Şimdi Ara

KILLZONE 2 OFFICAL DH (EF-SA-NE! FOREVER) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.237
Cevap
3
Favori
400.278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Tam tersi, Sony açtı, MS sadece 3 ayda gelecek oyunlarını gösterdi geçti..
    Ha ne oldu ? E3 ün en iyi oyunları paso 360 oyunu seçildi.Killzone da yalan oldu bu arada.2008 le ilgili MS den ne duyuldu ? Hiçbirşey...
  • quote:

Orjinalden alıntı: korayg

Rakibi hangi kozlarını açtı ?
    Tam tersi, Sony açtı, MS sadece 3 ayda gelecek oyunlarını gösterdi geçti..
    Ha ne oldu ? E3 ün en iyi oyunları paso 360 oyunu seçildi.Killzone da yalan oldu bu arada.2008 le ilgili MS den ne duyuldu ? Hiçbirşey...

Yahu geç bunları allahını seversen, MS'nin 2008 için hiç bir iddiası yok, bana 2008'de Lost Odyssey ve Fable 2'den başka hit olabilcek 360 exc. oyunu göster.Komik olmayın 2008'de çıkacak exc. oyunlara baktığımız zaman SONY resmen eziyor.

-Belki Metal Gear Solid 4
    -Killzone 2
    -Little Big Planet
    -Gran Turismo 5
    -Final Fantasy 13
    -Final Fantasy Versus 13
    -Getaway
    -Eight Days
    -Jak and Daxter
    -Tekken 6
    -White Knight Story

Bunlarla beraber, Sony'nin büyük beğeni toplayan Echochrome'ı, Capcom'un,Factor 5'in,Ubisoft'un,Bioware'in,RockStar'ın PS3 exc. oyun projeleri var, hangi 2008'den bahsediyorsun anlamıyorum, oyun dünyası Killzone 2 ile sarsılmış, sen 360'ın son tutunduğu dallar olan Bioshock ile Mass Effect'e sarılmışsın, -ki Bioshock'uda bir çok insan PC'de oynayacak.

Bakması bedava kim kozlarını oyanış gördük...

http://xbox360.ign.com/index/release.html

http://ps3.ign.com/index/release.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melkor23 -- 22 Temmuz 2007; 11:26:07 >

• PS2 İçin çıkmıcak mı? Bide ps2 te bu tarz bir oyun var mı?
  • Ya benim anlamadığım E3 en iyilerini bende baktım.Genelde Mutlplatform oyunlarında bir başarı var.

Sony bnce güzel bir show yaptı.Açıkçası uzun zamandır PS3 mü Xbox360 mı alayım diye kararsızdım.Kararımı verdim 2 sinide alacam

Şaka bir yana ibre PS3'e kaydı.
  • Bundan sonra kimse Playstation bölümene girip;

" Şu Xbox oyunu bu PS oyununa bin basar, akıl var mantık var. En iyisi bu Xbox oyunu"

şeklinde yorumlar yapmasın. Aynısı Xbox bölümü içinde geçerli.

Killzone konusunda tutupta CoD4'ü övmenin anlamı yok. Bundan sonra bu tip provakatif mesajlar silinecek devamı halinde uyarı verilecektir. (korayg özellikle sana bu lafım)

Sizin yaptığınız bireysel tartışmayı geçti artık. Diğer üyeleri rahatsız ediyorsunuz. Ne zaman fanboy kokan bir karşılaştırma mesajı atılsa konuda bomba etkisi yaratıyor.

Yeter artık oyunları tartışın konsolları değil. Tartışacaksanız da diğer üyeleri rahatsız etmeden, forum kuralları doğrultusunda yapın bu işi. Eğer yapamayacaksanız bizim de yapacağımız şey bellidir.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

Orjinalden alıntı: AlpTéKiN

Bundan sonra kimse Playstation bölümene girip;

" Şu Xbox oyunu bu PS oyununa bin basar, akıl var mantık var. En iyisi bu Xbox oyunu"

şeklinde yorumlar yapmasın. Aynısı Xbox bölümü içinde geçerli.

Killzone konusunda tutupta CoD4'ü övmenin anlamı yok. Bundan sonra bu tip provakatif mesajlar silinecek devamı halinde uyarı verilecektir. (korayg özellikle sana bu lafım)

Sizin yaptığınız bireysel tartışmayı geçti artık. Diğer üyeleri rahatsız ediyorsunuz. Ne zaman fanboy kokan bir karşılaştırma mesajı atılsa konuda bomba etkisi yaratıyor.

Yeter artık oyunları tartışın konsolları değil. Tartışacaksanız da diğer üyeleri rahatsız etmeden, forum kuralları doğrultusunda yapın bu işi. Eğer yapamayacaksanız bizim de yapacağımız şey bellidir.

İnsanın doğasında vardır bu, elinde olmayanı kötüleyip elinde olanı yüceltmek :) Forumlarda mod-admin olmak gerçekten zor. Bu arada sorum hala geçerli, ps2 ye çıkacak mı bu oyun, veya bu tarz da güzel bir fps var mı ps2 de

• hayır PS2 ye çıkmayacak, ama BLACK i oynayabilirsin, oyun tek kelimeyle mükemmel
  • Bikaç tane videodan alınmış görüntü koyalım da gözlerimiz şenlensin.. Detaylara ve ışıklandırmalara dikkat.. Bir de heryer parçalanabilir olacak oyun bittiinde. %50'ydi di mi bu? Höh be kardeşim...

• yalnız burdaki renk paleti mükemmel olmuş, bende tam bunu istiyodum
  • Bu video hangisi?
  • bak sağ üstte dikkat ettiysen sitenin ismi yazıyor, http://www.jeuxvideo.tv

Serhan sende bu renk paletini beğendin galiba benim gibi
  • olması gereken bu zaten, ilk CGI videodada sarı yogunluklu canlı renkler mevcuttu...

hayır hangisi derken böyle bi video mu yayınlandı ben nası kaçırdım ya ilk defa goruyorum bu SS leri?
  • quote:

Orjinalden alıntı: serhanuygur

olması gereken bu zaten, ilk CGI videodada sarı yogunluklu canlı renkler mevcuttu...

hayır hangisi derken böyle bi video mu yayınlandı ben nası kaçırdım ya ilk defa goruyorum bu SS leri?

ya evet yeni bir video mu yayınlandı???
  • Evet bu videoyuda ben daha önce izlememiştim, kesitlerini görmüştük HD videolarda, bu jeuxvideo da, full oynanışını göstermişler, iç mekanlar birazdaha renkli. bunun HD si çıkınca daha güzel olur

VIDEO İÇİN TIKLA
  • quote:

Orjinalden alıntı: serhanuygur

Evet bu videoyuda ben daha önce izlememiştim, kesitlerini görmüştük HD videolarda, bu jeuxvideo da, full oynanışını göstermişler, iç mekanlar birazdaha renkli. bunun HD si çıkınca daha güzel olur

VIDEO İÇİN TIKLA

eywallah serhan kardeşş

• videodan anladığım kadarıyla ve yapımcının ellerine dikkat ettim sixaxis fln yok şu nişan alma olayında sixaxis kullanılssa ya da böyle bişey warmı oyunda sixaxis kullanılacakmı yani?
  • sixaxis kullanılacak deniyordu ama zaten nian alırken sixaxis kullanmak baya bi zorlayıcı olur sanırım, araç falan sürerken kullanıyorduz muhtemelen ama görüyoruz ki, takım oyunu var (ne kdar kontrol ediliyor bilmiyorum) muhteşem atmosfer (kaplamaların iyişetirlime durumu hariç) iç mekanlardada çok güzel ortamlar var.
  • Bu oyunu görünce iyi ki Ps3 almışım diyorum. Crysis filan etkileyememişti beni bu kadar. Gerçekten %50'si bu ise 1 sene sonrasını düşünemiyorum
  • ya ama bence 1 sene çok fazla ya... neyseki o arayı geçireceğimiz şahane oyunlar var... HS, COD4 falan Assasins Creed
  • bence nişan sistemi harika olurdu serhanuygur bilgi verdiğin için çok teşekkürler ama bi kaç tane sorum var klavye-mouse desteklermi birde multiplayer kaç kişiye kadar destekleyecek??
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.