Şimdi Ara

KILLZONE 2 YARDIM VE SPOILER KONUSU (oyuniçi bilgiler) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
130
Cevap
0
Favori
11.604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaşlar çölde bir bölüm var dışarda değil ama iç mekanlarda örümcekler var böyle elektrikli onlar sadece o bölümde mi var yoksa sadece o bölümde mi var
  • quote:

Orijinalden alıntı: sapka

bende birşey sormak istiyorum burada okuduğum kadarıyla çoğu psp killzone 2 den anlıyor... ben 2 gündür spider tankı vuramıyorum bomba atıyorum
    full ateş ediyorum olmuyor delirmem yakındır tank mermi bomba füze durmadan saydırıyor bu bölümü geçenler nasıl geçtiler yazarsanız çok sevinirim
    bu oyunun 4. bölümünde yer alıyor robota benzeyen bi tank konusup gülüyor...

Arkadaslar bende burada takıldım nasıl vurucam tankı paso ölüyorum ??
  • arkadaşlar kill radec diye bir bölüm var ne yaptıysam öldüremedim videolarda yapılanları da denedim başka bi yol bilen varmı sabahtan beri uğraşıyorum

EDİT: yapmadığım şey kalmadı ölmeyen şey öylesine attığım bi bombayla öldü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acerygt -- 7 Eylül 2011; 17:38:05 >
  • zor oyun oynayanlara sabır lazım
    bir de visari palace bölüm 4 bitmiyor...
  • en sonunda bu bölümü geçtim.Bölüm tam bir facia balkondayken aşağıdakiler yetmiyormuş gibi bir de yukarı çıkıyorlar baya zordu hele ki radec joystıck ı şamar oğlanı yaptım resmen.Bir önceki sayfada bir alıntı vardı orda yazılanlardan faydalandım yanlız roketatarlı kamilleri indirmek için sniperı alıp balkonun köşesine geçin demiş benim tavsiyem balkonun köşesine geçmeyin çünkü ordan da indirebiliyorlar en iyisi (tesadüfen keşfettim) balkondan aşağıya inmek için merdivenlerin olduğu yere gidin bi sıra aşağı indikten sonra sniperla teK tek indirin elemanları roket gelse bile merdivenlerin demirlerine çarpıyor direk ölmüyorsunuz burayı geçtikten sonra radec le kapışırken alıntıda denildiği gibi yerinizde asla sabit durmayın devamlı koşun radec önünüze çıkınca ateş edin, ateş ederken de yerinizde dikilmeyin devamlı geriye adım atarak ateş edin çünkü üstünüze koşa koşa gelip bıçaklıyor anında ölüyorsunuz ben bu şekilde 53 dakikada geçtim kaç kere denedim allah bilir killzone 2 3. oyuna göre çok daha zordu bence çatışmalarda resmen bir ordu adam geliyor ama iki oyunda gerçekten çok güzeldi ps3 te ilk oynanıcakların başında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi numenorian -- 22 Aralık 2011; 21:34:39 >

• valla arkadaşlar ben radec ipnesine gelene kadar çok zorlandım özellikle bazukacılarda sonra radec le kapışacağım bölüm geldi ben bu önüme çıktıkça ateş ettim arkamdan yeniden doğdu ben hiç bakmadan arkama koştum hep sonra bi kuytu köşeye geldim bu da tepemde bomba falan attı ben yukarı baktım bir iki tane ateş ettim öldü ben de inanamadım ilk baş şimdi 3 gelcek onu oynıyacam bayramdan sonra
  • Radec Tamam Hakkini Verdide lan ben kardesim o yerde biten askerler o roket atarlar neydi oyle yaaa radecte zorlanmadim ben o kadar artik son kez oynayisimda tamam dedim bitirmeden 3e baslicam dedim ama son bir kez daha oynadim gectim sukur bakalim 3teki olaylar nasil ama gercekten sixaxis kabiliyetini tavan yaptiriyor ozellikle sniperde ! Guzeldi Killzone 2 Simdi Sira 3te...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Checa

Radec Tamam Hakkini Verdide lan ben kardesim o yerde biten askerler o roket atarlar neydi oyle yaaa radecte zorlanmadim ben o kadar artik son kez oynayisimda tamam dedim bitirmeden 3e baslicam dedim ama son bir kez daha oynadim gectim sukur bakalim 3teki olaylar nasil ama gercekten sixaxis kabiliyetini tavan yaptiriyor ozellikle sniperde ! Guzeldi Killzone 2 Simdi Sira 3te...

valla checa cım bende senle aynı fikirdeyim radec fazla zorlamadı ben elite de oynuyorum ama öbür adamlar canıma okudu kıll zone 3 dahada güzel jetpack olayı mükemmel bide 2 . oyunda öldürdüğümüz uçan robot vardı ATAC diye o diğer oyunda çok klay sadece kurşunla ölüyo herkese tavsiye ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: enes bayram

quote:

Radec Tamam Hakkini Verdide lan ben kardesim o yerde biten askerler o roket atarlar neydi oyle yaaa radecte zorlanmadim ben o kadar artik son kez oynayisimda tamam dedim bitirmeden 3e baslicam dedim ama son bir kez daha oynadim gectim sukur bakalim 3teki olaylar nasil ama gercekten sixaxis kabiliyetini tavan yaptiriyor ozellikle sniperde ! Guzeldi Killzone 2 Simdi Sira 3te...

valla checa cım bende senle aynı fikirdeyim radec fazla zorlamadı ben elite de oynuyorum ama öbür adamlar canıma okudu kıll zone 3 dahada güzel jetpack olayı mükemmel bide 2 . oyunda öldürdüğümüz uçan robot vardı ATAC diye o diğer oyunda çok klay sadece kurşunla ölüyo herkese tavsiye ederim

:) 3 Cok Cabuk bitti ya turkce olayida cok guzeldi kufurleri felan gercekci olmus zamanlama iyiydi iste sorun erken bitmesi bakalim simdi Ace Combat Assault Horizon Oynuyorum ondada takildim adamlar bize kitliyor fuzeleri bir bolumde siyrilma taktigi var ama beceremedim sinir etti Ace Combatta bitince max payne 3e gecicem gerci onda 3 4 bolum gectim sikilmistim ama sifirdan bir daha baslasam iyi olacak bu arada PS 3 icin Varsa Killzone tarzinda Oyun onerileriniz beklerim onerileri hee unutmadan Spec Ops The Line Oynamanizi tavsiye ederim Oda gecen hafta bitirdigim bir oyundu...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: enes bayram

quote:

:) 3 Cok Cabuk bitti ya turkce olayida cok guzeldi kufurleri felan gercekci olmus zamanlama iyiydi iste sorun erken bitmesi bakalim simdi Ace Combat Assault Horizon Oynuyorum ondada takildim adamlar bize kitliyor fuzeleri bir bolumde siyrilma taktigi var ama beceremedim sinir etti Ace Combatta bitince max payne 3e gecicem gerci onda 3 4 bolum gectim sikilmistim ama sifirdan bir daha baslasam iyi olacak bu arada PS 3 icin Varsa Killzone tarzinda Oyun onerileriniz beklerim onerileri hee unutmadan Spec Ops The Line Oynamanizi tavsiye ederim Oda gecen hafta bitirdigim bir oyundu...

valla ben 3 e yarın başlayacam nınja gaıdeni bitirdim bu gün kafayı yedim amk

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.