Şimdi Ara

Killzone 3 [TÜRK] Klanı (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
471
Cevap
1
Favori
19.494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Modaya uyuyorlar işte.Aslında bu oyundaki kz2 eksiklerini tamamen yapımcıdan bulmamak lazım.Sonuçta adamlar birazda amerikan manda oyuncularını çekmek için oyunu basitleştiriyor.Ama bunada şükür.En azından kendi aramızda deneme maçları yapabiliriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: C-TRanger

Hayret 1.07 ile custom game lobby seçeneği eklemişler. Kendimiz ayar yapıp oyun kurabiliyoruz. Ama sadece özel maç. Nerde KZ2'deki en ince ayrıntısına kadar seçebildiğimiz 'rank' maçları. nerde bu... peheey...

Daha önce KZ2 ve KZ3'deki online tamamen deneme amaçlı, neler beğenildi neler beğenilmedi diye görmek amacıyla iki farklı sistem koydular önümüze diye bir düşüncemi paylaşmıştım. Sanırım KZ2'de yaptıklarının daha doğru olduğunu görmeye başladılar, tam istediğimiz online KZ4'de karşımıza çıkacak bu kesinleşti bence.

Bir iki güncellemeden sonra KZ3'de az biraz düzelecek gibi görünüyor, yavaş yavaş geri döneyim bende oyuna.

• Bencede.
    Kz3'teki sınıf sistemini biraz daha geliştirip(daha çok silah daha gelişmiş ve detaylı yetenekler) üstüne kz2'nin online sistemini koysalar kz4'te tadından yenmez.
  • Dün C-TRanger ile 2 ve 2 yaptığımız maçlarda bayabir iyiydik. Çok iyi oynuyor o arkadaş.
    Ben oyun arattığımda oyunda en fazla hep 5-6 kişi oluyor, neden kaynaklanıyor olabilir bu?
  • bu bızim clan olayı yalanmı oldu bazı arkadaşlar soruyor sizin clan ne iş yapıyor diyor bende kz3 beğenmedi diyorum cevap olarak bana oynayan clan lar oynuyor sizinkiler neden beğenmedi zormu geldi ?????.
    birde clan kurulurken forumda tartışmalar oldu benide aldı diye ama galiba maç yapılıca zaman kimse yok ortalarda
  • Zor mu geldi diye soranlara aksine kolay geldi diye cevap ver hocam.

Çok fazla uzatmadan kısaca söylemek gerekirse; Klanın iskelet kadrosu çok uzun süre KZ2 oynamış bir ekip. KZ2 klan ve online sisteminin yanında KZ3 kırpılmış kuş gibi kaldığı için beğenilmedi (Neden beğenilmediği konusundaki fikirler önceki sayfalarda yazıyor bolca.) KZ3'ün online sistemi KZ3'ün kendi betasından neredeyse farksız (içerik bakımından). Hala beta oynuyormuş hissi veriyor bazen. Düşün, özel maç yapabilme seçeneği bile yeni geldi. KZ2'den sonra KZ3'ün online'ı yavan geldiği için çoğu kişi erkenden bıraktı oyunu.

Ben başta olmak üzere birkaç arkadaş 2-3 günde bir düzenli olarak oynuyor oyunu ama bireysel olarak. Topluca buluşup yapılan bir etkinlik yok. Klandan çıkmak isteyen olursa kimseye gitme demeyiz tabi. Oldukça aktif ve topluca etkinlik yapılan klanlar var, onlara geçebilir isteyen. Mesela Ay Yıldız klanı.

• Oyun daha önce bayağı bir eleştirildi ve eleştirenler oyunu elinden çıkardı galiba.En azından 6-7 kişi online oyuncu çıkarmamız gerek normalde.
    Bana başta kz3'te daha çok özellik var gibi geldi (clan işlerini falan değerlendirmiyorum) ama kz3 kz2'nin 4/3 kadar anca.
    Şuan guerilla'nın yeni rpg fps'sini çok merak ediyorum.Güzel bir şey çıkıcak gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hsn1997 -- 14 Nisan 2011; 15:26:03 >
  • senin dediğin gibi beğenilmedini zaten söyledim . klanda olmak olmamak kişilerin kendine kalmış benim zaten bir klanda olmak veya olmamak gibi bir sıkıntım yok .psn başına bir şeyler koymak bişi ifade etmez ben kz2_kz3 de severek oynuyorum zaten .bana gelen bir kaç mail i yoruma açtım .verdiğin adres klandan çıkmak istiyenlere faydalı olur sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsn1997

Oyun daha önce bayağı bir eleştirildi ve eleştirenler oyunu elinden çıkardı galiba.En azından 6-7 kişi online oyuncu çıkarmamız gerek normalde.
    Bana başta kz3'te daha çok özellik var gibi geldi (clan işlerini falan değerlendirmiyorum) ama kz3 kz2'nin 4/3 kadar anca.
    Şuan guerilla'nın yeni rpg fps'sini çok merak ediyorum.Güzel bir şey çıkıcak gibi.

4/3 mü? olsa olsa 10/1 olur ben 2 sene kz2 oynadım. kz3 2 gün oynadım rafa kaldırdım :D
  • Ben GG'ye olan guvenimi saygimi su oyunla yitirdim, arkadas yeni haritalar gelmis neyseki plus var belese indirdim, daha onceki haritalarin tasarimindaki falsolari duzeltmeden yeni harita getirmisler, lesh gibi bir tane bolum var boyle daglarin tepesinde heryerin metalden oldugu mekandayiz helghastlarin headquarters'i o bolumde "isa" iseniz isiniz is helghast tarafinda oynadim adamlari base'e sikistirdik resmen, bu kadar bayik bir oyun olamaz, spawn grenade gitti tps geldi bir halta cozum falan olmadi. Ha onceki haritalardaki falsolardan kasit misal marksman iseniz bazen durbunlu tufekle ates ediyorsunuz boyle kenar yerden hop kursun onunuzde gorunmez duvara carpiyor yada dusmanin oldugu yerde kose gibi biyere carpiyor ama baktiginizda orasi aciklik, yani bir oyun bu kadar lesh olabilir. beta bile degil alpha mode oynuyoruz sanki, 3 boyutla move geldi sahti sahpaz oldu, bence GG bu takimi direk kovsun, bazi arkadaslar KZ4'de beklenen oyun olacak demis benim ona bile givenim yok, bu kadar beta yaptilar onumuze bu sunulduysa harcanan zamana verdigimiz emege yazik....

Zaten killzone 4 lafi edilmeye baslanmis simdiden dusunun siz, daha oyun cikali 2 ay oldu killzone 4 soyle olur boyle olursa muhabbeti, valla killzone 2 oynarken hic oturupta 3 nasil olacak diye dusunmuyordum, cunku oyun zevkliydi. Kimse zorlamasin oyun lesh 2-3 update gelip duzelirmi, bence bir nane olmaz o kadar betadan sonra onumuze bu yarim yamalak urun geldi, simdiden sonra hic umidim yok.

Acip oynayasim bile yok ama takip ediyorum burayi eger klan maci olursa gelir oynariz, ha ben kurarmiyim bir mac hayir ama kuran olursa gelir oynarim elimden geleni yaparim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SPYdir -- 18 Nisan 2011; 11:45:18 >

• quote:

Orijinalden alıntı: SPYdir

Ben GG'ye olan guvenimi saygimi su oyunla yitirdim, arkadas yeni haritalar gelmis neyseki plus var belese indirdim, daha onceki haritalarin tasarimindaki falsolari duzeltmeden yeni harita getirmisler, lesh gibi bir tane bolum var boyle daglarin tepesinde heryerin metalden oldugu mekandayiz helghastlarin headquarters'i o bolumde "isa" iseniz isiniz is helghast tarafinda oynadim adamlari base'e sikistirdik resmen, bu kadar bayik bir oyun olamaz, spawn grenade gitti tps geldi bir halta cozum falan olmadi. Ha onceki haritalardaki falsolardan kasit misal marksman iseniz bazen durbunlu tufekle ates ediyorsunuz boyle kenar yerden hop kursun onunuzde gorunmez duvara carpiyor yada dusmanin oldugu yerde kose gibi biyere carpiyor ama baktiginizda orasi aciklik, yani bir oyun bu kadar lesh olabilir. beta bile degil alpha mode oynuyoruz sanki, 3 boyutla move geldi sahti sahpaz oldu, bence GG bu takimi direk kovsun, bazi arkadaslar KZ4'de beklenen oyun olacak demis benim ona bile givenim yok, bu kadar beta yaptilar onumuze bu sunulduysa harcanan zamana verdigimiz emege yazik....

Zaten killzone 4 lafi edilmeye baslanmis simdiden dusunun siz, daha oyun cikali 2 ay oldu killzone 4 soyle olur boyle olursa muhabbeti, valla killzone 2 oynarken hic oturupta 3 nasil olacak diye dusunmuyordum, cunku oyun zevkliydi. Kimse zorlamasin oyun lesh 2-3 update gelip duzelirmi, bence bir nane olmaz o kadar betadan sonra onumuze bu yarim yamalak urun geldi, simdiden sonra hic umidim yok.

Acip oynayasim bile yok ama takip ediyorum burayi eger klan maci olursa gelir oynariz, ha ben kurarmiyim bir mac hayir ama kuran olursa gelir oynarim elimden geleni yaparim.

Selam herkese

Ben direkt olarak Mortal Kombat çıktığında Killzone 3 ile takaslayacağım, malum Kz3 taş çatlasın 1 yıl sonra 39 TL olacak, SP de senaryo zayıf online ise şöyle böyle iyi , tam takaslık oyun ;)

• supersınız klanı duyunca uye oldum bı dahada cıkmam sıteden herhalde super 15 yasındayım super oynarım baya ıyı yane headsetvar bu da lınkhttp://www.killzone.com/kz3/en_US/mykillzone/overview.html?name=Atakhan_35
  • arkadaşlar alakasız biliyorum ama başka yerde bulamadım. ilk kez bi fps oynuyorum ps3 te. bunda nişan almak çok zor single player için herhangi bir auto aim tarzı bişeyler var mı?
  • eklerseniz sevinirim psn id orknt
  • selam arkadaşlar bende clan kurmak istiyorum merak etmeyin deneyim gayet sağlam :) Amaç arkadaşlık eğlence takım oyunu vs ..:=) psn : Tunckaya1992 bekliyorum 7/24 onlineyim
  • Klan konusunu canlandırayım o zaman biraz :)
    PSN: iBurakTR -http://www.killzone.com/kz3/en_GB/mykillzone/overview.html?name=iBurakTR

İnşallah halen faaldir clan... Bu yeni tr hesabım biraz boş ama napalım 1 günde bu kadar... :)
  • KARDEŞ BENİDE YAZIN lordfurkan ALPER NBR SEN BU KLANDAMISIN
  • BEYLER BENİDE YAZIN HER ZAMAN MÜSAİTİM PSN İSİMİM lordfurkan ARKADAŞLAR BİŞEY DAHA SÖLİCEM YA ACABA PLUS ÜYELİĞİ OLAN VEYA İNFAMAUS 2 FULL CODE OLAN VARMI GÖNDEREBİLRİMİ PSN ADRESİME
  • PLUS ÜYESİ VEYA İNFAMAUS 2 FULL CODE VARMI psn ismim lordfurkan GÜVEN İÇİN KARDEŞ GEREKİRSE KARDEŞLİK YAPIP OYUN BİLE İNDİRİRİZ KİLLZONE HEATSET VAR BENDE BENİDE YAZIN
  • BEYLER KUSURA BAKMAYIN AYNI MESAJI 2 KERE YAZMIŞIM
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.