Şimdi Ara

Killzone 3 Beta Oyunculari Listesi (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
254
Cevap
0
Favori
8.388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Okudugum yorum ve izledigim videolara gore yorum yapayim, oyun bildiginiz COD olmus... CODzone diye de ismini degistirselermis tam olurmus... KZ2'yi KZ2 yapan grafikler haric neredeyse herseyi COD'a benzetmisler gordugum kadariyla...

Yarim saniyede reload etmeler, neredeyse sifir geri tepme , perkler puanlar filan...
  • ilk sayfa guncellenmistir kodlari alan arkadaslar buraya PSN ID - Isim - Headset(Var/Yok) yazarlarsa guncellemeye devam edecegim.

PS: Bazi arkadaslar mesajlarinda isimlerini yazmamislar, belirtirlerse isim hanelerini guncelleyecegim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SPYdir

ilk sayfa guncellenmistir kodlari alan arkadaslar buraya PSN ID - Isim - Headset(Var/Yok) yazarlarsa guncellemeye devam edecegim.

PS: Bazi arkadaslar mesajlarinda isimlerini yazmamislar, belirtirlerse isim hanelerini guncelleyecegim.

benim psn'i yanlış yazmışsın listeye hocam...
  • aha kod geldi .. hurraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! ama simdi istanbula yolculuk var .. anca gece oynayabilicem ..
  • Arkadaslar betayi oynuyan varsa yorum yapabilirmi. Sadece yorumlari merak ediyorum.
  • Kronokrator-Bahadır-Var
  • oynama sürem 10 dakika, bulunan bug sayısı 2... :) işe gitmek lazım artık...
  • quote:

Orijinalden alıntı: FIR_Lama

oynama sürem 10 dakika, bulunan bug sayısı 2... :) işe gitmek lazım artık...

nedir hocam buldugun buglar merak ettim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SPYdir

quote:

Orijinalden alıntı: FIR_Lama

oynama sürem 10 dakika, bulunan bug sayısı 2... :) işe gitmek lazım artık...

nedir hocam buldugun buglar merak ettim.

en barizi controller settinge ilk girişte kontrollerin yazması gereken alanlar boştu, kontrol ayarını değiştirince doldular... o ekranın açılışında da yüklenmeli o yazılar...

ikincisi yerdeki silahla ilgili... üstüne kamuflaj halinde bir infiltrator ölürse, yada silah duvar, basamak gibi objelere yakınsa o silahı almak için çıkan kareye basılı tutun yazısı titriyor ve bu yüzden silahı alamıyorsun...

oyun hakkında yorumum ise move desteği henüz olmadığından kontrol biraz rahatsız geldi :) grafiklerdeki grain efekti fazlaca gibi ama grafiğe ayrı bir hava kattığı da bir gerçek... akşam daha detaylı oynayınca daha fazla bişiler yazabilirim... sabah işe gitmeden bi 10 dakka botlarla kapıştım sadece :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GCGorusu -- 26 Ekim 2010; 11:41:14 >

• Ben de kazanmışım dün gece mail gelmiş. US Hesap... Ama henüz deneyemedim, sabah indirmeyi başlayıp evden çıktım...
    PSN'e ekleyecek arkadaşlar ekleme mesajına DH forum nick adını yazarsa iyi olur...
  • şimdi bu betaya katılıpta fanı olmayan kz oyuncusu çıkarsa oyunu ayrıca almayabilirde, çok güzel iş bu beta olayı. Hadi iyi eğlenceler size
  • Of gelmemiş bana. Killzone 3 davetiyesi yerine:

DUL Nejla - DAVET seni bekliyorum tanışalım

diye bir spam var... Ne bahtsız adamım, killzone 3 davetiyesi beklerken ne geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: keyn

Okudugum yorum ve izledigim videolara gore yorum yapayim, oyun bildiginiz COD olmus... CODzone diye de ismini degistirselermis tam olurmus... KZ2'yi KZ2 yapan grafikler haric neredeyse herseyi COD'a benzetmisler gordugum kadariyla...

Yarim saniyede reload etmeler, neredeyse sifir geri tepme , perkler puanlar filan...

Bana da öyle geliyor dostum Keşke bildiğimiz, sevdiğimiz kz gibi kalsaymış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khan_1903 -- 26 Ekim 2010; 12:20:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JusticeBooster

Of gelmemiş bana. Killzone 3 davetiyesi yerine:

DUL Nejla - DAVET seni bekliyorum tanışalım

diye bir spam var... Ne bahtsız adamım, killzone 3 davetiyesi beklerken ne geldi.

Dul Nejla'da iyiymiş bakarsın kz3 ten alamadığın bir çok şeyi verir ama alayı kolpa onların
  • bu kadar kişi kodların hangi siteden aldınız . daha dağıtan yokmu
  • PS+' dan tema indirip aldik hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakkan034

bu kadar kişi kodların hangi siteden aldınız . daha dağıtan yokmu

bu kadar kişinin yazdıklarını okudun mu hocam? gayet açık ve net nasıl alınacağı yazıyordu, biz de aldık :) daha dağıtan yok bildiğim kadarıyla...
  • Arkadaşlar ben ilk indirenlerdenim ama hala kod gelmedi ?? Hatta burdan alan arkadaşlara ben demiştim temayı indirmesini bana hala kod falan gelemedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BoSS_228 -- 26 Ekim 2010; 19:19:21 >
  • valla az önce bi 10 dk. kadar oynadım. gerçekten çok güzel olmuş. fakat kontrollerde biraz gecikme var gibi geldi bana. yine de muhteşem! O KADAR!
  • Ben killzone'un yeni yapısını pek beğenmedim açıkçası, killzone 2'e devam ederim daha iyi.Spawn sistemi bozulmuş , silahların tepmesi kalkmış, accuracy arttırılmış, auto aim vs. gibi özellikler eklenmiş.Kısacası sevdiğim oyun gitmiş, yerine başka bir şey gelmiş.Kz2'inin multisini 500 saatten fazla oynamıştım, bunu onda biri kadar oynamam gibi geliyor, sadece klan sistemi dolayısıyla belki multisine devam ederim.Umarım oyun eski haline döner.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.