Şimdi Ara

Killzone 3 Beta Oyunculari Listesi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
254
Cevap
0
Favori
8.388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    muhtemelen kodlar tek kullanımlık olacak, paylaşma dediğin anca account paylaşımıyla olur ki o da bana saçma geliyor... düşünsene forumdan biri gelip sana, "elindeki tüm oyunları bana versene, bitirip geri vercem" dese tepkin ne olurdu?
  • kz2 beta psn hesabıyla çalışıyordu..yani indirilen hesap oyuna başka psnle girseniz bile açılıyor..o yüzden tek kullanımlık olur kz3 betada
  • ilk mesaj guncellenmistir

UP

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SPYdir -- 20 Ekim 2010; 7:48:46 >
  • Gece temayı indirdim ama ilk 5000 kişi arasına girmem çok zor gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: C-TRanger

Gece temayı indirdim ama ilk 5000 kişi arasına girmem çok zor gibi.

Niye geç mi girdin...
  • Yok yav sürekli yeniledim ve gördüğüm anda bastım downloada ama, koca Kuzey Amerika kıtasına 5000 kod. Saniyelik bi olay. Ben downloada basana kadar Adamlar 50 000 kere indirmiştir...
  • Belli olmmaz gelebilir.Herkes senin benim gibi aha tema çıkacak indirelim diye ps3 başında beklemiyor..

not:zuhaaa indirelim kelimesi sansürlü... (indirelim)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GT_55 -- 20 Ekim 2010; 10:52:36 >
  • az önce plus'a gectim ama temayı bulamadım.

edit : UK psn'im var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şen Pp -- 20 Ekim 2010; 10:57:19 >
  • İnşallah bakalım.. Olmazsa demoyla idare edicez artık. Ya da belki oyunun çıkmasına yakın açık beta veya sadece tüm plus üyelerine açık beta yayınlanır. (Umut fakirin ekmeği...)

Şen Pp... UK PSN Store'da 13 Ekimde yayınlandı ve kaldırıldı artık yok...
  • Benim burada oglen 4 civari girdim store update edilmemisti sonra 4'u 10 gece girdim baktim orada indirdim rate ettigim 30. kisiydim yani kesinkes betaya hak kazandim
  • quote:

Orijinalden alıntı: C-TRanger

Şen Pp... UK PSN Store'da 13 Ekimde yayınlandı ve kaldırıldı artık yok...

abov.desene boşuna aldık
  • quote:

Orijinalden alıntı: SPYdir

Benim burada oglen 4 civari girdim store update edilmemisti sonra 4'u 10 gece girdim baktim orada indirdim rate ettigim 30. kisiydim yani kesinkes betaya hak kazandim

Tüh bak puanlama olayı benim aklıma gelmedi... Ama indiren herkes puanlamamış olabilir bir de öyle birşey var...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C-TRanger -- 20 Ekim 2010; 11:50:58 >
  • Puanlamayan baya bir kişi vardır..
  • beta psn pluslılar için mi?oyleyse paylasma olayı nedir?
  • ciktigi saniyede 5000 kisi indirmis olamaz zaten 4 ila 4.10 arasi surekli girip cikiyordum psn'e. rate etmeyenleri bile hesaba katsak ilk indirenlerdendim.
  • 5 gün sonra bakalım kodlar gelecek mi maillerimize..
  • quote:

Orijinalden alıntı: SPYdir

ciktigi saniyede 5000 kisi indirmis olamaz zaten 4 ila 4.10 arasi surekli girip cikiyordum psn'e. rate etmeyenleri bile hesaba katsak ilk indirenlerdendim.

Hakanım kesin kapmışsındır bence Aslında twitter'da resurgence gibi bir dağıtım olsa belki uğraşırdım ben de
  • Gokhanim twitterdan cekilis yapilacak yazdir adini, bakarsin yollarlar
  • hakan ben uk psnden indirdikten belli süre sonra tema kaldırıldı..çok kısa sürede..us psnde olmasıda normal..yani millet abandı demekki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkopol -- 20 Ekim 2010; 13:04:22 >
  • biliyorum kaya avrupadaki kodlar yarim saatte bitti, ben zaten rate ettim 30.ydum 5 dakika sonra baktim 1160'lara firlamisti rate, en son 2600 kusurlardaydi simdi bilmiyorum hala duruyormu tema, kalkmistir herhalde ama kesin betaya hak kazanmisimdir, zaten update olmasiyla indirmem bir oldu gibi birsey. Neyse birkac gune belli olucak sonra baslayalim maclara hayirlisiyla.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.