Şimdi Ara

Killzone 3 Multiplayer. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
4.481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: .ZeuS.

3 seçenekten ilk baştakini seçmelisin. Bodycount olanı yani. Görev sadece adam öldürmek. Kontrollere ve haritalara alışmak için en iyi mod o. Fazla kafa yormana da gerek olmuyor. Diğer modlarda görevler oluyor. Ele geçirilmesi gereken yerler, öldürülmesi gereken tek bir hedef veya korunması gereken alanlar falan. Kafa karıştırıcı ve yorucu oluyor bazı zamanlarda. Ama ilk mod öyle değil. Öl ya da öldür

Sağ ol.
  • Eğer aksiyonu bulamıyorsan,sen aksiyon olmayı dene.Misal bombalara koş.Düşman base'lerini basmaya çalış.Propoganda cihazını al ve yerine götür.Assanation'da hedefi vurmaya çalış...
    Bunları yaparsan gerisi yeteneğine ve tecrübene kalır.
  • Selamlar. Eskiden beri FPS oyunlarına ilgim var. ilk FPS oyunum (Uncharted saymassak) KİLLZONE 2 PS3'TE...Çok kolay alışmıştım. Analogları çok seri kullanabiliyorum...Bu özellik herhalde küçüklüğümden beridir konsol kullandığım için geliyor. Hiç zorlanmıyorum FPS oynarken . Bilmediğim bir bölüm veya bir oyunu 1 saat veya ilk bölümü oynarsam öğreniyorum (Genelde İlkinde derece alamıyorum OnLine'da fakat bölümü görünce iş bitiyor) ...

GERÇEKTEN TEKRAR DİLE GETİRMEK İSTİYORUM. KİLLZONE 3 MUHTEŞEM
  • arkadaşlar kz3 alıp multiplayer oynayanlara bir sorum olacak: acaba betadaki silahlar mı var oyundada? yeni silahlar var mı? ya da yeni bir özellik?
  • Ben daha hiç oynamadım FPS oyun ps3 te(demoları saymazsak) O yüzden KZ3'ün betasında herkesi bombayla öldürüyodum Ama sonradan Ağır Makinalıyı alıp heryeri taraya taraya alıştım biraz. Sonra hücum tüfeği falan, artık sniper kullanabiliyorum 10 gün boyunca kz3 beta oynayarak alıştım[alıştım dediğim adam vurabiliyodum en azından). Sonuncu ola ola öğrenirsin. Sana tavsiyam Bomba + Ağır makinalı

• Ağır makineli mermileri saça saça attığı için nasıl olsa birilerine denk geliyordur Deneyim kazandıkça Assault Rifle'larla oynamaya devam edersiniz.
  • gittim biraz darty de killzone 2 oynadım deli gibi oynuyorum :D
    doğuştan yetenek var herhalde
  • Hikaye kısmında normal seviyede bitir sonra bir üst seviyede başla.En sonunda kendine güvenin yerine gelince ve alıştığını hissedersen Elite seviyesinde yeniden başla.Bu zorluk seviyesinde bitirebilirsen multiplayerda eskisinden çok daha iyi oynayacaksındır.Ayrıca ufak bir bilgi,uzaktaki düşmanları R1 tuşuna basılı tutarak ateş etmeyin,2-2 2-3 şekilde ateş ederseniz mermiler sekmez ve rakibinizden avantajlı duruma geçersiniz.
  • Oyuna eliteden önceki seviye modun da başladım. Buda biraz zorladı. Şimdi de 2. gold trophy'i almak için elitede bitirmeye çalışıcam. Dediklerinizi de yapıcam sağ olun.
  • yapman gereken sağa sola hareket ve çömeşerek L1 ile nişan almadan ateş etmek. L1 i uzaktan kullan sadece. Cod ile aynı değil yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: okinore

yapman gereken sağa sola hareket ve çömeşerek L1 ile nişan almadan ateş etmek. L1 i uzaktan kullan sadece. Cod ile aynı değil yani.

Kesinlikle doğru, COD da 2 mt yakınında ki rakibe bile zoom açıyordun saçmalık ötesi bir şey, Killzone da elin çok zoom a gitmesin zoom almadan öldür, ayrıca hedef alırken kamera açısını değiştirme çok hafiften gerektiği zaman hareket ettir. Taktikçi ile oyna mesela o senin işine yarayabilir 30 mt yakınındakileri görebilir havadan destek alırsın işin kolaylaşır
  • dostum teamdeathmatch tarzı oyunlarda düşman görmenin mantığı şu.

senin takımındakiler nereden gidiyorsa tam ters yoldan gideceksin. bu şekilde çok fazla düşman ile karşılaşırsın. çünkü senin adamlarının öldürdükleri onlara uzakda yani senin gideceğin yerde doğar. oyunda kendi takım arkadaşını sakın arkadan takip etme.

killzone 3 oynamadım ama cod ve moh da iş böyle.
  • güzel bir başlık olmuş bu ben de online'da çok kötüyüm ama moralimi hiç bozmuyorum, olduğu kadar artık, millet çok yetenekli ya da kendini çok geliştirmiş, napıyım? üzülmeye gerek yok, pratik yaptıkça insan gelişiyor, arkadaşların verdiği taktikler de değerlendirilebilir
  • sorun sende değil killzone 3'da cünkü kontrolleri zor ben bfc2 oynuyorum örnegin yani bazen ilk sıralara gelebiliyorum yani orta derece oyun oynuyorum fakat killzone 3 betasinda hiç bişey yapamadim cünkü cok zor birde sanırım killzone maus destefi flan veriyor o yüzden elemanlar fena oynuyorsa şaşma :) o yüzden dert etme bende cok dert ettim buna alişmak ayri bir zaman alır diye düşünüyorum
  • ben cod'dada iyiyim killzonedada 10000 puan ustu yaptım killzoneda varmı gecebilen ?
  • kubilay iki türlü kontrol var coddaki gibide yapabiliyorsun dediğin gibi betadaki beni de zorlamıştı. Codda zaten adama kilitleniyordu öldürmek daha kolay kz3te öyle bir şey yok mouse sistemi diyorsun bende yok artık diyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Doriondur

kubilay iki türlü kontrol var coddaki gibide yapabiliyorsun dediğin gibi betadaki beni de zorlamıştı. Codda zaten adama kilitleniyordu öldürmek daha kolay kz3te öyle bir şey yok mouse sistemi diyorsun bende yok artık diyorum.

bir abi söylemişti bana maus olayini bilmiyorum.Yani oyunun yapisi biraz değişik diger fps'lere benzemiyor biraz alişmak gerekiyor
  • Cod'da adam mı kitleniyo.Ben de niye hiç olmadı?
    Ve killzone sharpshooter desteği verir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsn1997

Cod'da adam mı kitleniyo.Ben de niye hiç olmadı?
    Ve killzone sharpshooter desteği verir.

Ps3'te kitleniyor pc'de oynuyorsan kitlenmez. Kitleniyor dediysem direk adama yönelmiyor adama ateş ederken adama sağa sola kaçarsa hala onu vurabiliyoruz ;)

Killzone 3'te sharpshooter var ama kim bir plastiğe 120 tl verir. Üstüne move'da almak gerekiyor.
  • Beyler ben oyuna çoğu zaman giremiyorum NAT 2 olmasına rağmen 8001 ve 8003 hata kodları çıkıyor.Çözümünü bilen varsa yardımcı olursa sevinirim
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.