyorsun ama ileride şakaydı diyeceksin. Yoksa yıllarca "cemaat üyelerini ordudan, devletten atıyorsunuz" diye laf edip akpden sonra "biz onları kurtardık, sayemizde atılmayacaklar" dediğinizi unutmuş olamazsın. Ya da o çok savunduğun ergenekon kumpası sayesinde Atatürkçüleri atıp yerlerine fetöcüleri atadığınızı? Ya da 2010 referandumunu sizin yapıp, evet verdiğinizi falan unutmuş olamazsın değil mi treth?
    yoo şaka filan değil bir üstteki mesajda ne demek istediğim gayet açık. Siz buna sarılıyorsunuz çünkü AKP yi fetoculukle suçlamak için feto en cok akp döneminde güçlenmiştir hikayesine ihtiyacınız var.

Bana göre ise çoluk çocuğun saçmalığından ibaret. Tüm dünya da yayılmış bir organizasyon AKP ile güç kazanmış he bu kadarda siyasetten uzak ve bilgisiz olunmaz ki.

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.