Şimdi Ara

KİLLER NETWORK KULLANANLAR !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
4.108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıkta da belirttiğim gibi Killer Network kullanıyorum ama ne işe yarıyor tam olarak ? online oyunlarda fps ve pinge etkisi nedir düşürüyor mu arttırıyor mu ? Sizin gözlemleriniz nedir ne açıdan fayda sağlıyor ? yoksa görüntü olsun diye mi koydular bu zımbırtıyı

• Online oyunlara iyi etki ettiği söyleniyor ama ben fark edemedim. Ama Killer Network Manager benim için faydalı bir program oldu. Applications sekmesinden istediğim programın internet erişimini bloklayabiliyorum. Windows güvenlik duvarını kullanmadığım için benim için çok kullanışlı. Özellikle kürekli programlar için çok iyi. Ayrıca programların interneti kullanma önceliğini de belirleyebiliyorsunuz ne kadar etki ediyor bilmiyorum ama öyle de bir şey koymuşlar.
  • Semruk S kullanıcısına yanıt
    Bende pek fark görmedim ama belkide ayar yapmak gerekiyordur ben bir tek internet hız testi yapıp kapattım :) çok anlamadığım içinde ayarlarını kurcalamadım bir incelemek lazım demek ki pingi sabitleme düşürme özelliği falan var diye düşünüyordum ben :)
  • Ping düşürmeyi spesifik olarak aramadım ama belki oyunun önceliğini en yükseğe alınca pingi de iyi yönde etkiliyor olabilir. Denemek lazım.
  • Semruk S kullanıcısına yanıt
    Bu konuyu herhalde tek biz merak ettik başka ilgilenen olmamış ne olduğuyla ilgili, aynen hocam onu bir denemek lazım
  • bende killer kullanıyorum ve yurtta başım pingle belada araştırıcam bakayım

monster almayı bende düşünüyordum msi aldım bu arada :)

sadece ethernet yani kabloyla bağlanırsan internete o zaman faydası oluyormuş,wireless için yok malesef

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tunahan95 -- 1 Kasım 2014; 3:39:24 >
  • tunahan95 kullanıcısına yanıt
    Kablosuz bağlantı için yapmaları lazım aslında daha mantıklı kablolu kullanımda çok sıkıntı yaşayan olduğunu sanmıyorum msi da iyidir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • oyuncu laptopuna kablolu koymaları mantıksız zaten,bende birtek lolde ping sorun yaratıyor diğer online oyunlar(cs go,fifa,dayz falan) rahat oynanıyor.
    sadece kendi açınızdan düşünüp öyle demeyin. bizim ikamet ettiğimiz üniversitenin yurdu 1440 kişilik 4 bloklu erkek yurdu. her odada her masada kablo var. kablolu internet kullanıyoruz hepimiz.
    Zaten lol oldum olası sıkıntılı ne pingi sabit ne fps si çok nadir iyi oluyor. Kaldı ki o kadar oyuncusu var insan bir alt yapı değişikliğine gider en çok oynanan online oyunlardan bir tanesi adamlar rahat takılıyor nasıl olsa oynuyorlar diye. Ben dota 2 de oynadım hiç böyle donma kasma tarzı şeyler görmedim en azından lol deki kadar. Dediğin online oyunları çok inceleme fırsatım olmadı açıkçası ama rahat oynanıyorsa gayet iyi, dediğin gibi oyuncu laptopu adı üstünde kablolu koydun hadi kablosuz içinde koyda bir şeye benzesin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tunahan95

oyuncu laptopuna kablolu koymaları mantıksız zaten,bende birtek lolde ping sorun yaratıyor diğer online oyunlar(cs go,fifa,dayz falan) rahat oynanıyor.

online oyunlarda her zaman kablo ile bağlanmak daha iyidir. ondan kabloluda yapmışlar.
  • oyuncu mouseları bile kablolu. kablo=hız. bu arada bu konu iyi olmuş merak ettiğim sorulara cevap buldum.
  • Dediğiniz gibi arkadaşlar kablo her zaman daha iyi ve daha hızlıdır. Ancak takdir edersiniz ki mouse, klavye, kulaklık, adaptör hepsi kablolu olunca artık kablo görmekten daralıyor insan, laptop kullanan çoğu kişide genelde kablosuz olarak kullanımı seçiyor, bence kablosuz kullanım içinde bir şeyler yapılabilir ve gayette yararlı olur.
  • Eski bir mosnter kullanıcısı ( Tulpar T5 ) olarak , Arkadaşlar killer veli nimettir.

Evet uygulamalar yüzünden ara ara bağlantınızda pig sorunu çıkabilir , bu yüzden oyununuz açıkken , oyun adının üzerinde 1 kez tıklayıp , düşük , orta , yüksek seçerek öncelik belirleminiz cidden iyi oluyr , oyun öncelikli çalışırken arka planda herhangi bir uygulama düşük seviyede ise sonraya atılır veya etkilememeisi için mevut internetten min. düzeyde yararlandırılır.

Diğer özelliği , bizler eskiden masa üstü kullanırken E2100 killer network ağ kartı alırdık. oyun serverları haliyle yurt dışında , dowload'larda sorun görmeye bilirsiniz lakin oyun server'ları download gibi stabil olmaya biliyor , geniş bant ağ kullanımı sağlayarak anlık veri gönderim alma (mbps) hatalaından dolayı lag , sorunlarından kurtulmuş olursunuz veya min düzeyde etkilenirsiniz , nick'ten araştırın Tulpar t5 ile incelemem var ordada bu konuya zaman ayırıp anlatmıştım ... saygılar...

• Wi fi da killer olmadigi icin sasiranlar olmus.Arkadaslar hardcore gamerlar mumkun olan en az lagi yakalamak icin kabloyla baglanirlar.Wi fi dan oynayan hardcore gamer yoktur.Bu sebeple bu cozumler ethernet kartinda sunulmustur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ***Leopard*** kullanıcısına yanıt
    Şaşırmak demeyelim de hocam beklenti var diyelim bunun ilgili bir şeyler yapılabilir diye düşünüyorum kablolu kullanmak tabi ki daha verimli ama kablolu kullanım sevmeyenler içinde düzenleme ve geliştirmeler yapılsa fena olmaz
  • Killer'ın kablosuz ağı kapmaması yapanların eşekliğinden başka bir şey değil. Ben mecbur muyum taa 15 metrelik odadaki modemimden 15 metre ethernet kablosu çekmeye? Hem iğrenç görünür hem de kablolarla savaş eder duruma gelirim. Hakikaten görüntü olsun diye koymuşlar bu zımbırtıyı bende neden bir fark hissetmiyorum diyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.