Şimdi Ara

Killer Xeno; Yeni ağ kartıyla online oyunlarda 'lag' sona mı eriyor? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
5.881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bildiğim kadarı ile kablonette ping süreleri ADSL ye göre oldukça düşük online kullanıcıların kablonet alması daha mantıklı bence..
  • eskiden oyleydi artik adsl ping olarak ustun durumda.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sonsuzuncu

4 mbit bağlantım var, css oynuyorum. bilen bilir, rate'lerim düzgün olmasına rağmen 5 aydır 30-35 ms ping alıyorum. sağol ttnet. :@

Arkadaşım haklısın hangi şehirdesin bilmiyorum ? Fakat burada telekomu savunmasamda 30-35 pingi alman normal 4 mbit bağlantın ile yabancı serverlara girince misal ingiltere veya almanya 70 ten aşağı alamazsın.Zaten yurtdışı çıkışımız belli ha güzel ping alıyorsun 23 pingde olabilirdi bu fakat mesafeyi unutmamak lazım.Şu an telekoma rakip olacak kişinin telekomdan çok daha iddialı olması lazım.Online oyun olarak olmasa da şu güzelim ülkemin download hızları adam akıllı olsun yeter.1mbitlik bağlantılar birçok ülkede standart paketlerde yok;fakat bizde ideal seri olarak sunuluyor.VDSL e alternatif olarakta adsl2+ bence gayet iyi.

• TTnet gibi iğrenç bir bağlantımız varken hiçbir kart Bize fayda etmez :D adamlar ttnet' i göz önünde bulundurmamış olsa gerek ama güzel haber teşk.
  • Adam yapmış Coni'ye göre..
    Uyar mı bizim TTNet'e?
  • bari kulaklık ve microfon girişlerini ön tarafa taşımak için aparat, hadi olmadı bir aafp pin kümesi koysaymışlar ya
  • Çok güzel ve işe yarayabilecek bir kart ama malesef Türkiye'de pek işe yarayacağını hiç zannetmiyorum:) EVGA'ya kolay gelsin:)
  • CPU ve GPU dan sonra yeni favorimiz NPU.

Tutarsa satılır kimse fiyattan yana yakınmasın. Nasılsa tutunca farklı markalarda ççıkarır ve fiyat düşer.
  • pingini düşürmek isteyen adsl hızını artırısın.
  • Gene aynı konu, hort...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.