Şimdi Ara

KILLZONE 2 YARDIM VE SPOILER KONUSU (oyuniçi bilgiler) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
130
Cevap
0
Favori
11.604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: GoldPunch

nejatçım son bölüme gelmişsin yaww hani çarşamba bitirecektin

goldcum, dedem rahatsızlanmıs, ankara'da hastanede, telle konustuk fena degil ama bir ihtimal ankara'ya gidecegim, ne olur ne olmaz, sarkar endisesi ile bitirim. iyi de olmus, carsamba serverlar acılıyor, nete akarız.

oyunun sonu harika olmus, cok cool.

visari kısa ve oz bicimde davasını ozetliyor, visari aslında cok büyük bir adam, neden askerlerinin onun icin olesiye savastıgını anlıyorsunuz.

bu arada son bolum dehsetti. keske o binada elektrik silahı da olsaydı, salon bolumunde easy de bile canım cikti bakalim simdi son bolumu normal de bitirmeye kasacagım ne olacak, redec kesin isimi bitirecektir.

oynadıgım en iyi video game arkadaslar, metal gear 4 ile birlikte kafa kafayalar.

• geçmiş olsun...

Bencede resistance 2 falan filan artık çok basit geliyor
  • http://www.youtube.com/watch?v=qeNvRMgCw7Y killzone 2 son videosu

Dikkat SPOİLER İÇERİR !!!!!

sonuçta visari diyo ki :
    beni öldürüseniz şehir kaos içine girer herkes kanının son damlasına kadar sizinle savaşır
    Düzeni sağlamam için beni çok ararsınız diyo.
    Eleman dışarı çıkınca yukarıdan helgast drop shipleri görüyo ve killzone 3 başlıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: nejat_80

quote:

goldcum, dedem rahatsızlanmıs, ankara'da hastanede, telle konustuk fena degil ama bir ihtimal ankara'ya gidecegim, ne olur ne olmaz, sarkar endisesi ile bitirim. iyi de olmus, carsamba serverlar acılıyor, nete akarız.

visari kısa ve oz bicimde davasını ozetliyor, visari aslında cok büyük bir adam, neden askerlerinin onun icin olesiye savastıgını anlıyorsunuz.

bu arada son bolum dehsetti. keske o binada elektrik silahı da olsaydı, salon bolumunde easy de bile canım cikti bakalim simdi son bolumu normal de bitirmeye kasacagım ne olacak, redec kesin isimi bitirecektir.

oynadıgım en iyi video game arkadaslar, metal gear 4 ile birlikte kafa kafayalar.

arkadaslar bu radec'i nasil oldurdunuz yaaa kafasina sniper ile 5-6 kez ates ettim adam hala gorunmez olup aninda yanimda bitiveriyo sinirlerim alt ust oldu gece gece

• sürekli koş mesela önüne çıktı ateş ettin kayboldu arkana geçti o zaman direk arkana dönme dümdüz devam et.
  • quote:

Orjinalden alıntı: manovar

http://www.youtube.com/watch?v=qeNvRMgCw7Y killzone 2 son videosu

Dikkat SPOİLER İÇERİR !!!!!

sonuçta visari diyo ki :
    beni öldürüseniz şehir kaos içine girer herkes kanının son damlasına kadar sizinle savaşır
    Düzeni sağlamam için beni çok ararsınız diyo.
    Eleman dışarı çıkınca yukarıdan helgast drop shipleri görüyo ve killzone 3 başlıyor

işte bende ordaki metni merak ediyorum .
    çok teşekkürler hocam valla demekki devam oyunu gelicek

• bende onu öldürecem diye baya uğraştım dostum. Sürekli koş ve koşarkende silahı mutlaka doldur. Yani radec i ileride görüp durduğun an mutlaka şarjör dolu olsun. O an hepsini boşaltıp tekrar koşmaya başla. İleride bir yerde sabit görünceye kadar durma. böyle devam et...
    quote:

Orjinalden alıntı: campeone1907

quote:

quote:

arkadaslar bu radec'i nasil oldurdunuz yaaa kafasina sniper ile 5-6 kez ates ettim adam hala gorunmez olup aninda yanimda bitiveriyo sinirlerim alt ust oldu gece gece

• ya bu saray gibi bi yer var habire adam gelio sonra ikinci kata çık orda da biraz dayan gibi bi olay var burasımıdır oyunun sonu yoksa daha da var mı öldür öldür bitmior şerefsizler
  • evet orası kardeş. sık dişini biraz daha sonra bossla kapışacan ama o boss 500 askere bedel.
  • Arkadaşlar 'Mission Select' sekmesinde istediğimiz bölümü istediğimiz zorlukta oynama şansımız var mı?Veteranda oynuyorum ama son bölüm acayip zorladı eğer zorluğu seçemezsem bırakacam , neticede oyunu eğlenme amaçlı oynuyoruz.
  • evet istediğin bölümü istediğin seviyede oynayabilirsin.
  • RADEC i öldürmek... easy ve normal versiyon, veteran elite denenmedi, armagedon ustad yazabilir onları

eveet,

oyunun tamamladım, 10. bölümün son iki bölümü haric hepsini veteranda bitirdim.

simdi en yogun catisma sahnesinin oldugu palace girisindeyim. burasi zor olacak eminim. cunku burada dusman cok zorlu ve ilemezsem yenileri geliyor. bakalım, veteranda becerebilecek miyim, normalde zorlanarakta olsa gectim. veteran isini yarına biraktim.

bu arada en korkuncu son bolumun, sonu, yani redec ile kapıstıgımız bolum. burada redec once inaktif. once askerleri ile kapısıyoruz. burada cesitli dusman dalgaları geliyor, ilk once yer dalgası geliyor, epey bir adamı hallettikten sonra, sag taraftan balkon kapısı aciliyor, oradan yukarı cıkıyoruz. burası ayrı bir alem, hemen o kattaki iki alev silahcısını yok ediyoruz. ama bu silahlar bizim icin degil, koridorun yanlarını alevlemisler buda bize karsı yapilmis. cunku dusman grupları alttan saldırırken bunlar capraz atese alamıyoruz.

burada bir yer dalgası var. sonra bir dalga daha geliyor, ondan sonra seri dusmanların oldugu, yerde taklalar atarak gelenler, bir dalga geliyor, ondan sonrada bazukalı dalga var.

bazukali dalga tam bir sorun yumagi, bazukali dalga gelince, balkonun sol tarafina gitmemiz gerekiyor, bu sira birkac el bombası saklayıp, sniper ı almıs olmamızda fayda var. sniper ile bazukaları hallederken, arada el bombası da sallıyoruz. zor kolay degil, iste tam bu sira bir 10 saniyelik ara video ve bulundugumuz salona bir gemi giriyor ondan bir dalga daha geliyor. bu ara videounun onemi su, oraya kadar save yok, yani ilk baska balkona cıkana kadar save yok. balkona cikincaya kadar yerde 10 dakika kapısıyoruz, sonra 15 dakika da en azından tepede kapisiyoruz. ondan sonra bu ara video geliyor. bunları da halledince sıra redec e geliyor.

redec tam bir bela, redec icin sniper ise yaramaz, redec in enerjisi de azalmıyor, maksat redec i 10 dakika gibi bir sure taramak. redec ilk anda hizli dogma seklinde yanımızda doguyor, o sira hemen asagı inip, (sol tarafta pusmustuk hatirlarsak, yerdeki helgast ana silahını kapmakta fayda var. redec e biraz saydırınca, redec uzaktan dogmaya baslıyor, bu cok onemli bir firsat bu sefer tekrar balkona cıkmakta fayda var. redecle balkonda kapısmak daha mantıklı. redec e orada saydırıcaz, redec in sikintisi adam surekli pozisyon degistirebiliyor, balkonda alanı sınırlı, koseye gectik mi bir sagda bir solda doguyor, ilk dogus yerinde saldırmıyor, ya ikinci de ya 3. de saldırıyor, redec i boyle yıpratıyoruz. redec sonra bir ara geri kacıyor uzaktan tarıyor, orada da saydırıyoruz, sonra yine yakına geliyor, yalnız bu sira balkon kosesinden hic ayrılmıyoruz. son anlara dogru redec cok hızlanıyor, bu sıra olmemek lazım, yoksa redecli bolum bastan baslıyor.

burada da dayanırsak, redec son bir kez asagı iniyor, orada tarıyoruz, bu seferde en uzaga karsıya agır makinaliya geciyor bura kolay, sniper alıp bir kez vurduk mu, oluyor, daha dogrusu ara video giriyor ve ne oldugunu goruyoruz, onu yazmayayım.

harbi bir final ve boss fight olmus. adamın canına okuyor, oynadıkca sixaxis ve fps oynama yeteneginiz gelisiyor, ilk sefer easy de bile bitiremedim, canıma okudu. ama sonrasında final muthis, ingilizce bilenler icin, harika bir visari sovu var. bir resimde cektim koyacagım.

• ne dion be nejat 15 dakika balkonda mı dayanıcaz yanımdaki kamil sağlam olsa alıcam façalarını aşşağıya da kamile yardım edicem die adamlarla ilgilenemirum
  • valla easyde 20 dk da bitirdim ama veteranda fln denemedim denicem en yakın zamanda
  • severlar açılmış galiba beyler...bir bilgisi olan varmı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: NSA

valla easyde 20 dk da bitirdim ama veteranda fln denemedim denicem en yakın zamanda

easy'de bitiyor ama normal'de daha zor, veteran'da ise shopto'dan oyunum gelince deneyecegim.
  • ya dostlar diğer topic kilitli size burada bir soru sorayim...daha ilk bölümü bitirdim ve oyun içi yüklemeler sırasında donmalar yaşıyorum...loding yazıyor sol üst köşede...sizlerde de oluyor mu...eğer oluyorsa ya beni oynarken çok fena soğutuyor böylesi durum...dünyanın grafiğini soksan oyuna zorlanıyorsa makine neyine gerek...
    Sakın kimse yanlış anlamasın bende bir ps3 bir kıllzone aşığıyım...burada tartışma açmak istemedim...sadece bende mi oluyor bu durum...şimdi makineyi kapattım yarın devam edeceğim...
  • @ibr-g

loading sırasında anlık donmalar oluyo dostum .bu bendede böyleydi sanırım herkesde aynı durum geçerlidir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: _2FAST4U_

@ibr-g

loading sırasında anlık donmalar oluyo dostum .bu bendede böyleydi sanırım herkesde aynı durum geçerlidir.

aslında bir taraftan sevindim yoksa makinemi tekliyor dedim kendime....Bu arada bölüm içi kayıt otomatik olarakmı oluyor yoksa biz çıkarkenmi kayıt yapıyoruz...dedimya daha ilk bölümü ilk oturuşta bitirdiğim için fazla oyunu kurcalayamadım...Bu arada alternatif 2 gamepad kullanım modu bana en kullanışlısı geldi...
  • quote:

RADEC i öldürmek... easy ve normal versiyon, veteran elite denenmedi, armagedon ustad yazabilir onları

eveet,

oyunun tamamladım, 10. bölümün son iki bölümü haric hepsini veteranda bitirdim.

simdi en yogun catisma sahnesinin oldugu palace girisindeyim. burasi zor olacak eminim. cunku burada dusman cok zorlu ve ilemezsem yenileri geliyor. bakalım, veteranda becerebilecek miyim, normalde zorlanarakta olsa gectim. veteran isini yarına biraktim.

bu arada en korkuncu son bolumun, sonu, yani redec ile kapıstıgımız bolum. burada redec once inaktif. once askerleri ile kapısıyoruz. burada cesitli dusman dalgaları geliyor, ilk once yer dalgası geliyor, epey bir adamı hallettikten sonra, sag taraftan balkon kapısı aciliyor, oradan yukarı cıkıyoruz. burası ayrı bir alem, hemen o kattaki iki alev silahcısını yok ediyoruz. ama bu silahlar bizim icin degil, koridorun yanlarını alevlemisler buda bize karsı yapilmis. cunku dusman grupları alttan saldırırken bunlar capraz atese alamıyoruz.

burada bir yer dalgası var. sonra bir dalga daha geliyor, ondan sonra seri dusmanların oldugu, yerde taklalar atarak gelenler, bir dalga geliyor, ondan sonrada bazukalı dalga var.

bazukali dalga tam bir sorun yumagi, bazukali dalga gelince, balkonun sol tarafina gitmemiz gerekiyor, bu sira birkac el bombası saklayıp, sniper ı almıs olmamızda fayda var. sniper ile bazukaları hallederken, arada el bombası da sallıyoruz. zor kolay degil, iste tam bu sira bir 10 saniyelik ara video ve bulundugumuz salona bir gemi giriyor ondan bir dalga daha geliyor. bu ara videounun onemi su, oraya kadar save yok, yani ilk baska balkona cıkana kadar save yok. balkona cikincaya kadar yerde 10 dakika kapısıyoruz, sonra 15 dakika da en azından tepede kapisiyoruz. ondan sonra bu ara video geliyor. bunları da halledince sıra redec e geliyor.

redec tam bir bela, redec icin sniper ise yaramaz, redec in enerjisi de azalmıyor, maksat redec i 10 dakika gibi bir sure taramak. redec ilk anda hizli dogma seklinde yanımızda doguyor, o sira hemen asagı inip, (sol tarafta pusmustuk hatirlarsak, yerdeki helgast ana silahını kapmakta fayda var. redec e biraz saydırınca, redec uzaktan dogmaya baslıyor, bu cok onemli bir firsat bu sefer tekrar balkona cıkmakta fayda var. redecle balkonda kapısmak daha mantıklı. redec e orada saydırıcaz, redec in sikintisi adam surekli pozisyon degistirebiliyor, balkonda alanı sınırlı, koseye gectik mi bir sagda bir solda doguyor, ilk dogus yerinde saldırmıyor, ya ikinci de ya 3. de saldırıyor, redec i boyle yıpratıyoruz. redec sonra bir ara geri kacıyor uzaktan tarıyor, orada da saydırıyoruz, sonra yine yakına geliyor, yalnız bu sira balkon kosesinden hic ayrılmıyoruz. son anlara dogru redec cok hızlanıyor, bu sıra olmemek lazım, yoksa redecli bolum bastan baslıyor.

burada da dayanırsak, redec son bir kez asagı iniyor, orada tarıyoruz, bu seferde en uzaga karsıya agır makinaliya geciyor bura kolay, sniper alıp bir kez vurduk mu, oluyor, daha dogrusu ara video giriyor ve ne oldugunu goruyoruz, onu yazmayayım.

harbi bir final ve boss fight olmus. adamın canına okuyor, oynadıkca sixaxis ve fps oynama yeteneginiz gelisiyor, ilk sefer easy de bile bitiremedim, canıma okudu. ama sonrasında final muthis, ingilizce bilenler icin, harika bir visari sovu var. bir resimde cektim koyacagım.

tam nejatın bahsettigi yerdeyim ama birtürlü geçemiyorum oyunu veteran da oynuyorum ama yapamayacagımı anladım oyunu bu bolumden itibaren nasıl normal zorluk seviyesine alabilirim beceremedim bir türlü yardım edermisiniz

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.