Şimdi Ara

Kılıf hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar,iPhone 5 kullanıyorum ancak kılıf konusunda tereddütteyim. Yani kaliteli diyebileceğimiz kılıflar 70 dolar civarında. Bu paraya değer mi? Plastik vs. kılıfları sevmiuorum. Zaten kılıftan kastım bumper. Alüminyum bumper buldum 1-2 tane.
    Not:Spigeni sevemedim bir türlü.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam değer değmez size bağlı aslında ama fikrimi sorarsanız, bence değmez.

Korumasına önem veriyorsanız zaten dikkatli kullanıyorsunuz, masaya bile yumuşak koyuyoruz dikkat ettiğimiz ürünlerimizi. Bu kadar fiyat çok fazla ama kesinlikle de telefon pazarlarında satılan kalitesiz ürünleri de önermiyorum. Bilinen markaların ürünlerini alırsanız pişman olmazsınız.

Ben şu anda Ozaki'nin süper ince 0.3 mm kalınlığında (O!Coat 0.3 Jelly) kullanıyorum. Mart ayından beri iPhone 5 kullanıyorum, bu kılıfı onunla birlikte aldım. 55 TL civarı fiyatı var ama ben indirimle aldım. Kılıf zamanla gevşiyor ama garantiden değiştirdim ve görünüyor ki bu iki yıl içinde birkaç kere daha değişecek. Telefonlar eskiyor, birkaç yıla modaları geçiyor ve yenilerini alıyoruz. Mükemmeliyetçi değilseniz zaten belli bir süreden sonra kılıfı çıkartıyorsunuz fazlalık hissederseniz. Ama bu kullandığım kılıf iyi koruyor, ekran jelatini bile geliyor yanında. Beğeniyorum, tavsiye edebilirim. Daha fazla fiyata vermeyi haketmiyor kılıflar bence. Çünkü dediğim gibi, kullandığımız şeyler evladiyelik değil, bir araba değil. Ben mükemmeliyetçilikten nasibimi çok aldım ve zorla azalttım bu hissiyatı. Bu kılıfla ve dikkatli kullanarak temiz bir şekilde kullanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ohan -- 17 Ağustos 2013; 0:08:02 >

• Eğer isterseniz artık deri kılıflarda mevcut göz atmak isterseniz buyrun:

Siyah:http://www.fonefon.com/pinfo.asp?pid=264

Kahve:http://www.fonefon.com/pinfo.asp?pid=207
  • Alüminyum alırım elim terler
    İnce alırım gevşer kirilir
    Ucuz bunper alirim rengi atar kirilir
    Normal bi kap alirim ustubu altini kapatmaz
    Kapakli alirim oyun oynarken rahatsiz eder.

En son slim armor aldim rahatladim sadece arkasi ciziliyor o da onemli degil

• quote:

Orijinalden alıntı: KakaoluBiskuviCetesi

Alüminyum alırım elim terler
    İnce alırım gevşer kirilir
    Ucuz bunper alirim rengi atar kirilir
    Normal bi kap alirim ustubu altini kapatmaz
    Kapakli alirim oyun oynarken rahatsiz eder.

En son slim armor aldim rahatladim sadece arkasi ciziliyor o da onemli degil

slim armor çok güzel koruyor telefonu bende almıştım biraz kaba ama çok kötü göstermiyor telefonu kullanmadım ama bir kenarda duruyor belki kullanırım diye
  • Slim armordan sıkıldım artık. Speck aldım gelecek yakında. Bakalım o nasıl? Tarz olarak benzerler gerçi.

• Yinede kılıfsız kullanmanın zevki ayrı :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.