Şimdi Ara

Killer Network Manager Nedir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
33.083
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bildiğiniz gibi MSI Oyuncu Laptopları "Killer E2200 Oyuncu Ağı ve Killer Gaming LAN" özelliği ile geliyor.

Sürüler arasında Killer Network Manager isimli programda var.

Peki tam olarak bu uygulama nedir , nasıl kullanılır ve faydaları nelerdir ?

Kullan veya açıklayabilecek var ise teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XanthiN -- 27 Kasım 2013; 12:32:24 >

• uygulamayı yukledim(etherneti hiç kullanmıcamı bile bile)
    sonra google chrome ile cakısma yaptı(nerdeyse saatte 1 chrome kilitlendi)sonra sildim

ne işe yaradıgına gelirsek daha az gecıkme yapıyormus(ping) 1-2ping farkettirmez gibime geliyo
  • bana su ana kadar sorun cıkarmıstı. İlk aldıgım asusta. servise gondermistim. Gerci hala servisi arayıp sorun neydi nasıl cozuldu die aramadım ama, arayıp sorucam. Gerci yenisiyle degistirdm genede ogrenicem. Ama azımsanmıcak miktarda kullanıcı sorunlu bununla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jubeii

bana su ana kadar sorun cıkarmıstı. İlk aldıgım asusta. servise gondermistim. Gerci hala servisi arayıp sorun neydi nasıl cozuldu die aramadım ama, arayıp sorucam. Gerci yenisiyle degistirdm genede ogrenicem. Ama azımsanmıcak miktarda kullanıcı sorunlu bununla.

Ne hakkında yazdınız bunu ? Biraz açın
  • Ben kullandığım süre zarfında gayet iyi sonuçlar aldım. İnternetin işlem önceliğini istediğin bir programa atayabiliyorsunuz. Online oyunlarda ve internet tarayıcılarında fark edilir erişim süresi iyileştirmesi sağlıyor. E2200 için %50'ye varan ping azaltma diyor. %50'yi göremesem de %15-%20 farkı gözlemledim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JoeyBane

Ben kullandığım süre zarfında gayet iyi sonuçlar aldım. İnternetin işlem önceliğini istediğin bir programa atayabiliyorsunuz. Online oyunlarda ve internet tarayıcılarında fark edilir erişim süresi iyileştirmesi sağlıyor. E2200 için %50'ye varan ping azaltma diyor. %50'yi göremesem de %15-%20 farkı gözlemledim.

Program kurulu fakat nasıl ayarlayacağım? Örneğin bf3 de gerekli interneti çeksin geri kalanını steam indirmesine harcasın gibi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Applications kısmına gelin. Alt alta programlar olacak. BF3'e tıklayın. Satır büyüyecektir. Orada sanırım 4 seçenekli öncelik atama var. BF3 için en iyisini seçin. Diğer programları da bir gözden geçirmenizi tavsiye ederim. Bu arada verdiğiniz görev çubuğu resminde E2200'ün çalışmadığını yani ethernet kablosunu takmadığınızı gösteriyor.
    @XanthiN
  • quote:

Orijinalden alıntı: JoeyBane

Applications kısmına gelin. Alt alta programlar olacak. BF3'e tıklayın. Satır büyüyecektir. Orada sanırım 4 seçenekli öncelik atama var. BF3 için en iyisini seçin. Diğer programları da bir gözden geçirmenizi tavsiye ederim. Bu arada verdiğiniz görev çubuğu resminde E2200'ün çalışmadığını yani ethernet kablosunu takmadığınızı gösteriyor.
    @XanthiN

Wi-Fi den bağlanıyorum başka seçeneğim yok. Kablosuz olmaz mı ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Killer™ Wireless-N 1202 ve Killer E2200 olmak üzere iki adet ethernet kartı vardır. E2200 kablolu internet diğeri ise kablosuz internettir. Aygıt yöneticisinden kablosuz internet kartınıza bakmanızı tavsiye ederim. Eğer başka bir markanın ürünü var ise örneğin Intel, o zaman sadece kablolu internette Killer'nin özelliğinden faydalanabilirsiniz. N 1202 kartını ebay gibi sitelerden 40-50$'a temin edebilirsiniz.
    @XanthiN
  • JoeyBane kullanıcısına yanıt
    Buyur hocam;

• Kullandığınız Wireless kartı Realtek firmasına ait. Kötü bir kart değil. Fakat bu kartta ping azaltma özelliği bulunmamaktadır. Sadece kabloyu taktığınızda Killer'nin faydasını görebilirsiniz. Killer N-1202 düşürseniz aşağıya ebay linklerini koyuyorum.

http://www.ebay.com/itm/Bigfoot-Networks-Killer-N-1202-Notebook-Wireless-Card-/221295781271?pt=US_Laptop_Network_Cards&hash=item338641a597
    http://www.ebay.com/itm/Bigfoot-Networks-Killer-N-1202-Notebook-Wireless-Card-Blueotooth-/131015417837?pt=US_Laptop_Network_Cards&hash=item1e81209fed
    http://www.ebay.com/itm/Killer-N-1202-Notebook-Wireless-Card-/161027432210?pt=Laptops_Nov05&hash=item257dfb9f12
    @XanthiN

• JoeyBane kullanıcısına yanıt
    Ne saçma işmiş arkadaş oyuncu laptobu içine wireless killer koymamak
  • quote:

Orijinalden alıntı: XanthiN

Ne saçma işmiş arkadaş oyuncu laptobu içine wireless killer koymamak

+1
  • Arkadaşlar konuyu hortlatıyorum ama bende msi laptop kullanıyorum.
    İnternet kablosunu takmama rağmen resimde gördüğünüz gibi offline yazıyor kabloyu görmüyor.
    Bu yüzden programı kullanamıyorum.Sorun ne olabilir?

• Laptop modelinin sayfasından LAN driver'larını indirip kurarsan sorunun çözülür. Verdiğin resimde Network card is Disable, yani network kartın kapalı görünüyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.