Şimdi Ara

Killzone 3 Beta Oyunculari Listesi (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
254
Cevap
0
Favori
8.386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

yok onu biliyorm da SPYdir'in beta forumunda yazdiklarinin linkini istemistim ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: SPYdir

Beyler Beta'da iseniz ve ingilizceniz var ise beta forumlarina giris yaparak gordugunuz carpikliklari mutlaka yazin,

@keyn hocam bu lafim ozelikle sana su oyunu cikmadan adam edelim ben dun uzun bir yazi dosedim kimi beta tester gelmis haklisin aynen katiliyorum demis, ama tabi yazdiklarim testerlardan ziyade yapimcilara onlara ulasirsa ne ala...

Dedigim gibi vaktiniz varsa, sizde isteklerinizi veya gordugunuz yanlislari yazin beta forumlarina.

GG KZ3 ile bizim gibi KZ2 fanlariyla dalga gectigi icin ben de isi dalgaya vurmustum orada ;
    quote:

1] Too much recoil, reduce please.
    2] Add zombie mode
    3] Remove Helghast
    4] Add customizable callsigns, emblems
    5] Add more colour both ingame & menus
    6] Controls still feel too heavy
    7] I would like to throw knives also

Cok umitsiz vaka KZ3 benim gozumde, biraktim oynamayi kac gundur zaten zevk vermiyor cunku...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keyn -- 3 Kasım 2010; 6:48:05 >

• quote:

Orijinalden alıntı: keyn

quote:

Beyler Beta'da iseniz ve ingilizceniz var ise beta forumlarina giris yaparak gordugunuz carpikliklari mutlaka yazin,

@keyn hocam bu lafim ozelikle sana su oyunu cikmadan adam edelim ben dun uzun bir yazi dosedim kimi beta tester gelmis haklisin aynen katiliyorum demis, ama tabi yazdiklarim testerlardan ziyade yapimcilara onlara ulasirsa ne ala...

Dedigim gibi vaktiniz varsa, sizde isteklerinizi veya gordugunuz yanlislari yazin beta forumlarina.

GG KZ3 ile bizim gibi KZ2 fanlariyla dalga gectigi icin ben de isi dalgaya vurmustum orada ;
    quote:

1] Too much recoil, reduce please.
    2] Add zombie mode
    3] Remove Helghast
    4] Add customizable callsigns, emblems
    5] Add more colour both ingame & menus
    6] Controls still feel too heavy
    7] I would like to throw knives also

Cok umitsiz vaka KZ3 benim gozumde, biraktim oynamayi kac gundur zaten zevk vermiyor cunku...

Aman Hocam ne etmissin bu yapimcilar ciddiye alirmi alir zaten gidisat o yonde Codzone geliyor yalniz maddelere koptum

En guzelide 3. madde "Remove Helghast"

• Abov oyun bukadar kötüyse çok umutluydum ben
  • ya yapmayin arkadaslar. ne bekliyordunuz ki? kz2'nin üzerine yeni haritalar atıp kz3 diye piyasaya mı süreceklerdi? elbette köklü değişikliklere gidildi. gidilmesi gerekiyordu. ben bu kadar vasat bulmuyorum oyunu.
  • @SPYdir

hocam TURK clanını sen mi kurdun? Sen kurduysan davet gönderebilir misin?
  • killzone 2 multisini 50 saate yakın oynamıştım.Betayı 2-3 saat kadar oynadım ilk izlenimlerimi paylaşmak istiyorum.

*melee kill kötü olmuş bir kere dipçik atınca adamın boynunu kırıyor ya da bıçaklıyor,bence eskisi gibi olmalı
    *oyun baya bir hızlandırılmış eski oyunda assault'larda boost yapınca koşmamız gibi olmuş oyunun hızı :)
    *adam öldürünce ekranın ortasında cod çakması puanlar çıkıyor bence killzone'un bunlara ihtiyacı yok.
    *mortarı kesinlikle çıkarmalılar oyundan
    *bence çok kolay ölünmüyor.
    *spawn olayını çözmüşler eski oyunda deathmatch'te spawn olan yere çöküyordu üstün olan takım oyunun tadı kaçıyordu.
    *class'larda dengesizlik var
    ben sorunların (frame rate/baglantı) ve saçmalıkların düzeleceğine inanıyorum bir beta için gayet iyi bir durumda daha oyunun çıkmasına çok var kz2 harita paketleride eklenirse çok güzel olur.

psn:cankut35

• Kendim halihazirda sahip oldugum icin denemedim ama soyle birsey var, Hindistan PS Store'dan KZ3 MP Beta'yi PS+ uyesi olmaniza gerek kalmadan, ucretsiz indirebiliyormussunuz...

Hindistan hesabi alip PS Store'a girdiginizde, sol tarafta 2. sirada PSN+ tarzi bir menu varmis ona tiklayin... Tikladiktan sonra , sag tarafta 4. sirada cikacak sey KZ3 MP Beta imis... Onu acip download diyerek indirin...

Dedigim gibi denemedim, deneyenler ise yaradigini soyluyor, denemeye deger oyunu merak ediyorsaniz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: keyn

Kendim halihazirda sahip oldugum icin denemedim ama soyle birsey var, Hindistan PS Store'dan KZ3 MP Beta'yi PS+ uyesi olmaniza gerek kalmadan, ucretsiz indirebiliyormussunuz...

Hindistan hesabi alip PS Store'a girdiginizde, sol tarafta 2. sirada PSN+ tarzi bir menu varmis ona tiklayin... Tikladiktan sonra , sag tarafta 4. sirada cikacak sey KZ3 MP Beta imis... Onu acip download diyerek indirin...

Dedigim gibi denemedim, deneyenler ise yaradigini soyluyor, denemeye deger oyunu merak ediyorsaniz...

Tam yatacaktım bu haber süper oldu. Hemen deniyorum.
  • 3 saat sonraya kalır inşallah
  • quote:

Bu oyunun betasi icin super harika olmus diyenlerin cogu Killzone 2 multisini ya hic oynamamis yada kisa bir sure oynayip sonra baska bir oyuna gecmis olan kisiler anladigim kadariyla. 2. oyundaki kurulu duzeni tasiyip degistireceklerine icine etmisler oyunun tum dogasini bozmuslar fiyasko bir multiplayer gelmis.

+1

Killzone 2 forumlarında bu durumu çok daha iyi anlayabilirsiniz.Maalesef en sevdiğim oyunlardan biri çıkacak yakın zamanda ama hiç heyecanlandırmıyor beni.Pek bir umudum yok oyundan zaten.
  • Betaya ben de katılıyorum, hindistan psn sağolsun.

Listeye beni de eklerseniz sevinirim.

PSN: NaruronTR

Headset var.

Gökhan abi Hakan abi kurtuluşunuz yok benden geri döndüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tremonster -- 20 Kasım 2010; 15:34:59 >
  • hindistan psn den nasıl indiriliyor biraz detaylı anlatırmısınız. hindistan psn aldım ama kz3 beta filan bulamadım malesef..
  • @Esayar07

10-15 dakika önce kaldırıldı malesef.
  • benide ekle hindistan psnsinden bedavaya iniyor şu an.psn ulas_ulas.headshat yok.ismim ulaş
  • PSN: GoldPunch-TR

Headset: Var

Ekle hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GhostBalaclava

@Esayar07

10-15 dakika önce kaldırıldı malesef.

15 dk ile kaybettik desene
  • PSN: cgdskr
    Headset: Var

Benide ekleyin lütfen
  • hindistan psn den indirmeyi ben de kısa bi süre ile kaçırdım ne yazık ki.Hesabını paylaşabilecek biri var mı acaba?
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burakkagan -- 2 Mart 2016; 0:25:36 >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.