Şimdi Ara

Kılıfı çıkardım yok böyle bir hissiyat

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
50
Cevap
1
Favori
1.739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu an evdeyim kılıfsız kullanma kararı aldım, dışarı çıkarken fikrim ne yönde değişir bilemem tabi

Gerçekten telefonun tutuşu, duruşu kılıfsız ortaya çıkıyormuş. Ekranda kırılmaz camlardan takılı, arkası çizilir elbet masaya koysan bile. Hele düştü mü dik açıyla.. Nedir tavsiyeniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9CBE59604 -- 20 Şubat 2016; 10:49:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben kılıfsız kullanamıyorum.kılıfsız çok daha şık fakat telefonu bir çok kez düşürdüm eğer kılıf olmasaydı çoktan kırılırdı camı.dikkat etmek lazım kılıfsız kullanıyorsan.

• Cihaz nedir? 6 serisi ise sık sık düşürürsün :) her kazaya hazır ol

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: @koray.tekler

Cihaz nedir? 6 serisi ise sık sık düşürürsün :) her kazaya hazır ol

6s siyah

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-9CBE59604

quote:

Cihaz nedir? 6 serisi ise sık sık düşürürsün :) her kazaya hazır ol

6s siyah

Alıntıları Göster
    İphone 6 nın arkası elinden çok kayıyor. Soğuktan nemlense veya sıcaktan ıslansa hemen elimden kayıyor. O yüzden kılıf yerine kırılmaz cam taktırdım ben. Tek takmamın sebebi elimden kaymaması. Keyfine bak.
  • Insan bir yandan bir daha mi gelicem dunyaya kullan gitsin diye dusunurken diger yandan da verdigi parayi dusunup kilif takmak istiyor. En iyisi bu kiliflari koruma olarak degil de aksesuar olarak gormek, renk renk alip kullanmak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: brkbrktgl

İphone 6 nın arkası elinden çok kayıyor. Soğuktan nemlense veya sıcaktan ıslansa hemen elimden kayıyor. O yüzden kılıf yerine kırılmaz cam taktırdım ben. Tek takmamın sebebi elimden kaymaması. Keyfine bak.

Kırılmaz camı arkaya mı taktınız?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben öndeki camı çıkardım muhteşem oldu .. Arkayada cam taktırdım .. Böylece arkasına da zarar gelmiyo ..

• quote:

Orijinalden alıntı: kilecerme

quote:

Arkada da var önde de var.
  • quote:

quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Geçen kılıfı çıkardım kullanıyorum. Önde temperli cam var sadece. Telefonun ön camın üzerine düşmesiyle temperli cam tuzla buz oldu. Yere çarpıp ters dönerek arka tarafının üzerine düştü. Allahtan temperli cam ile kurtardım sadece

• quote:

quote:

quote:

Arka için hiç temperli cam görmemiştim de. Link vs. var mıdır nereden aldıysanız?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Arka için hiç temperli cam görmemiştim de. Link vs. var mıdır nereden aldıysanız?

http://image5.sahibinden.com/photos/33/56/71/200335671n9m.jpg

Bendeki böyle. Ön cama takılan gibi saydam olanlarda var.

• quote:

Orijinalden alıntı: Peregrino

Insan bir yandan bir daha mi gelicem dunyaya kullan gitsin diye dusunurken diger yandan da verdigi parayi dusunup kilif takmak istiyor. En iyisi bu kiliflari koruma olarak degil de aksesuar olarak gormek, renk renk alip kullanmak.

Aynen katiliyorum.

Ben butun telefonlarimi kilifsiz kullandim arada bazen bi kilif hosuma gidiyor alil takiyorum sonra hemen skilip cikariyorum. Bu cihazlar kesinlikle kilifsik cok daha guzel.

• Telefoncularda ucuza var midir arka cam

• ekran düşmelere karşı dayanıklı ama telefonun köşeleri çok çabuk eziliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: deoksiriboz1001

ekran düşmelere karşı dayanıklı ama telefonun köşeleri çok çabuk eziliyor.
    6S elden kayıyor mu yahu? Apple, 6'daki bu sıkıntıyı 6S'te giderebilir diye düşünmüştüm
  • Kılıfsız tabi daha güzel oluyor. Ama arkadaşların dediği gibi elden çok kayıyor. Evde bile yatarken defalarca düştü,arkası kolay çizilmiyor çok rahat kullanıyorum hiç çizil yok tabi her ihtimale karşı çıkarken kılıf takıyorum. Düşer diye korkmuyorum da o elden kayması yok mu çok fena yağ gibi akıyor

• ydn06 kullanıcısına yanıt
    nasıl giderecek ki ? tasarım aynı sonuçta :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ydn06

6S elden kayıyor mu yahu? Apple, 6'daki bu sıkıntıyı 6S'te giderebilir diye düşünmüştüm

6 ve 6s serisinin kenarları oval olduğundan elden çabuk kayıyor,
    4 ve 5 serisi gibi değil

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ydn06

6 ve 6s serisinin kenarları oval olduğundan elden çabuk kayıyor,
    4 ve 5 serisi gibi değil

Alıntıları Göster
    aynı duyguları bende yaşamıştım zamanında ama yarım saat sonra yine kılıfı taktım
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.