Şimdi Ara

Kilise Tarzı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle konu dopru yerdemi emin değilim eğer değilse de özür dilerim. Benim sorum başlıktada belirttiğim gibi kilise marşı tarzı bir müzik vardı. aklımda kaldığı kadarıyla anlayıtım. Öncelikle Şarkıyı Söyleyen Grubun İsmi ''S'' harfi ile başıyordu 2. harfi ''T'' olabilirdi. şarkı 10 dk'ya yakın (9.58 saniye olması lazımdı) uzunluğa yakın ve şarkının ilk 50 sanşyesinde kadın kilise tarzı sesiyle melodi yapıyor ardından müzik metal-rock tarzı bir müziğe dönuyordu.

şimdiden teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Batman Beyond

bu dalga geçce çabanızı anlamıs degılım ben sadece sarkının aklımda kalan bılgılerını paylastım bılen bır arkadasımız varsa bu bılgıyı belımle paylasmasını ıstedım.

• gecenin bu saatinde görsem de aklıma gelmezdi ama öyle bir açıklamışsın ki şarkıyı ezberlemişsin ismini unutmuşsun sadece

• quote:

Orijinalden alıntı: Tantum.35

gecenin bu saatinde görsem de aklıma gelmezdi ama öyle bir açıklamışsın ki şarkıyı ezberlemişsin ismini unutmuşsun sadece

Allah razı olsun sizden gercekten gece gece nerden aklıma katıldı bende bilmiyordum ama gercekten çok teşekkür ederim üstümde ağır yük kaldırdınız gerçekten sağ olun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi undererk -- 30 Kasım 2013; 14:19:40 >

• undererk kullanıcısına yanıt
    hocam açıkçası başlığı okuyunca ilk benim de aklıma bu geldi, arkadaşın dalga geçmekten çok eğlenmek amaçlı koyduğunu sanıyorum. mesajın içeriğini okumamıştım çünkü ben de bunu koyacaktım buraya. neyse bulmuşsunuz zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: insunwetrust

hocam açıkçası başlığı okuyunca ilk benim de aklıma bu geldi, arkadaşın dalga geçmekten çok eğlenmek amaçlı koyduğunu sanıyorum. mesajın içeriğini okumamıştım çünkü ben de bunu koyacaktım buraya. neyse bulmuşsunuz zaten

Değişik bir mesaj olunca dalga geçmeye çalıştığını sandım eğer sizin dediğniiz gibi
    ise kendisinden özür dilerim ayrıca sizede çok teşekkür ederim yardım etmiş kadar oldunuz bu sözünüzle :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi undererk -- 30 Kasım 2013; 19:24:49 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.