Şimdi Ara

Killzone 3 Multiplayer. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
4.481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Dostum sana tavsiyem olabildiğince Mühendis olmanı tavsiye ederim bi kaç haritada botları nereye kurucağını öğrendinmi tadından yenmez ayrıca makinalıya alıştır kendini

Bu arada istatistiklerim Öldürme : 5.279 Ölüm : 2.676 Oran : 1.97 :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: monomial

kubilay iki türlü kontrol var coddaki gibide yapabiliyorsun dediğin gibi betadaki beni de zorlamıştı. Codda zaten adama kilitleniyordu öldürmek daha kolay kz3te öyle bir şey yok mouse sistemi diyorsun bende yok artık diyorum.

10 000 mi? 16 000 i gördüm
  • öncelikle fps oyunlarında map i bilmek ve stratejik oynamak vee en önemlisi Harita ya bakmak çok önemli

Adamın arkasında ölüyorum insan haritaya bakar bari arkana bakmıosan dön de yardım et :D böyle oynarsan kalas gibi koşarsın ve çabuk indirirler

ona göre yavaş yavaş gidiceksin haritaya bakıcaksn her zaman

kontroller içinde alıştırma yap mesela bir tane psn aç başka onda devamlı alıştır kendini sonra kendi psn ine geç ki kill/death çok düşmesin yoksa klana almazlar :D
  • ben kendimi bayağı geliştirdim killzone 3'te. yani başkalarına göre yine kötüyümdür ama eskiye göre bayağı gelişme var. yeteneksizler klanına katılırız biz de, kasmaya gerek yok, rahat olmak lazım, kendimizle barışık olmak şart
  • hocam bu killzone 2 de ranka bakabılıyorduk,ayrıca server listesi yok oyunda yoksa ben mı bulamadım.bu ıkı sorumu cevaplarsanız cok sevınırım.kz2 de istedıgımız serverı ve oyuncu sayısını gorup gırebılıyorduk bunda oyle degıl .
  • Fpslerde en onemli mapi bilmek haritayi ogren olay belli yerlerde gecer bide sana uygun olan hassaslik ayarini sec cod serisi daha hizli ve ilk gorenin oldurdugu bi seri oldugu icin hassaslik yuksekte olabilir ayrica madem yenisin vwde killzone dusmanin daha zor oldugu bi oyun oldugu icin hassasligi dusuk tut tus seciminide alternatif yap l1 ile nisan alinanindan
  • klanımıza oyuncu arıyoruz AQRESiF35 e mesaj atarsanız sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: agresif___

klanımıza oyuncu arıyoruz AQRESiF35 e mesaj atarsanız sevinirim

vay engin naber ? her gece kz3te beraberiz. burdada karşılaştık:)
  • killzone 3 oynuyanlar ps3 idlerini versinde beraber oynuyalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasan79

killzone 3 oynuyanlar ps3 idlerini versinde beraber oynuyalım

sen ver psnini biz kz3te en iyi türk klanıyız. kalndaki çoğunluk türkiye sıralamasının ilk 10unu oluşturuyor. turk v.s. bunlar hikaye klanlar >>tr<< ye gel . bazen bi kaçını görüyorum adamlar komedi ya angry birds oynasalar daha iyi
  • konuyu hortlattım ama var mı devam eden... ben yeni başladım... 4 gün falan oluyor ama çok güzel bir oyun. online oynamak baya zevkli... sharp shooter aldım sırf bunun için ve değdi... klanı olanlar varsa beni alırlarsa akşam saat 10dan sonra online oluyorum... 4 gündür baya ilerleme kaydettim... sharp shooter baya kolaylık sağlıyor zaten oyuna...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.