Yok Hocam daha Avrupayada dagitilmaya baslamamis Killzone forumlarinda bazilarina kodun ulasmasi 24 saati bulabilir demis
Nerden geliyor kodlar jüpiterden mi?
LiquidRunner Beta Coordinator LiquidRunner Posts: 21 Registered: 08-09-2010 Re: What time do the emails get sent
10-24-2010 11:09 PM
For EU e-mails we will let you know when they are on their way.
Don't forget that it can take up to 24hours for the e-mail to get to you as they are sent in batches.
Adam Beta Coordinator'u, bir sor bakalim hocam kodlar nereden Jupiterdenmi Plutondanmi
Gelse de başlasak bir an önce
quote:
Orijinalden alıntı: khan_1903
Valla Gokhanim gelsede baslasak benim birada gece oldu gozumden uyku akiyor, ben yatar harun ne yapti varmi bu numara acaba onda?
bana gelicekmi bakalım..kz2 de hiçbirşey yapmadana lmıştım beta keyi
quote:
Orijinalden alıntı: PracticeMan
quote:
Orijinalden alıntı: SPYdir
Yok Hocam daha Avrupayada dagitilmaya baslamamis Killzone forumlarinda bazilarina kodun ulasmasi 24 saati bulabilir demis beta testten sorumlu bir kisi, once Avrupa dagitimina baslicak zaten basladiklarinda forumdan haber vericeklermis, Neyse KZ3 Beta gelene kadar elime Little Big Planet 2'nin Betasi gecti onu oynuyorum simdi super bir oyun olmus, LBP2 KZ3 bayaa dolur bir hafta olacak
Hakan yorumlarını bekliyoruz özellikle 2. oyunda rocket le oynayanlar, spawn noktalarında doğduğun an ölme sorunu, armor ve boost özellikli asker sınıfı canımı sıkıyor halen benim umarım 3.oyunda aşarlar.
Hocam iste gelse bir beta indirsek baslasak, yorumlucam ama daha kodlari gonderemediler
quote:
quote:
Valla Gokhanim gelsede baslasak benim birada gece oldu gozumden uyku akiyor, ben yatar harun ne yapti varmi bu numara acaba onda?
Valla betayı yarın oynamaya başlarız gibi geliyor bana.Sen yat abi boşver Harunla konuşamadım hiç
quote:
quote:
quote:
Valla betayı yarın oynamaya başlarız gibi geliyor bana.Sen yat abi boşver Harunla konuşamadım hiç
valla benim net 2mb millet tweetliyor ben 2 dk sonra görüyorum. vazgeçtim bıraktım bende.
ben bu forumda ilk oynayacakları söyleyeyim Hakan oynar da kocagurbuzh oynamazsa olmaz bu ikisi kesin yarın bugun başlar birde khan a gelse oke dir.
bu arada khan bak klana alım istiyorlar bir el at trzn halen işliyor yani =) konu bile açıldı hatta Kz2 turk klanı diye
valla klan olursa katılmak isterim kz3 sony shoptan %100 alacağım oyundur. şu an kz2 multisine alışmaya çalışıyorum
quote:
ben bu forumda ilk oynayacakları söyleyeyim Hakan oynar da kocagurbuzh oynamazsa olmaz bu ikisi kesin yarın bugun başlar birde khan a gelse oke dir.
bu arada khan bak klana alım istiyorlar bir el at trzn halen işliyor yani =) konu bile açıldı hatta Kz2 turk klanı diye
Valla ben de herhangi bir klanda değilim ki Turkzone aktif değil şu anda, üyeler falan da ayrıldı.Ama kz2 oynayan Türk oyuncular var halen, biraraya gelirlerse güzel maçlar yapılır
quote:
quote:
Valla ben de herhangi bir klanda değilim ki Turkzone aktif değil şu anda, üyeler falan da ayrıldı.Ama kz2 oynayan Türk oyuncular var halen, biraraya gelirlerse güzel maçlar yapılır
Tarzan klanına bir el atmak lazım haftada 1 akşam oynamamak için bir sebebim yok =)
quote:
quote:
quote:
Tarzan klanına bir el atmak lazım haftada 1 akşam oynamamak için bir sebebim yok =)
Hakan veya Kocagurbuzh el atarsa daha iyi olur bence.Onlar kz2'e hala doyamadılar, ben biraz yeni heyecanlara yöneldim
Bu arada Eu için beta kodları dağıtılmaya başlanmış.Mail'lerinizi kontrol edin
quote:
Hey all!
The moment we have been waiting for!!
The e-mails are on their way for EU Beta Trialists. This includes those who were successful in the Theme Download and Twitter competition who hold EU accounts.
Please allow up to 24 hours to get the e-mail, they are sent in batches throughout the afternoon and night.
Please remember to read your mail carefully, all Beta feedback should be left on the Beta Forums (the link will be in the e-mail).
Important: You can not enter the Beta website/forums until you have played a full online round and waited approx 15 mins for your stats to update.
Please avoid trying to log in to the website until you have done the above :smileyhappy:
I look forward to seeing those of you who got in online!
Many thanks,
quote:
quote:
quote:
quote:
Hakan veya Kocagurbuzh el atarsa daha iyi olur bence.Onlar kz2'e hala doyamadılar, ben biraz yeni heyecanlara yöneldim
Bu arada Eu için beta kodları dağıtılmaya başlanmış.Mail'lerinizi kontrol edin
quote:
Hey all!
The moment we have been waiting for!!
The e-mails are on their way for EU Beta Trialists. This includes those who were successful in the Theme Download and Twitter competition who hold EU accounts.
Please allow up to 24 hours to get the e-mail, they are sent in batches throughout the afternoon and night.
Please remember to read your mail carefully, all Beta feedback should be left on the Beta Forums (the link will be in the e-mail).
Important: You can not enter the Beta website/forums until you have played a full online round and waited approx 15 mins for your stats to update.
Please avoid trying to log in to the website until you have done the above :smileyhappy:
I look forward to seeing those of you who got in online!
Many thanks,
şu kpss sınavından sonra yaparız birşeyler şimdilik arada bir oynuyorum kz2.