Şimdi Ara

KILLZONE 2 YARDIM VE SPOILER KONUSU (oyuniçi bilgiler) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
130
Cevap
0
Favori
11.604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Crosshair,bütün yardımları vs. bir kez kapatarak oynayın,aynı Dead Space deki gibi,ekranda hiçbir gösterge vs olmayınca gerçekten çok daha zevkli oluyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: Armag3d0N

Crosshair,bütün yardımları vs. bir kez kapatarak oynayın,aynı Dead Space deki gibi,ekranda hiçbir gösterge vs olmayınca gerçekten çok daha zevkli oluyor

Üstad,

crosshair i nasıl kapatacagız. options da mı, yoksa oyunu en az birkez bitirmemiz mi gerekiyor?

bu arada bagımlılık yaptı degil mi, ben CORINTH RIVER ı, ilk bolumu bu seferde normal zorlukta bitirdim.

toplam 5 bolum, (col bolumune kadar) veteran da bitmis durumda. 1. bolumde ilk 3 zorlukta bitti. ayrıca 5. bölümde veterana ileyemedigim son iki bolumde once easy ve normal yaptım, sonra veteran yaptım.

demek onumde daha 5 bölüm var.

İYİ Kİ, VETERAN'DA BAŞLADIM VE HER GÜN BİR CHAPTER BİTİRDİM. oyunu birgünde tüketmektense, böyle zamana yaymak mükemmel oldu. yani 130 a mal ettim, kargo, kargocu kızlara verdigim cikolatalar dahil ama son gecen 5 günüme bakıyorum, inanın son kurusuna kadar değmiş.

tekrar teşekkürler sony ve guerilla games.

• en son bölüm bana aşırı zor geldi veteranda, hani şu balkonu ele geçirip çarpıştığımız yer, roketli heriflere kadar dayanıyorum sonra tahtalıköyü boyladım hep zorluk seviyesini düşürerek geçtim.Sağdan soldan her taraftan saldırıyorlar bir tarafı temizlesem arkadan geliyorlar bizim adam hiç bir işe yaramıyor.Daha çok zararı oluyor orda ayak altında dolaşıyor.
  • Ayarlar kısmında vardı,tam yerini hatırlamıyorum.Elite de otomatik olarak kapanıyor,ayarlarda etkisiz hale geliyor

@rester
    Orda gereksiz bir zorluk var.Silahlarda çok güçsüz.Electricity Gun yada BoltGun olsa daha kolay geçilebilirdi
  • multiplayerda hangi silahların olduğu belli mi,skirmishte gördüklerimiz mi var sadece?
  • korkudan üstteki mesajları okuyamadım bende nejatın takıldıgı köprü altındaki aa gun bölümündeyim .aa gun nedir ve kullanannı nerde o bölümde görüp indireyimde ilerleyeyim.kararlıyım oyunu veteranda bitirecem
  • quote:

Orjinalden alıntı: umutali07

korkudan üstteki mesajları okuyamadım bende nejatın takıldıgı köprü altındaki aa gun bölümündeyim .aa gun nedir ve kullanannı nerde o bölümde görüp indireyimde ilerleyeyim.kararlıyım oyunu veteranda bitirecem

Anti-Air Gun
    Köprüyü ele geçirdikten sonra aşağıya ineceksin(Köprünü sağında)Ondan sonra neler yapacağını üstteki bir mesajımda yazmıştım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Armag3d0N -- 31 Ocak 2020; 19:29:0 >
  • ha bu karşımda duran silah onu kullananı vurduktan sonra allttakileri temizleyip ona doğru gideyim o zaman
  • quote:

Orjinalden alıntı: umutali07

ha bu karşımda duran silah onu kullananı vurduktan sonra allttakileri temizleyip ona doğru gideyim o zaman

aynen oyle yalnız dikkatli ol, sol taraftaki adamları vuruyorsun ama birde sagda iki tane adam var, bir bidon var, onu patlat onlardan hemen oyle kurtul. sonra helghast a saydırmaya baslıyorsunya, aradan, sol bosluktaki bolume, orada bazukali helghastlar geliyor, onları hallet, veteranda isen kafana bir iki tane bazuka yemen isten bile degil.

sonrasında gor cumbusu, bu bolumun 3. alt bolumu, 4. bolumu veteranda gecemedim once ve easy ye alıp gectim, 5 i e de oyle tamamladım, sonra geri donup normalde bitirdim, en son veteranda bitirdim.

o academy de, ic mekanda coklu dusmanla kapısırken anlayacaksın, harbiden feci kastırıyor.
  • Arkadaşlar oyunu 8.40lık süre içerisinde normal zorlukta bitirdim ve tadı damağımda kaldı. Skirmishde tam kesmedi beni açıkcası bir dahakinde easy modda oynamayı düşünüyorum ama kafama takılan bir soru var. Easy'e alırsam benim healthimin artmasının yanında düşmanın yapay zekasını düşürüyor mu oyun yoksa sadece healtimi yüksek tutarakmı kolaylaştırıyor oyunu. Eğer yapay zeka düşüyorsa gene normal modda baştan başlıycam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FEYM -- 21 Şubat 2009; 20:43:07 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: FEYM

Arkadaşlar oyunu 8.40lık süre içerisinde normal zorlukta bitirdim ve tadı damağımda kaldı. Skirmishde tam kesmedi beni açıkcası bir dahakinde easy modda oynamayı düşünüyorum ama kafama takılan bir soru var. Easy'e alırsam benim healthimin artmasının yanında düşmanın yapay zekasını düşürüyor mu oyun yoksa sadece healtimi yüksek tutarakmı kolaylaştırıyor oyunu. Eğer yapay zeka düşüyorsa gene normal modda baştan başlıycam.

saglıgında gec dusuyor, yani yuksekte oluyor, dusmanlarda aptallasıyor, en azından etkisizlesiyor, etkileri azalıyor.

sen en basitte bitir, sonra bir veteran kas bakalım, elite i tavsiye etmiyoruz, akıl saglıgı acısından.
  • çok fecii spoiler içerir dikkat,oyunu bitirmeyenler okumasın

arkadaşlar oyunun sonundaki metni acaba anlatırmısınız ne oluyor bizimki neden merdivene oturuyor yukardaki gemiler kimin vesaire . neden o adam intihar etti,neden bizimki scolar visariyi vurdu ve adamımız neden nooo diye bağırdı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoldPunch -- 23 Şubat 2009; 1:19:43 >
  • @GoldPunch

kanka valla oyunun sonundaki metni bende çok merak ediyorum.biri çevirirse süper olur.
    kıllzone3 gelirmi acaba
  • tren bölümü resmen canıma okudu. 7. bölüm, veteranda tüketici yerler yapmıslar.

trende tankla karsılastıgımız yerde, sanıyorum tank ı imha etmezsek sonsuz düşman geliyor, gelenlerde feci tipler, pompalı ile saydırmaya rağmen headshot olmazsa olmuyorlar, ama tank'ı patlattıktan sonra duruyorlar. bir an gecemeyecegimi sandım veteran'da. sonsuz dusmana oldum olası kilimdir. allahtan killzone 2 de sadece 2 sefer karsılastım. onlarıda takılmadan gectim.

ilk dalgayı hallediyorsun, alabildigin kadarını, sonra bazuka ile tankı seri bicimde vuruyorsun, o arada hızlı olman lazım, yoksa ikinci dalga gelip mahvediyor.

ilk sefer gectim, yalnız bu sefer save vermedi, ilerki vagondan bir minik dalga daha geliyor, onlara takıldım, haydaa tekrar basa don, neyse bu sefer 10 kez denedikten sonra tankı havaya ucurmayı basardım. ve dalgaları halledip ilerledim.

bölüm inanılmazdı, tren müthişti, sadece trenle kalsa iyi, trenden sonra girdiğimi tesis inanılmazdı, o kadar büyük mekanları bu kadar ayrıntı ile nasıl yapmıslar anlamadım. sonra boss dövüşü süperdi. boss lar metal gear dan bile iyi olmus. boss u yok ettikten sonra aldıgımız silahta müthiş, hiç birakmadım elimden, sonuna dek bolumun sonunda o kuleye cikip sniper ı elimize alıyoruz oraya kadar hiç birakmadım. sniperla kuleden yaptıgımız temizlikte harika idi.

enfes bir bölüm olmuş, yani anlamıyorum, nasıl yapmışlar bu oyunu her bölümde kalite daha fazla artıyor. daha tank kullanacagım, yada robot kullanacagım bir bölüm var. oyunu oynadıkca daha fazla seviyorum.

bir minik eleştiri, oyunun veteran zorluguna, veteran zorlastı arkadaslar, elite te bitirmeyi basaranlara helal olsun.

mesela, trende bir tankla karsılasıyoruz, o sıra dusman dalgası geliyor, tank epey geride. dusmanların sapkası yok, bu herifler acayip saglam, pompalı ile saydırmama ragmen, yakından olsa bile olmuyorlar. ilk dalgayı yok ettikten sonra da ikinci dalga geliyor, kısa sure sonra, sanıyorum, sonsuz burada dalgalar. o yüzden arada bazuka'yı alıp tanka 3 tane mermi sallamak lazım. yapıncaya kadar canım cıktı. nerdeyse elite i kapatacaktım.

bir kere basardım, sonra ilerki vagona gecince, minik bir dalga daha geliyor, bazukalı adam var. ve 3 tane filan saglam adam geliyor. onları beklemiyordum, save de onlardan sonraymıs, pat caba bosa gitti, sonra, tekrar 15 dakka ugras ve basar. harbi zordu ya, inanılmaz. sonra elektirik silahını aldıgımız boss ta kolay degildi.

ama o silah ne oyle, havadan sarj oluyor, elimden hic birakmadım ve mini airbossları havaya ucurması harikaydı. surekli basınca hepsini havaya ucuruveriyor. o silahı bolum boyunca elden bırakmamak lazım. o sayede hizli gectim, yoksa yine feci zorlardı.

en sonunda kuledeki sniper sovu da ayrı muthisti.

oyun her kurusunun hakkını veriyor. kaldı son 3 bölüm, bakalım veteranda bitiremeyecegim galiba, daha zorlasıyor diyorlar ama bir ihtimal biter.

spoiler oldugundan buraya yazdım arkadaslar, baslıgını kirletip, oynamayan arkadasları rahatsız etmeyelim. bence sonunu da yazmazsak iyi olur. radec'in sesi de mükemmel olmuş. hafif ince, harika harika.

game of the year, 2009.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nejat_80 -- 23 Şubat 2009; 1:19:25 >

• @nejat_80

kanka yukarda anlattıklarına göre son bölüm veteran zorluk seviyesinde bile delirtmeye yeticek seni,söylemedi deme
  • anladığım kadarıyla son bölümdeki gemiler Helghast ların savaş daha bitmedi kanımca 3 yolda gibi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rester -- 23 Şubat 2009; 19:20:10 >
  • arkadaşlar oyunun sonunda visari ölürken "delilik başlıyor" diyor ve öldüğünde hafifçe gülüyor farkettiyseniz bence herşeyi önceden planlamış visari artık yerini yeni veliahta bırakıyor olabilir,onuda 3. oyunda görebilir sanırım.
  • arkadaslar,

redec i nasıl oldurebilirim, adam surekli kaybolup karsıma cikiyor, bicakla dalıp beni olduruyor, popmalı aldım, 20 kez vurdum ama bana mısın demedi.

redec i nasıl gecicem ya delircem.

zaten o son bolum korku filmi idi, gereksiz zor olmus, silahlar yetmiyor, en kolaya gectim mecburen su redec i de halledebilsem.
  • quote:

Orjinalden alıntı: nejat_80

arkadaslar,

redec i nasıl oldurebilirim, adam surekli kaybolup karsıma cikiyor, bicakla dalıp beni olduruyor, popmalı aldım, 20 kez vurdum ama bana mısın demedi.

redec i nasıl gecicem ya delircem.

zaten o son bolum korku filmi idi, gereksiz zor olmus, silahlar yetmiyor, en kolaya gectim mecburen su redec i de halledebilsem.

redeci ilk önce oyala ateş et falan sonra o bizim ulaşamadığımız masalarla kapatılan tarafa geçip ordan ateş etmeye başlıyor ordayken sniperle patlat bitene ölüyor
  • nejatçım son bölüme gelmişsin yaww hani çarşamba bitirecektin
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.