Şimdi Ara

Killzone 3 [TÜRK] Klanı (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
471
Cevap
1
Favori
19.507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Killzone 3 [TÜRK] Klanı
  • Güzel skor :) Hangi haritada aldın bu kıll i valla bravo
  • MAWLR GRAVEYARD. Genelde iyi oynuyorum orda takım arkadaşları da iyiyse. Özellikle ISA ile.
  • quote:

Orijinalden alıntı: C-TRanger

MAWLR GRAVEYARD. Genelde iyi oynuyorum orda takım arkadaşları da iyiyse. Özellikle ISA ile.

Günaydın arkadaşlar , of dün gece kaçırdım sandım Clan maçını . Çok üzülmüştüm ki maç Pazar akşamıymış şimdi yüzümde aptal bir tebessüm var .Neyse son 1 haftadır hiç rank kasmıyordum ve K/D Ratio'da biraz düşüşteydi , bugünden sonra başlıyorum adam gibi kasmaya .Genellikle Operation Oynuyorum.

Dershane
    Okul
    Ödevler ve
    Sosyal aktivitelerden zaman kalmıyordu ama KİLLZONE 3' ümü özledim . BAŞLIYORUM KASMAYA YİNE

• bu gecede toplansak 22 gibi falan gelen olmazmı? deneme yapmış oluruz
  • http://www.killzone.com/kz3/en_GB/mykillzone/overview.html?name=StormKing_TR
    Beni de Klana eklermisiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StormKing -- 26 Mart 2011; 12:02:57 >
  • dün hırvatlar neydi öyle istermisiniz pazar akşamıda onlar gelsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: mıstıkv

dün hırvatlar neydi öyle istermisiniz pazar akşamıda onlar gelsin

Unutmak istediğim anlar.
  • daha yeni başladım ama şansımı deniyim :)

PSN: CesurBravo

http://www.killzone.com/kz3/en_GB/mykillzone/overview.html?name=CesurBravo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ForceHawk_7z -- 26 Mart 2011; 18:52:40 >
  • ALLAHDAN BİR MANİ OLMAZSA OYUNDAYIM ARKADAŞLAR BU ARADA BAZI MESAJLARI OKUYUNCA YÖNETİME ALLAHDAN SABIR DİLİYORUM .KOLAY GELSİN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neo_3435 -- 26 Mart 2011; 20:13:24 >
  • @hsn1997,

Hocam bugün manga daveti yolladın, kabul edip senin oyuna katıldım ama 10 dakika sonra çıktın oyundan Şu manga davetlerini eğer vaktiniz yoksa kafanıza göre yollamayın bence. Millet oyununu yarıda bırakıp da geliyor çünkü davetlere.

• Yok abi vaktim vardı da başıma gelenlere o kadar sinirlendim ki oyunu kapadım.
  • kocagurbuzh'de gelmek istiyor yarim Cem hazirladigin listede gelmeyen olursa Harun'u alalim mutlaka
  • Arkadaslar ingilizceniz varsa mutlaka izleyin oyun cikmadan daha beta doneminde bunlari dile getirmistik millet daha oyun cikmadan erken yorum yapmayin falan beta sonucta bu tam surumde duzelir diye kendini inandirmisti tam surum cikti gordukki oyun hala mutlisi ile 5 para etmez bir oyun GG oyuna 3. boyut ve move destegi ekleyip onun disinda guzel olan ne varsa bir kalemde silip onumuze bu bitmemis sacma sapan oyunu surdu neyse zaten beni bilen oyun hakkindaki dusuncelrimide bilir satir satir bforumun bircok yerindede bu sikayetlerimi dile getirdim bu arkadasta pek guzel anlatmis buyrun izleyin

• Selam. Sayfa başındaki klan maçı ile ilgili mesajı güncelledim.
  • 1 saat.
  • Turkiyede saat aksam 9 degilmi Cem su anda?
  • Bana heyecan bastı , umarım eskisi gibi iyi oynarım (Uzun zamandır oynamıyorum) Antreman yaptım ama K/D Berbat
  • quote:

Orijinalden alıntı: SPYdir

Turkiyede saat aksam 9 degilmi Cem su anda?

EVET USTA HAKLI :) Valla 1 saat geç başlasak yanı şuan Evrensel saat dilimi değilde , Türkiye saatine göre yapsak çok iyi olacak. 30-35 dakikalık bir işim var yoksa geç kalacağım :D

Türkiye Saat ; 20:30 Şuan
    Dünya Saati ise ; 21:31

Maçı 23:00'da yapmış olacağız ve hiç bir problem olmayacak

• 5 kişi olduk bekliyoruz...
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.