Arkadaşlar bu sorun başlıbaşına bir başlığı hakediyor diye düşünüyorum.
Başlarda ara sıra oluyordu ancak birkaç gündür KZ3 beta oynamak imkansız bir hal aldı. Beta'da deneyemeyeceksek ne zaman deneyeceğiz bu oyunu? Eğer aranızda oyunu sorunsuz oynayabilen ya da bu sorunu çözebilen varsa önerilerini yazarsa sevinirim.
Asıl oyunda da böyle problem çıkacaksa PSN ile işimiz var demektir.
Betada sabahları rahat giriyorum ancak akşam girmek imkansız.
Asıl oyunda çıkacağını sanmam,sonuçta beta çok fazla kulanıcı var.
Ben de hiç bağlanamadım botlarla idare ediyorum
quote:
Orijinalden alıntı: serhat_ps3
CFW etdiyseniz ps3ü, 2 saatdir sony dnsleri yine engelledi ondan olabilir.
DNS ile alakası yok. Genel bir problem. Yalnız korkum KZ3 çıkınca millet yine saldıracak server'lara, çökmeler olacak. Acaba Türkiye'ye özel server olur mu?.. Umarım olur.
quote:
Orijinalden alıntı: Okaliptys
quote:
Orijinalden alıntı: serhat_ps3
CFW etdiyseniz ps3ü, 2 saatdir sony dnsleri yine engelledi ondan olabilir.
Dns engellemeden öncede defalarca denedim ama olmadı
Bu başlık çok iyi olmuş,kaç gündür kz3 konularında bunu sorup duruyordum.Ben pazar gecesinden beri bağlanamıyorum.Bu gece 4-5 defa denedim girmedi yine.İşin komiği oynuyorum diyen kişiler var,onlar nasıl girebiliyor anlamış değilim.
1 gündür giremiyorum. sıralamalarda da düşüyorum sürekli. ayrıca saat 1 gibi girdim sabaha kadar multiplayerden çıkmayıp ps3 ü açık bırakmayı düşünüyorum
Ard arda denemek lazım. Bazen giriyor, bazen girmiyor. Bir kere yakaladınız mı da bir daha çıkmazsınız uzunca bir süre
quote:
Orijinalden alıntı: .ZeuS.
Ard arda denemek lazım. Bazen giriyor, bazen girmiyor. Bir kere yakaladınız mı da bir daha çıkmazsınız uzunca bir süre
işte çıkında bizde girebilelim
quote:
İşte bu mantalite yüzünden giremiyoruz.
Full oyunda olmaz sanirim
quote:
Orijinalden alıntı: CeinDe
quote:
işte çıkında bizde girebilelim
Umumi tuvalet değil ki bu giren hemen çıksın Böyle bağlantı sorunları oldukça giren hevesini alana kadar çıkmaz. Ben dün gece girdim mesela, 04:00'a kadar falan oynadım aralıksız. Çok da eğlenceliydi. Şu sıralar network hatası vermiyor.
Ben dün 14 te girdim oldu. Bugün aynı saatte girdim olmadı bi oluyo bi olmuyo.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme