Şimdi Ara

Kılıfı çıkardım yok böyle bir hissiyat (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
50
Cevap
1
Favori
1.656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kılıfsız hissiyat güzel ama elden kayıyor ve düştüğü zaman ezilme çizilme ihtimali %100.2000 liraya falan aldıysan birde i6 ise kılıfsız kullanabilirsin ama 4000 TL'ye aldıysan birde büyük plus aldıysan tek elle kullanırken düşürürsün.
  • Kılıfsız kullanma garantisi var ise telefonun düşürsün birşey olur çizik çatlak olur garantide sorun çıkarıyorlar.
  • Cevremde 2 kisi kilifsiz kullaniyor ama telefonu gorsen rezalet durumda ikiside. Boyle eski pusku bi cihaz gbi. Malesef cok kotu oluyor. İllaki dusuyor yere vs masaya falanda koyunca metal kasa illaki ciziliyor. Ve kotu bi goruntu olusuyor boylelikle.

Bende bazen kilifi cikariyorum araya giren tozlari temizlemek icin. O anda hakkaten dediginiz gbi inanilmaz bi hissiyat veriyor. Ben ilk gunden beri kilif ve jelatinla kullaniyorum. 10 kisiye gostersem hepsi sifir telefon sanar. Telefonu koruyoruz ama iste bu seferde goruntusunden feragat etmis oluyoruz malesef

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben arada kılıfsız kullanıyorum telefonun ters koyuyorum masaya arkasına kıyamıyor insan hele şöyle bir çekilince kamera sürtünme sesi geliyor ya insan içi acıyor bee

• Kılıfsız gerçekten çok iyi oluyor fakat metal yapısı nedeni ile sürekli terleme oluyor ve telefon kayıyor o yüzden kırılmaz cam ve ultra ince siyah mat kılıf kullanıyorum
  • Günaydın kardeşim ,kılıf bir avantaj ama kaybettirdiği de çok şey oluyor

• Kılıfsız kullanmak riskli iş, dikkat etmek gerekiyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kılıfsız kullanmanın keyfi her alet için böyledir ama takmak da lazım o kadar para veriyoruz
  • iPhone 6 yı bende kılıfsız ve kırılmaz camsız kullandım 2 gün kadar gerçekten süper bir his ama telefonun tuş kilidinin orda nokta kadar bir iz olunca tekrar kılıf takmaya başladım

• quote:

Orijinalden alıntı: clopin

o kadar para verip birde kılıfla tel kullanmam bana göre saçmalık milleti görüyorum önde kırılmaz cam arkada kaba kaba kılıflar sanki mezara götürcek telefonu ben parasını ödedigim tasarımıyla şekliyle kullanırım bu aynen en pahalı ve şık ayakkabıyı alıp galoşla sokaga çıkmak gibi bişey

4.000 lira veriyorlar ama 3 liralik kilif takip o hissiyati olduruyorlar.

Ustelok dusurdun diyelim, Appleda pek sorun olmadan tamir veya degisim yaptirabiliyorsun.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.