|
Bildirim
|
Boşverin, siz gözünüzle görseniz inanmazsınız...
|
Akpnin bu konuya yüklenmesini bekliyor. Elbet açıklayacak. Akp 1 hafta bunun üzerine konuşsa, sonra kk belgeleri çat diye koysa akp diyecek bir şey bulamayacak. 2. BALYOZ darbesi olacak.
|
Yalansa rezil olacak tabiki. Gerçekse kime ne olacak? Siz kendinizi rezil hissedecek misiniz? Yada ne bileyim az biraz utanma?
|
hangi bir kısmı ? ben neden erişemiyorum. ayrıca bir kısmı olmaz. hepsini paylaşmalı. belliki konu çok ciddi.
eğer bu belgeler basınla paylaşılmazsa (sözcü ve oda tv) kafamdaki soru işaretleri artabilir. belgeleri çok merak ediyorum ve incelemek istiyorum. bence kılıçdaroğlu derhal basınla paylaşmalı vakit kaybetmeden. |
sizin verdiğiniz linkteki fotoğraflardan bişey anlamadım ben. kim kime ne kadar para yollamış. kim nereden ne kadar vergi kaçırmış. bunları öğrenmek istiyorum. tek tek isimleri ile. orda bi tane dekont var oda bulanık çıkmış isim görünmüyor.
|
Yalan değilse ne olacak onuda söyle
Ama yol yabtı ![]() |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pcwolf28 -- 28 Kasım 2017; 22:0:48 > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NuTeRX -- 28 Kasım 2017; 22:23:15 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Celest -- 28 Kasım 2017; 23:9:21 > |
|