Şimdi Ara

Killzone 3 Beta Oyunculari Listesi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
254
Cevap
0
Favori
8.386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: SPYdir

Gokhanim twitterdan cekilis yapilacak yazdir adini, bakarsin yollarlar

O kaçmaz, dün o yarışma çıktığı gibi yolladım bile Haruna da haber verdim, o da yolladı.Gerçi büyük şans işi ama olsun, eğer psn hesabını inceliyorlarsa belki verirler.Kz2 130bin xp
  • quote:

Orijinalden alıntı: khan_1903

quote:

O kaçmaz, dün o yarışma çıktığı gibi yolladım bile Haruna da haber verdim, o da yolladı.Gerçi büyük şans işi ama olsun, eğer psn hesabını inceliyorlarsa belki verirler.Kz2 130bin xp

eger psn hesabini incelerlerse isin zor Gokhan bakicak adamlar ohh son 1 senedir gecen kasimdan beri cod oynuyorsun, pasam gel killzone oynayalim yooookh bana agir geldi kontroller alisamadim edemedim bir suru bahane, killzone yapicaz Gokhan gel yoooooookh ben yatayim abi yarin bakariz...

Betayi vericek adamlar 20 gun sonra black ops cikicak gokhan gel kz3 beta yooooookh siz black ops'a gelin... bunlar olucak gokhan gibime geliyor

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: khan_1903

quote:

eger psn hesabini incelerlerse isin zor Gokhan bakicak adamlar ohh son 1 senedir gecen kasimdan beri cod oynuyorsun, pasam gel killzone oynayalim yooookh bana agir geldi kontroller alisamadim edemedim bir suru bahane, killzone yapicaz Gokhan gel yoooooookh ben yatayim abi yarin bakariz...

Betayi vericek adamlar 20 gun sonra black ops cikicak gokhan gel kz3 beta yooooookh siz black ops'a gelin... bunlar olucak gokhan gibime geliyor

Psn hesabını incelerlerse işin bir de o yönü var tabi Ama kz2 kadar oynadığım bir başka oyun da olmadı ps3'te, klan maçları, 500 saatten fazla oyun sürem, diğer hesabımda platinum bile aldım.Hakediyoruz bence betayı

Black Ops çıksın da kz3'e kadar devam ederim, baştan söyleyeyim

• kodları nerden alabiliriz?psn plus mı lazım bunun içinde?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canulas123 -- 20 Ekim 2010; 16:09:24 >
  • psn plus gerekiyor(du)

alan aldı kodları. 25'inde temayı indiren ilk 10000 kişiye (5000 eu, 5000 us hesap için) email ile gönderilecek kodlar. umarım ben de ilk 5000 içindeyimdir. ki dün gece çıkar çıkmaz indirdim büyük ihtimalle betaya katılıcam. başka var mı forumda erken indirebilen?
  • Evet arkadaslar dun hem kendim hemde Gokhanim(khan_1903) Beta keylerimizi kesinlestirdik Twitter uzerinden yapilan ve yuzlerce kisinin abandigi bir yarismayi once ben bilek kuvvetiyle akabinden Gokhan kazandi gerci ben 30 saat uykusuz halimle kazandim. Pazartesi mail adresimize postalanicak umarim daha once gelirde onceden baslariz, durumumuz kesinlestigi icin ilk mesaja kendi bilgilerimi ve Gokhani yaziyorum, bunun disinda durumu kesinlese ilk mesajdaki sekilde bilgilerini verikleri sekilde listeyi buyutucegim.
  • quote:

Evet arkadaslar dun hem kendim hemde Gokhanim(khan_1903) Beta keylerimizi kesinlestirdik Twitter uzerinden yapilan ve yuzlerce kisinin abandigi bir yarismayi once ben bilek kuvvetiyle akabinden Gokhan kazandi gerci ben 30 saat uykusuz halimle kazandim. Pazartesi mail adresimize postalanicak umarim daha once gelirde onceden baslariz, durumumuz kesinlestigi icin ilk mesaja kendi bilgilerimi ve Gokhani yaziyorum, bunun disinda durumu kesinlese ilk mesajdaki sekilde bilgilerini verikleri sekilde listeyi buyutucegim.

hocu nasıl oluyor en çok tweetleyen mi kazanıyordu ben bir kere tweetledim
  • quote:

Evet arkadaslar dun hem kendim hemde Gokhanim(khan_1903) Beta keylerimizi kesinlestirdik Twitter uzerinden yapilan ve yuzlerce kisinin abandigi bir yarismayi once ben bilek kuvvetiyle akabinden Gokhan kazandi gerci ben 30 saat uykusuz halimle kazandim. Pazartesi mail adresimize postalanicak umarim daha once gelirde onceden baslariz, durumumuz kesinlestigi icin ilk mesaja kendi bilgilerimi ve Gokhani yaziyorum, bunun disinda durumu kesinlese ilk mesajdaki sekilde bilgilerini verikleri sekilde listeyi buyutucegim.

nasıl kesinleşti bende yolladım ayrı ayrı hesaplardan ama bi çıt yok
  • Bu Tweet baska tweet killzonedotcom icin olan degil baska bir site dagitiyordu 25 tane cok ugrastik aldik
  • quote:

Bu Tweet baska tweet killzonedotcom icin olan degil baska bir site dagitiyordu 25 tane cok ugrastik aldik

bu gala daşlı gala diyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: gamyonlu34

quote:

Bu Tweet baska tweet killzonedotcom icin olan degil baska bir site dagitiyordu 25 tane cok ugrastik aldik

iyi fikir aslinda gavurun tweeti bizimde galamiz olabilir, birbirimizi galalariz falan

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gamyonlu34

quote:

iyi fikir aslinda gavurun tweeti bizimde galamiz olabilir, birbirimizi galalariz falan

o değil de hocu keşke bize de haber etseydin çok istiyorum beta'ya katılmayı

• onumuzdeki hafta daha bu tarz dagitimlar yapilicakmis, zaten tweeter olayinida o gun duydum uykusuzdum kodu aldiktan sonra vurdum kafayi yattim
  • Bugün 25 Ekim. Beta kodu alan var mı?...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C-TRanger -- 25 Ekim 2010; 11:29:43 >
  • Yok Hocam daha Avrupayada dagitilmaya baslamamis Killzone forumlarinda bazilarina kodun ulasmasi 24 saati bulabilir demis beta testten sorumlu bir kisi, once Avrupa dagitimina baslicak zaten basladiklarinda forumdan haber vericeklermis, Neyse KZ3 Beta gelene kadar elime Little Big Planet 2'nin Betasi gecti onu oynuyorum simdi super bir oyun olmus, LBP2 KZ3 bayaa dolur bir hafta olacak
  • quote:

Yok Hocam daha Avrupayada dagitilmaya baslamamis Killzone forumlarinda bazilarina kodun ulasmasi 24 saati bulabilir demis

Nerden geliyor kodlar jüpiterden mi?
  • quote:

Yok Hocam daha Avrupayada dagitilmaya baslamamis Killzone forumlarinda bazilarina kodun ulasmasi 24 saati bulabilir demis beta testten sorumlu bir kisi, once Avrupa dagitimina baslicak zaten basladiklarinda forumdan haber vericeklermis, Neyse KZ3 Beta gelene kadar elime Little Big Planet 2'nin Betasi gecti onu oynuyorum simdi super bir oyun olmus, LBP2 KZ3 bayaa dolur bir hafta olacak

Hakan yorumlarını bekliyoruz özellikle 2. oyunda rocket le oynayanlar, spawn noktalarında doğduğun an ölme sorunu, armor ve boost özellikli asker sınıfı canımı sıkıyor halen benim umarım 3.oyunda aşarlar.
  • Bana da gelmedi kod, US PSN için bekliyordum.

quote:

Yok Hocam daha Avrupayada dagitilmaya baslamamis Killzone forumlarinda bazilarina kodun ulasmasi 24 saati bulabilir demis beta testten sorumlu bir kisi, once Avrupa dagitimina baslicak zaten basladiklarinda forumdan haber vericeklermis, Neyse KZ3 Beta gelene kadar elime Little Big Planet 2'nin Betasi gecti onu oynuyorum simdi super bir oyun olmus, LBP2 KZ3 bayaa dolur bir hafta olacak

LBP2 kodunu nerden aldın acaba?
  • PlayStationEU derki;

"For those asking about the #killzone3 beta emails, I've been told that voucher codes will be sent out early this afternoon."

Yani az önce twitter dan yayımlanan bu mesaja göre biraz sonra avrupa için kodlar gönderilmeye başlanacak.

Benim hesabım US ve, US hakkında henüz bi bilgi yok, kodu alan kimse de yok henüz.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.