Şimdi Ara

Kılıçdaroğlu elindeki belgeleri neden basın ile paylaşlmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Malum bugun grup toplantısında elinde bir çok bilgi belge ve dekont vardı.

sayın kılıçdaroğlu bu belgelerin birer kopyasını mesela sözcü gazetesi ile veya oda tv ile paylaşsa iyi olmazmı.? diğer medya kuruluşları ile paylaşsa onlar zaten yayınlamaz. en azından sözcü ve oda tv ye birer kopyasını verse bence çok iyi olur.

en azından herkesin bu belgelere erişip okuması neler olup bittiğini öğrenmesi açısından güzel olur diye düşünüyorum.

• hangi bir kısmı ? ben neden erişemiyorum. ayrıca bir kısmı olmaz. hepsini paylaşmalı. belliki konu çok ciddi.

eğer bu belgeler basınla paylaşılmazsa (sözcü ve oda tv) kafamdaki soru işaretleri artabilir.

belgeleri çok merak ediyorum ve incelemek istiyorum. bence kılıçdaroğlu derhal basınla paylaşmalı vakit kaybetmeden.
  • Bir kısmını paylaştı zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ken Block43

Bir kısmını paylaştı zaten.

hangi bir kısmı ? ben neden erişemiyorum. ayrıca bir kısmı olmaz. hepsini paylaşmalı. belliki konu çok ciddi.

eğer bu belgeler basınla paylaşılmazsa (sözcü ve oda tv) kafamdaki soru işaretleri artabilir.

belgeleri çok merak ediyorum ve incelemek istiyorum. bence kılıçdaroğlu derhal basınla paylaşmalı vakit kaybetmeden.
  • pcwolf28 P kullanıcısına yanıt
    sizin verdiğiniz linkteki fotoğraflardan bişey anlamadım ben. kim kime ne kadar para yollamış. kim nereden ne kadar vergi kaçırmış. bunları öğrenmek istiyorum. tek tek isimleri ile. orda bi tane dekont var oda bulanık çıkmış isim görünmüyor.
  • Akpnin bu konuya yüklenmesini bekliyor. Elbet açıklayacak. Akp 1 hafta bunun üzerine konuşsa, sonra kk belgeleri çat diye koysa akp diyecek bir şey bulamayacak. 2. BALYOZ darbesi olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NuTeRX -- 28 Kasım 2017; 22:23:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nerzhul80

sizin verdiğiniz linkteki fotoğraflardan bişey anlamadım ben. kim kime ne kadar para yollamış. kim nereden ne kadar vergi kaçırmış. bunları öğrenmek istiyorum. tek tek isimleri ile. orda bi tane dekont var oda bulanık çıkmış isim görünmüyor.

Boşverin, siz gözünüzle görseniz inanmazsınız...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: pcwolf28

quote:

Boşverin, siz gözünüzle görseniz inanmazsınız...

Siz gösterin inanıp inanmamak bize kalmış

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

bahanaler hazır al bakalım şimdi ne bahane uyduracaksın

• Celest kullanıcısına yanıt
    kardeşim sen benimle dalgamı geçiyosun. burdaki resimlerden bişey anladınmı ? eğer anladıysan bizede anlat bizde anlayalım. sen benim ne demek istediğimi anlamadın galiba.

ben ordaki bütün belgelerin basın la paylaşılmasını istiyorum. tek tek. kim kime ne kadar para göndermiş öğrenmek istiyorum.

kimler o ada da şirket açıp parayı oraya transfer etmiş tek tek öğrenmek istiyorum. kimler vergi kaçırmış kimler dovizleri burdan oraya transfer etmiş. hepsini tek tek isimleri ile öğrenmek istiyorum. zaten orda bir sürü banka dekontu var. hepsininin bir kopyasını versin işte ya sözcü ye yada oda tv ye. bizde öğrenelim.

adam hala çıkmış belgeleri verse nolcak siz yine inanmazsınız diyor. ya harbiden bu ülkedeki iktidar siyasetide muhalefet siyasetide leş durumda. iki kısımda leş. harbiden leşsiniz.

iki kesimde nato kafa nato mermer.
  • Nerzhul80 kullanıcısına yanıt
    Acele etmeyin. Muhalefet boyle firsat yakalamış tabiki once bekleyip tartisilsin isteyecek. Birkac gun sonra belgeleri paylasirlar.

• Yalan olduğu anlaşılınca rezil olacak. Cevap bu kadar basit.

• Üzerinde swift kodu olan "yalan" bir belge paylaşacak kadar düşüncesiz bilgisiz biri değildir heralde öyle ise vay halimize.
  • Kılıçdaroğlu belgeleri düzgün bir şekilde basınla paylaşmazsa bence dünyanın en büyük balonudur bu adam.
  • Yalansa rezil olacak tabiki. Gerçekse kime ne olacak? Siz kendinizi rezil hissedecek misiniz? Yada ne bileyim az biraz utanma?
  • quote:

Orijinalden alıntı: _CLasSy_

Üzerinde swift kodu olan "yalan" bir belge paylaşacak kadar düşüncesiz bilgisiz biri değildir heralde öyle ise vay halimize.

Yalan falan değil kardeşim akp lilerin ne zaman açığı çıksa yalanlıyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Celest -- 28 Kasım 2017; 23:9:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sistemli adam

Yalan olduğu anlaşılınca rezil olacak. Cevap bu kadar basit.

Yalan değilse ne olacak onuda söyle

Ama yol yabtı

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ken Block43

Bir kısmını paylaştı zaten.

hangi bir kısmı ? ben neden erişemiyorum. ayrıca bir kısmı olmaz. hepsini paylaşmalı. belliki konu çok ciddi.

Tapelere de montaj dediniz. Paylaşsa ne paylaşmasa ne.

• Celest kullanıcısına yanıt

şu ilk resme bak. gönderen halkbank alan alabaraka turk

şimdi en çok belli olan açık olan para gönderi belgesi bu. diğerlerini koymuyorlar. bu belgede sen açıkla bakalım istanbul ne ara yunana geçti? ne ara bizim ülke yurt dışı oldu? bu adam bas bas bağırmadı mı yurt dışına para kaçırdılar diye? hatta millete dolar bozdurdular bunlar ama kendileri diğer taraftan yurt dışına para kaçırdılar diye (ki 2011 de olan bir olayla bunu bağladı ) kardeş elbet çıkacak kokusu o vakit şu konuları up layıp up layıp duracam. gözünüze gözünüze sokacam. hepsini fav a aldım.

ha uyandırayım konusu da var.

• direkt savcılıgın belgelerı ıncelemesı ve asıllarını ıstetmesei alzım sorusturma baslatması lazım
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.