Şimdi Ara

Kilit ekranına kısayol ekleme ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
2.040
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kilit ekranının sol alt köşesine herhangi bir kısayol eklemek mümkün mü jailbreak olmadan?

Burada ki gibi.
     Kilit ekranına kısayol ekleme ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bossman1632 -- 10 Mart 2015; 23:02:02 >

• Değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saydam kullanıcısına yanıt
    Tamam teşekkürler.
  • Safari nasıl gelmiş oraya bazen de arkadaşın telefonuna App Store geliyor

• İlginç bi şekilde kullandığım bir uygulamanın kısayolu dediğiniz şekilde sol alt köşede beliriyor ve kısayol amaçlı kullanılıyor fakat çoğu zaman sol alt köşede hiç bişey olmuyor sadece belirli zamanlarda çıkıyor ve sadece 1 uygulamada böyle bişey oldu. Hiç bir özel ayar yapmıyorum tamamiyle kendi kendine oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bench Press

Safari nasıl gelmiş oraya bazen de arkadaşın telefonuna App Store geliyor

Ayni iCloud'a bağlı cihazınız varsa destekli uygulamalarda handoff özelliği Çalışıyor. Mesela iPadde safariye girdiğim zaman iPhone da sol alt köşede safari logosu geliyor. Oradan kaydırdığınız zaman iPadde acık Web sayfası geliyor. Daha çok sistemin kendi uygulamalarında oluyor.

AppStore logosu ise lokasyonunuza göre çıkıyor. O bölgede kullanılan çok popüler bir uygulama varsa onu gösteriyor. Mesela okulda [Bilgi Üniversitesi] bizim okulun uygulamasının logosu gözüküyor. Bunu iBeacon ile alışveriş merkezlerinde daha spesifik alanlarda da kullanmak mümkün. Mesela Apple Pupa'larda uygulama yüklü ise o geliyor, ben yurtdışında Tchibo'da da gördüm. Şu an başka hatırlamıyorum. ABD de Starbucksda da var sanırım. Sırf bu özellikler için Bluetooth'u kapatmak doğru değil aslında. Ben hep acık kullanıyorum şarja öyle ağır bir etkisini görmedim.

• Bendede sol alta ego uygulaması geliyordu arada artık pek görmüyorum. Genelde kızılayda olduğumda geliyordu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • soulmate kullanıcısına yanıt
    Bu yazıyla da Handoff'u öğrenmiş olduk. Eline sağlık kardeşim.

• Smile75 kullanıcısına yanıt
    Bence sen jailbreak yapmalısın.

• efsane2bin6 E kullanıcısına yanıt
    Valla çıkar çıkmaz yapıcam onu bekliyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.