Şimdi Ara

Killzone 3 [TÜRK] Klanı (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
471
Cevap
1
Favori
19.494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • klanımıza oyuncu arıyoruz AQRESiF35 e mesaj atarsanız sevinirim...
  • 1 haftaya kadar geliyorum killzone 2 efsanesi grunges dönüyor bakalım killzone 3'ün tadına...Biraz geç oldu ama...:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: grunge_blues

1 haftaya kadar geliyorum killzone 2 efsanesi grunges dönüyor bakalım killzone 3'ün tadına...Biraz geç oldu ama...:D

Hocam baya baya gec olmus

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jambon

quote:

Orijinalden alıntı: grunge_blues

1 haftaya kadar geliyorum killzone 2 efsanesi grunges dönüyor bakalım killzone 3'ün tadına...Biraz geç oldu ama...:D

Hocam baya baya gec olmus

En son killzone 3 single bölümünü oynadım ama online bölümünü oynamaya bir türlü vakit ayıramadım...Şimdi yeni bir televizyon bekliyorum kısmet olursa 4 çıkana kadar oyalanırızAcaba,killzone2'den kalan rütbemizden devam edebiliyormuyuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grunge_blues -- 29 Ocak 2013; 20:14:54 >

• Hala bu konuya yazan arkadaslar varmis hey gidi, klan dagildi evet , maalasef Killzone 3 , Killzone 2 gibi bekleneni veremedi, ama dun Killzone 4 videosunu gorduk Sony konferansinda ve umariz Klan valor sistemi KZ4 ile geri doner o zaman tadindan yenmez iste, hadi bakalim...
  • Bende katılmak isterim ama internetim zayıf hemde çok iyi bir k/d em filan yok
  • Uzun zaman geçti ama sevdiğim oyunlardan biri kz3. Hala oynayan var mı arada??
  • Hala KZ3 oynayan varsa, klan oluşturalım arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: seegoo

Hala KZ3 oynayan varsa, klan oluşturalım arkadaşlar

ben başladım... klan olayına girebilirim beni sardı oyun...
  • SoLvenT_1992 ekleyin hocam psn'den bu hafta aöf sebebiyle aktif olamayacağım haftaya eşlik edebilirim size.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seegoo -- 18 Ocak 2016; 12:10:37 >
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.