Şimdi Ara

Killzone 3 Beta Oyunculari Listesi (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
254
Cevap
0
Favori
8.386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugun erken saatlerde Amerika saatine gore, betaya patch geldi bu patch'in silah gucleri arasindaki guc dengesi ve geri tepme ile ilgili bir yama oldugunu duydum. Boyutu 72Mb civariydi, yama ile ilgili daha detayli bir bilgi edinirsem paylasacagim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SPYdir -- 30 Ekim 2010; 12:12:40 >
  • O yamayi yukledim, yukledikten sonra lag manyagi oldum, oynayamadim kapattim bir daha da acacagimi zannetmiyorum... Cunku bosuna vakit kaybi, bozukluklar hemen goze carpiyor zaten... Uzun uzun oynamaya bile gerek birakmayacak derecede buyuk bozukluklar cunku...

KZ3 MP'i su haliyle yama filan kurtarmaz, tamamen elden gecirilmesi lazim... Oynayamayan arkadaslara sunu soyleyeyim, hicbirsey kacirmiyorsunuz... O kadar kotu...

Lag, matchmaking sorunu, framerate dususleri, aptalca yapilmis harita dizaynlari, dengesiz silahlar, silah unlock sisteminin sacmaligi, kisacik respawn suresi, dusuk health, server list olmamasi vs vs anlatmakla bitmez bozukluklar...

3 tane harita var, hepsini topla 1 tane Salamun Market etmez...

Aklima geldikce sinirleniyorum Guerrilla Games'e KZ'u nasil bu hale getirdiler diye... Mesela bir ornek vereyim; Medic oldunuz takim arkadaslarinizi revive edebiliyorsunuz guya... Edebiliyorsunuz da hicbir takim arkadasiniza yetisemiyorsunuz zamaninda cunku adam 3 saniye icinde respawn oluyor zaten, niye beklesin ki Medic filan?.. Siz daha yanina varmadan basiyor X'e adam respawn oluyor... Ee, Medic sinifina ne gerek var o zaman?.. Bu kadar ahmakca dizayn olabilir mi yahu?..

Tum bunlarin 3 ay icinde tamamen duzeltilecegini hic zannetmiyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keyn -- 30 Ekim 2010; 15:18:29 >

• betanın amacı eksiklikleri gidermek değilmi zaten.
    inş bu olumsuz eleştirileri drikkate alırlar.
  • paylaşmak istiyen varmı ? :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: keyn

Aklima geldikce sinirleniyorum Guerrilla Games'e KZ'u nasil bu hale getirdiler diye... Mesela bir ornek vereyim; Medic oldunuz takim arkadaslarinizi revive edebiliyorsunuz guya... Edebiliyorsunuz da hicbir takim arkadasiniza yetisemiyorsunuz zamaninda cunku adam 3 saniye icinde respawn oluyor zaten, niye beklesin ki Medic filan?.. Siz daha yanina varmadan basiyor X'e adam respawn oluyor... Ee, Medic sinifina ne gerek var o zaman?.. Bu kadar ahmakca dizayn olabilir mi yahu?..

Tum bunlarin 3 ay icinde tamamen duzeltilecegini hic zannetmiyorum...

Benim için daha iyi oldu. Ben beklemeyi sevmem çünkü. Grup halindeyken yoğun çatışma alanlarında medic yardımımıza gelebilir anca.
  • Bu oyunun betasi icin super harika olmus diyenlerin cogu Killzone 2 multisini ya hic oynamamis yada kisa bir sure oynayip sonra baska bir oyuna gecmis olan kisiler anladigim kadariyla. 2. oyundaki kurulu duzeni tasiyip degistireceklerine icine etmisler oyunun tum dogasini bozmuslar fiyasko bir multiplayer gelmis.
  • Betayı paylaşcak var mı zamanında kz 2 nin multisini ağzımın suyu aka aka arkadan michael jackson açarak oynamıştım beta dan vazgeçenler bana bir pm atsın gerçekten çok merak ettm
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

Benim için daha iyi oldu. Ben beklemeyi sevmem çünkü. Grup halindeyken yoğun çatışma alanlarında medic yardımımıza gelebilir anca.

Grup halinde yogun catisma diye birsey yok iste... Kimsenin ne grup halinde oldugu var ne objective ile ugrastigi var... Zaten can cok az oldugu icin seni kurtarmaya gelecek Medic'i yari yolda indirirler asagi... Benim takim arkadasimi revive ederken olduruldugum cok oldu, uzun suruyor cunku revive etmek ve o uzun zaman araliginda da sen revive ile ugrasiyim derken coktan olmus oluyorsun...

MAG'den ornek vereyim, takim arkadasini revive etmek icin gerekli teczihatla tek fislama yetiyor, hem illa dibine kadar girmeye de gerek yok... Spawn suresinin zaman zaman 30 saniyeye ciktigini da ekleyeyim... Yani takim arkadasiniz " yahu ne bekleyecegim, bas X'e respawn ol 3 saniyede " diyemiyor... Bu yuzden de siz eger gerekli techizata sahipseniz hayati onem kazaniyorsunuz...

Su an KZ3'ten Medic sinifini cikar kimse "neden cikarildi, cok ise yariyordu" demez... Zaten wallhack yuzunden herkes Tactician seciyor, pusuda bekliyor...

• mortar strike i dün gece bende gördüm. gerçekten şaşırdım. fakat ben oyunu çok beyendim. cod oynamadım bilmiyorum ne derece benziyor. ama kz2 multisi ile gerçekten alakası yok oyunun. bu arada betaya 2. patch de 3-5 gün önce gelmişti. 3. patch de baya birşey düzelir sanırım. bir de arkadaşlar beta bu oyun henüz. ne olur ne biter bilemeyiz. ama betası bile yetiyor sabahlara kadar oynuyorum.
  • @keyn

Hocam soylediklerine kelimesi kelimesine katiliyorum. Killzone3'un Killzone2'yle alakasi kalmamis adamlar killzone2'de guzel olan ne varsa cikarmislar kotu olan ne varsa daha beterini oyunu gelistirdik diye koymuslar bukadar corba edilebilirmi bir oyun. Medic olayina aynen katiliyorum ben medicle ilk oynayayim dedim imkani yok zaten medic nedense revive cihazini yere dusen elemanin yanina gitmeden cikaramiyor sacmalik, zaten yanina gidene kadar respawn oluyor takim arkadasin, multiplayer'i tasarlayan arkadasi gormek istiyorum cidden saka gibi beklenen en buyuk exclusivelerden biri bu oyun 2011 icin ve betaya bak. Arkadaslar ayrica bu bir beta diyorsunuz haklisiniz ancak daha evvelde yazdim ben Killzone2'nin betasindada bulundum o oyunda hersey belli bir duzen icindeydi ve keyifle oynatiyordu kendini gel gorki killzone3'te maalasef ne takim oyunu kalmis ne baska birsey...
  • Betadan sıkıldın mı? Artık oynamam işim olmazmı diyorsun? o zaman doğru adrestesin Bana atılacak 1 pm ile bu dertlerinizden kurtulursunuz kz3 beta oyuncuları
  • arkadaşlar kullanmak isteyen var ise aşağıdaki imzaları sizler için ürettim :)

Killzone 3 Beta Oyunculari Listesi

• quote:

Orijinalden alıntı: kerim35

Betadan sıkıldın mı? Artık oynamam işim olmazmı diyorsun? o zaman doğru adrestesin Bana atılacak 1 pm ile bu dertlerinizden kurtulursunuz kz3 beta oyuncuları

Hocam kullandigim hesap uzerinde olmasa verirdim ama ana hesabim uzerinden oynuyorum, ayrica ara sira update geliyor bekliyorumki mevcut hatalar duzeltilsin ama hala su dandik sistem duruyor bakalim.

@Kronokrator

Ellerine saglik hocam ben imzami degistirebilsem degisitircemce DH'nin su dandik sistemi yuzunden yapamiyorum cep telefonuyla onay sistemi var ben yabanci ulkedeyim giriyorum cebi onay falan gelmiyor bende vazgectim artik ugrasmiyorum imzayla falan.

• ben almanyadayim bu beta ne oluyo demomu? storede göremedimde
  • PSN+ üyesi olmadığım için Killzone 3 betasını oynayamadım,ne iyi ne kötü bilemem ama Naughty Dog,Guerilla Games,Zipper,MM gibi firmalar kullanıcılardan gelen yorumları ciddiye alıyor.Zaten kullanıcıları umarsamasalar açık beta yapmazlardı.
  • @ Kronokrator... İmzalar güzel ama resimli imza sınırları 100 x 100 piksel ve max 20kb... Yani bunlar silinir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: SPYdir

quote:

Orijinalden alıntı: kerim35

Betadan sıkıldın mı? Artık oynamam işim olmazmı diyorsun? o zaman doğru adrestesin Bana atılacak 1 pm ile bu dertlerinizden kurtulursunuz kz3 beta oyuncuları

Hocam kullandigim hesap uzerinde olmasa verirdim ama ana hesabim uzerinden oynuyorum, ayrica ara sira update geliyor bekliyorumki mevcut hatalar duzeltilsin ama hala su dandik sistem duruyor bakalim.

@Kronokrator

Ellerine saglik hocam ben imzami degistirebilsem degisitircemce DH'nin su dandik sistemi yuzunden yapamiyorum cep telefonuyla onay sistemi var ben yabanci ulkedeyim giriyorum cebi onay falan gelmiyor bende vazgectim artik ugrasmiyorum imzayla falan.

Sağol dostum düşünmen yeter diyelim o zaman

• Beyler Beta'da iseniz ve ingilizceniz var ise beta forumlarina giris yaparak gordugunuz carpikliklari mutlaka yazin,

@keyn hocam bu lafim ozelikle sana su oyunu cikmadan adam edelim ben dun uzun bir yazi dosedim kimi beta tester gelmis haklisin aynen katiliyorum demis, ama tabi yazdiklarim testerlardan ziyade yapimcilara onlara ulasirsa ne ala...

Dedigim gibi vaktiniz varsa, sizde isteklerinizi veya gordugunuz yanlislari yazin beta forumlarina.
  • @C-TRanger

ben kullanıyom .. daha bisi demedi kimse .. sıkıntı yaparlarsa küçültürüz sorun değil.

@SPYdir

linkini versene hocam okim bi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kronokrator -- 2 Kasım 2010; 13:59:13 >
  • @Kronokrator

http://beta.killzone.com/kz3/beta-login.html Burası Ben nedense hata alıyorum girerken

Valla benim artık pek bir beklentim kalmadı oyundan, çıktığı gibi elbette alırım ama kz2'nin birçok güzel özelliği gittiği için artık normal oyunlardan bir farkı kalmadı benim için.Oyunun çıkışını da beklemek lazım elbette ama bazı şeylerin değişeceğini hiç sanmıyorum.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.