Şimdi Ara

Killzone 3 Beta Oyunculari Listesi (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
254
Cevap
0
Favori
8.386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hep birlikte toplanip bir oyuna girelim bir aksam yada gunduz.
  • Bugun Kronokrator'le maca girdik. Operations oynadik, bir macta 15-0 bitirdim gerci heghasttik daha karsi takim bombalari kuramadan oyun bitti. Maalasef oyuna gelen hiz killzone'u killzone olmaktan cikarmis, takim arkadaslarima konusma gereksinimi duymuyorum bile ayni cod oynar gibi herkes bireysel mevzu oyle hizli oluyorki zaten ben laf anlatana kadar olup bitiyor, killzone 2'de oyunda bir agirlik vardi milletin sikayet ettigi ama o agirlik oyuna hem gercekcilik katiyor hemde takimlarin taktik kurmasina zaman sagliyordu. Melee kill gayet guzel olmus animasyon giriyor falan ama bir dipcikle adam yere iniyor. Operations'daki ara videolara umarim bir degisiklik gelir bence olmasada olurmus yani zaten bu cut-scene olayini battlefield'da olsun hic sevmedim yani her oyunda ayni seyi izliyorsun. Bazen haydi baslasin artik diye bekliyorum tabi bu bir beta bunu bitmis bir proje olarak degerlendirmiyorum, ama umarim GG bu betada yaptigi hatalarin farkina varir bayila bayila oynadigimiz killzone 2'den sonra bu oyun hayal kirikligi oldu, tabi GG Cod kitlesinide kendine cekmek istiyor ancak Codu severek oynayan bu oyunu alip oynasada yarin baska bir fps ciktimi birakip gidecek, ancak killzone 2'deki kemik kitlede ayni sekilde bu oyunu yarim birakip gider bu degisimden dolayi, anlasilan GG'de senede bir Killzone cikarmaya baslicak ayni Cod gibi. Umarim bu betadaki sorunlar duzeltilir ve daha iyi bir oyun olarak karsimiza gelir ama olmazsada zarari yok Killzone2'im hala arsivimde serverlar aktif oldugu surece girer oynarim yapacak birsey yok.

• Gece Pixolator ile oynadim, forumdaki nickini bilmiyorum kusura bakmasin, muhtemelen SPYdir'dir ...

Clan invite'i kabul ettim ama bozuk zaten clan sistemi, Error verdi olmadi... Join diyip girdigim macta da ayni takimda olamadik zaten... 1 ya da 2 mac yaptik , sonra fenalik geldi bana bir anda kapadim PS3'u...

KZ2'nin en guzel yonlerinden biri klan sistemiydi, onun da icine etmisler nasil becerdilerse helal olsun...

Dun gece "Kim ya bunun MP sorumlusu ?" diye arastirdim, Dan Nanni diye birisiymis... Kimmis, daha once nasil bir oyunda MP designer olmus ki Sony amiral gemisi Killzone'u bu adama emanet etmis diye baktim, adamin multiplayer desginer oldugu oyunu soyluyorum ; Mercenaries 2... Ve bu oyunda competitive MP bile yokmus...

GG KZ3'un multisini boyle birine emanet ettiyse artik diyecek soz kalmiyor...

Denk gelince baska bir squadda filan degilsem girerim oynariz, dun gece invite atmissin Pixolator, simdi gordum, kusura bakma... Olmadi Join diyip benim oyuna girin, saglam oyuncular var benim listede... Ya da ben gorursem Join derim direkt, oynariz beraber...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keyn -- 28 Ekim 2010; 8:03:55 >

• quote:

Orijinalden alıntı: keyn

Gece Pixolator ile oynadim, forumdaki nickini bilmiyorum kusura bakmasin, muhtemelen SPYdir'dir ...

Clan invite'i kabul ettim ama bozuk zaten clan sistemi, Error verdi olmadi... Join diyip girdigim macta da ayni takimda olamadik zaten... 1 ya da 2 mac yaptik , sonra fenalik geldi bana bir anda kapadim PS3'u...

KZ2'nin en guzel yonlerinden biri klan sistemiydi, onun da icine etmisler nasil becerdilerse helal olsun...

Dun gece "Kim ya bunun MP sorumlusu ?" diye arastirdim, Dan Nanni diye birisiymis... Kimmis, daha once nasil bir oyunda MP designer olmus ki Sony amiral gemisi Killzone'u bu adama emanet etmis diye baktim, adamin multiplayer desginer oldugu oyunu soyluyorum ; Mercenaries 2... Ve bu oyunda competitive MP bile yokmus...

GG KZ3'un multisini boyle birine emanet ettiyse artik diyecek soz kalmiyor...

Denk gelince baska bir squadda filan degilsem girerim oynariz, dun gece invite atmissin Pixolator, simdi gordum, kusura bakma... Olmadi Join diyip benim oyuna girin, saglam oyuncular var benim listede... Ya da ben gorursem Join derim direkt, oynariz beraber...

Evet hocam beraber oynadik guya ama bende pek birsey anlamadim, squad sistemi olsun clan sistemi olsun resmen sismis durumda. Yani bu bir beta diyecez ama Killzone 2'deki super menu bu oyunda yok saka gibi mac icerisinde kimseyi mute edemiyorum. maca girdinmi Faction degistiremiyorum. Killzone 2'nin betasini hatirliyorum sectigin klasin resmi cikardi oyun ciktiktan sonra o hareket eden adamciklari koydular bunda oldugun zaman cikan ekranda bir garip. arkada harita resmi var o killzone 2'deki guzelim menu gitmis salla pati birsey gelmis

Mercanaries 2 'nin designer'i sil bastan icine etmis multinin cidden, zaten nerede hatirlamiyorum yabanci bir sitede valor sisteminin kalkabileceginden bahsediyordu, kesin olarak bir tabir yoktu kalkabilir diyordu -ki eger valor sistemi ve klan sistemi kokten degisirse kotu yonde yada kaldirilirsa killzone 3 online olarak baslamadan biter benim icin, dedigim gibi killzone 2 var serverlara destek verildigi surece ona devam ederiz.

• e oyunda Level sistemi konsaymış bari yine 11 tane rütbe var. Neye kasıcaz oyunu yada amacımız ne olacak, 1 ay oyna sonra bırak mı olacak
  • 1 ay oynamaz bunu kimse bu haliyle, Engineer'in agir makinelisi ile 300 metreye headshot yapiliyor... Boyle sacmalik mi olur ?..
  • Bu sekliyle gelirse maalasef 1 ay oynanir sonra millet baska oyunlara yonelir, dedigim gibi zaten ellerinde olan(KZ2'deki oturmus klan sistemi ve menuyu hatta squad sistemini) bu betaya neden tasimamislar anlamis degilim. Nerede o dortlu squadlar squad yaziyor 8 kisiden olusan ve o kadar takimin squad sayfasi yok yani bunlar sonradan gelecekmi belli degil. Bunlarin olmamasi manidar bu oyunun keyn'in dedigi gibi en gelismis yani klan sistemiydi ama betada bu sadece gostermelik gibi duruyor simdilik. Ben bu anlamda bir gelisme goremedigime uzuldum ilerllememisde gerilemis gibi.
  • artık oyunu alıp bakacağız Türkçe olması bile almam için bir sebep, multisi sarmazsa başka bir oyun illa saracaktır olmadı Uncharted 2 devam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myresistance -- 28 Ekim 2010; 11:04:46 >
  • Evet malesef Killzone 2 deki o ağır ve bilerek , görerek oynanan oyun gitmiş.Bu tam anlamıyla farklı bir Killzone olmuş.Spydir in dediği gibi Cod sever kitleye yönelmişler resmen.Çok daha karamsar haritalar ve atmosfer var.Bir de kar birikintileri gayet hoş gözüküyor ama o 'kar yağışı' efekti nedir?Sadece tabaka olarak gözünün önünde uçuşan sinekler gibi kar taneleri yağdırmışlar , derinlik yok.Tek katman.
  • iste beklenen Edition!! her ne kadar kz3 multi beni hayal kirikligina ugratmis olsada bu edition'i kacirmam

Killzone 3 Beta Oyunculari Listesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SPYdir -- 28 Ekim 2010; 19:28:40 >
  • Bu değişiklikler oyuncuların isteği üzerine yapılmadı mı? Keyiflerine göre yapmamışlardır herhalde.
  • Helghast Edition içeriğinde retro map pack var. Bu demek oluyor ki KZ2 haritaları KZ3 için yeniden elden geçirilip psn store üzerinden satılacak... Oh etinden, sütünden, yününden... Doymadı gözler...
  • bırakın edişın medişını maskeyi kafaya geçirip oynayabilecek miyiz ?
  • Arkadaslar...hayir sever birisi tüm bilgileri toplayip bi toplu olarak sunsa.Benim merak ettim, gercekden CoD gibinmi kullanisi?? Veya kiyaslayabilirseniz hangi FPS ilen kiyaslarsiniz Gamepad kullanisini...( CoD / BattlefieldBC2 / Medal of Honor vs vs....)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mıstıkv

bırakın edişın medişını maskeyi kafaya geçirip oynayabilecek miyiz ?

He evet gaskı takınca taktisyanın duvarların arkasını görme yeteneği sınırsız olacakmış... :P
  • quote:

Orijinalden alıntı: C-TRanger

quote:

Orijinalden alıntı: mıstıkv

bırakın edişın medişını maskeyi kafaya geçirip oynayabilecek miyiz ?

He evet gaskı takınca taktisyanın duvarların arkasını görme yeteneği sınırsız olacakmış... :P

bu saçmalığıda uncharted başlattı killzone da devam ediyor. Çok yazık oluyor iyi oyunculara noob lara gün doğdu

• Ya bu arada dun gece gosterdiler bana da, Operations mode oynarken bomba yerlestireceginiz kisma gidip bombanin uzerine ates edin bakin ne goreceksiniz... :]
  • On siparisimi verdim gelsin Helghast Edition
  • konfetiler cikiyor hocam, glitch o kivilcim cikmasi gerekirken orada bir sekilde render etmiyor konfeti gibi gozukuyor dokusuz partikuller firliyor oraya buraya
  • quote:

Orijinalden alıntı: SPYdir

On siparisimi verdim gelsin Helghast Edition

Hayırlı olsun Hakan Acaba hangi haritalar gelecek kz2'den?Visari Hammer, Phyrus ve Helghan İndustries falan olmasın da

Edit: En popüler haritalarmış.Radec, Tharsis veya Blood Gracht'tan ikisidir büyük ihtimalle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khan_1903 -- 29 Ekim 2010; 1:40:52 >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.