konuyu açan arkadaşların argümanları çok zayıf. en basit fallacyleri yaparak yazmış. karamollaoğlu ingiliz ajanıymış falan da filan ula bunu ciddiye alıp da neyini konuşalım? üzerine tartışmaya çalışmak saçma. peşinden koştuğu çoban kadar zeki en fazla. argümanları ona benziyor. bas temel dürtüye gazı. hiçbir değeri yok bana daha kendi kafasında bir şeye uzlaşmayı başaramayan muharrem ince'nin 80 milyonluk ülkeyi nasıl yönetebileceğini anlat. ortaya hangi tecrübeyi koyacağını anlat. ben de ona göre tamam haklısın bu ülkeyi yönetebilcek adam kk değil mince diyim. |
Kılıçdaroğlu'na neden oy vermeyeceğiz? (7. sayfa)
-
-
Eskiden koyunlar vardı şimdi hem köyün hem eşsekler var biri bana koyun gibi vereceksiniz diyor biri essek gibi neyse 14 Mayıs'ta inşallah güneşli güzel birgün olur çünkü ben mangala gideceğim siz napiyorsaniz yapın ülkenin b.. çıktı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zoltafatih -- 20 Mart 2023; 20:59:7 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Gel bak ben sana anlatayım. Kılıçdaroğlu yargı kararını uygulayacağız diyor. Peki başka kim diyor? Sultan Abdülmecit diyor. Sen hiç duydun mu Sultan Abdülmecit'i? Osmanlı'nın yetiştirdiği değerli padişahlardan biridir. Baskı kurmak, aydınları sürgün etmek, yasak getirmek yerine hak veriyor. İrtica yerine aklı, bilimi seçiyor... Neyse bu konuda da diyor ki "Bundan sonra ben de dahil herkes kanunlara uyacak" Yani sallayalım, Abdülmecit yaverini İngiliz ajanı diye askerlikten ihraç ettirsin. Asker gidip mahkemeye başvurdu diyelim. ( O zamanlar büyük ihtimalle böyle bir hak yoktu da örnek olsun diye yazıyorum) Mahkeme göreve iade ederse ben uyarım demek istiyor yani (Hukuk devletinin gereği - Aynı zamanda İslam'a göre de yapılması gereken) Sen İslam'ı, hukuk devletini bilir misin? Mesela İslam'da iftira atmak diğer ilahi dinlerde olduğu gibi günahtır. Örneğe geri dönersek, mahkeme iade kararı verdi diye adamı getirip yaver yapman gerekmiyor. Gönderirsin adamı birliğine, adamın hakkındaki şüpheler geçmemişse birliğinden de işe yaramaz askerlerin gönderildiği sürgün yerleri var. Atarlar mesela ikmale.
BOP işine gelirsek. Bak Şam'da orada Emevi Camisi de. Cumaya mı gidiyorsun, öğle namazına mı? Beni ilgilendirmez, ben gelmiyorum. Benim ülkemin sınırları belli, sınırımızdan girmediği sürece inancım gereği bir Müslümanla savaşmam. Alevi, Sünni veya başka şey fark etmez.
-
İnce gelsin istiyorum, AKP CHP kalırsa ne bok yapcağımı bilmiyorum. AKP'yi göndermek şart skrm böyle aşkın ızdırabını artık.
Memleket dayanılmayacak bir raddeye geldi.
-
Dün çıkmış gene kürt sorunu , kayyum falan zırvalamış...
Millet artık unuttu bitti gitti. Kürtlerin bu ülkede bir sorunu yok . Herkes yaşayıp gidiyor güzel güzel.
Aynı başörtüsü gibi tarihe karışmış konuları zırvalayıp duruyor.
Buna oy verecek insanların aklından şüphe ediyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aday olalı kaç gün oldu hala istifa etmedi Genel Başkanlıktan. Verdiği bu kadar büyük sözü yutan adam yarın hani sözleri yutar..
-
Aynı gün iki red yemek AKP'nin pek alışık olmadığı şeyler
Mehmet ŞİMŞEK de farkında seçimi AKP'nin kaybedeceğini aynı ERBAKAN gibi
siyaset böyledir kimse kaybeden tarafta olmak istemez...
ERBAKAN, AKP'nin seçimleri kaybedeceğini öngörerek bölünecek AKP'den diğer seçimlerde ciddi oy alabileceğini düşünerek ittifaka girmedi
Mehmet ŞİMŞEK'i de Millet İttifakının kazandığı seçimlerden sonra Ali BABACAN'ın yanında görürsek kimse şaşırmasın...
bütün bu resim AKP'nin seçimlerde ciddi bir hezimet yaşayacağını teyit eder nitelikte
ben ilk turda seçimlerin yüzde 53 ile biteceğini düşünüyorum...
İNCE gene adam kazandı mesajı atacak
ama bu sefer o adam, Bay Kemal olacaktır...
-
çok daha iyisi oldu sağında Mansur solunda ekrem ile
5 yıl sonra emekli olacak birisi Bay Kemal
bu bile siyaset tarihimiz için bir ilk, kim 5 yıl sonra emekli olacağım demiş
tamamen oy kaygısı gütmeden ülke için yararlı regülasyonları yapıp torun sevecek
sistemi kuracak, oyunun kurallarını belirleyecek ve gidecek
bunu sadece, sonrası için siyaset hırsı olmayan birisi yapabilir...
sonrasında da hem mansuru hem ekremi yıllarca siyaset sahnesinde göreceğiz zaten
hatta yıllar sonra bu iki kişi rakip bile olabilir...
Atatürkümüzü, dinimizi başörtüsünü, laikliği sömürmeyecek bir sistem kurmak zorundayız
tüm bu değerler siyaset üstü olmak zorundadır bu topraklarda
dinimizi sömürerek başımıza bela olan siyasal islam'dan başka türlü kurtulamayız
demokrasimizi yeniden tesis edene kadar, parlamenter sistem tesis edilene kadar
ve bağımsız kurumlarımızı yeniden ayağa kaldırıncaya kadar
birleşmek zorundayız
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Space-Dye Vest -- 21 Mart 2023; 13:10:56 >
-
2011 seçiminde %40 almazsam bırakırım demişti bay kemal
12 yıl geçti 12
Ölene kadar bırakmaz koltuğu, parlamentere de geçmez. Bahanesi de akp vekil sayısı fazlalığı olur
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
sen ver oyunu, bırakmaz ise diğer seçimlerde gereğini yaparsın...
-
Şunları yazınca Aklıma 2019 Ankara belediye seçimleri öncesi Özhaseki'nin;
Seçimi CHP kazanırsa su sayaçlarınızı okumaya PKK'lılar gelecek söylemi geldi...
yüzde 4 farkla seçimi almıştık o dönem
kaldı ki ekonomi görece daha iyi idi 2019'da
şimdi en az onun 2 katı farkla alırız diyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Space-Dye Vest -- 21 Mart 2023; 13:38:55 > -
Mansur bunu yapmazdı ve yapmadı. Ankarada su sayaçları kartlı, kimse okumaya gelmiyor.
Ama bu söylenen istanbulda gerçek oldu. Belediyede pkk bağlantılı birsürü çalışan çıktı. Hatta yönetici pozisyonunda olanlar bile var bunlardan.
Mansur kesin kazanacaktı 2019 u. Hatta aslında 2014 ü de kazanmıştı Mansur. Çankaya oyları olmadan Melih ile arasında %3-4 fark vardı. Benim beklediğim sandıktan %92 Mansur çıkmıştı. Hakkı yenildi ve Chp sahip çıkmadı. Ankara seçimi vs Türkiye geneli farklı. Ayrıca Mansur vs kk farkı var. Mansur bir şekilde seviliyor. Sevilmek için bişey yaptığı da yok ama seviliyor. Ama kk sevilmiyor. kk sevilmemek için çok çabalıyor.
Mansur aday olsa bam diye basacaktım. Aslında belediye performansından son derece şikayetçiyim. Ama milliyetçi adam. Benim için yeterli oy vermeye. Ama kk ağzıyla kuş tutsun bu saatten sonra oy vermem.
Seçim günü kk ya oy vermediniz diye bizi suçlamayın. Niye aday oldun diye kk yı suçlayın. Adam kendisine güvenip de genel başkanlıktan ayrılamadı. Kendisine güvenmeyene biz nasıl güvenelim?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Şimdi bide böle bir guruhh var..
vermeyecegiz sen verme lenn.
Alayınızı göndereceğiz sen neden bahsediyonn..
Tek kalemde hepinizden kurtulma firsatı verilmiş bu halka .
Tek kalemde pakett olacaksınız hepiniz.
-
Muhalif kesim hiç cevap veremiyor haa Kılıçdaroğlunu eleştirince troll bu diyorlar, sizden âlâ troll mü var? Hdp'nin desteklediği adama oy atacaksınız hdp bu ülkenin lehine ne zaman birşey istemiş bana söyleyin Allah aşkına.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
yenemeyeceklerinin biliyorlar o yüzden çıldırıyorlar ne yapacaklarını şaşırdılar trollere ödenen paralarda faizle geri alınması gündem de 128 milyar doların hesabı sorulacak adamlar tutuştu şu an
-
"Belediyede pkk bağlantılı birsürü çalışan çıktı."
bu bir yalan biliyorsun ki bunu çok güzel açıkladı ekrem başkan zaten sonrasını da getiremediler. İstanbul belediyesi sormuş ama ilgili kurumlardan cevap bile gelmemiş işe alınırken, sonrasında algı yaptılar seçim öncesi tam bir kirli siyaset....
Ben de milliyetçi bir adamım
o yüzden afet günü milletine çadır satan bir iktidarın
aynı şekilde yerli ve milli parasını bilerek ve isteyerek değersizleştiren bir iktidarın
milliyetçi olamayacağını düşünüyorum...
kaldı ki AKP denilen oluşumun zaten 2 ayı kaldı ondan sonra bölünmeye başlayacaktır
eski AKP'liler bile bu partiden kaçarak uzaklaşma derdinde
bürokraside de milletvekili adaylığına ilişkiler talepler çok düşük...
siyasetin kuralı bellidir kimse kazanamayacağı yerde durmak istemez
sen de 2 aya taraf değiştirmiş olursun biraz daha zamana ihtiyacın var anlaşılan
sen sırdan bir vatandaş isen korkmana gerek yok, şimdikinden kat ve kat daha rahat yaşayacaksın bizler sayesinde
ama hak yiyen, hukuksuzluk yapan, kul hakkı yiyen kim var ise korkmasın kaçsın şimdiden
onlarla helalleşme olmayacak
gereğini tarafsız ve bağımsız TÜRK yargısı yerine getirecektir...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Space-Dye Vest -- 21 Mart 2023; 14:10:40 >
-
Sen adi bir iftira atıyorsun. Bir insanın alkol aldığı fotoğraflarının internette olması o insanı alkolik yapacaksa buyur bunlar sizin kk
Bu dediğin iftirayı atan eski fetöcü gazeteci bile özür diledi. Ben memleket partili avukatlara bu iftiranı iletiyorum. Forum yönetimine de çağrımdır bu ahlaksız iftiracılara gerekli yaptırımı uygulamazsanız siz de forum olarak dava konusu olursunuz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
2018 yılında oy verdiğim kişi bana karşı dava açacak ise buyursun açsın....
Sen burada bana karşı adi bir iftira atıyorsun.
Benim bahsettiğim alkol kaynaklı bir öfke kontrol problemi iddiası doğrudur yanlıştır bilmem
kendim de içen birisi olarak kimsenin içkisine karışmam umurumda da olmaz
insanların alkol içerken fotoğraflarının olması onları Alkolik de yapmaz
sadece iddialardan bahsediyorum
İNCE'nin siyaset dilinin çok sert ve ağır olduğunu söylüyorum
daha dingin ve nezih dilli politikacılara ihtiyacımızı olduğunu düşünüyorum
21 yıl yeterince bu dile maruz kaldık...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Space-Dye Vest -- 21 Mart 2023; 15:19:28 > -
Sen önce kime vereceğini bir söyle de biz de ona göre yorum yapalım. Ben şahsen senin ne Kılıçdaroğluna ne de İnceye oy vermiyeceğini biliyorum zaten.
Burada laf cambazlığına gerek yok.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X