Şimdi Ara

KILLZONE 3 TURKCE DUBLAJ > EF-SA-NE GELDI!! (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.449
Cevap
1
Favori
216.543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Killzone 2'yi daha oynamadım yaza saklıyorum.Bakalım Killzone 3 gelmeden bitirelim de bu şaheseri kaçırmayalım
  • Çıkan haberler ve SS'lerden dolayı oyunda görsel ve grafiksel gelişmenin pek olmayacağı gibi duruyor.Büyük iktimalde öyle olacak gibi çünkü görsel olarak zaten eksiği yoktu eksik başka yönleri idi onlara yoğunlaşacaklar demekki
  • firenze gelde senle bi clan kurak.
  • Üstdeki gifler sanırım şu videodan alındı.İlk gameplay videosu diyebiliriz.Biraz uzak ama yine de belli oluyor..
    http://blog.us.playstation.com/2010/05/27/killzone-3-for-ps3-reveal-guerrilla-games-interview/?utm_source=twitter&utm_medium=social&utm_campaign=killzone3_052710

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GT_55 -- 28 Mayıs 2010; 0:41:13 >

• Bence de oyun grafiklere nazaran diger unsurlara yogunlassa cok daha iyi olacakti ki oyle olacaga benziyor. Ozellikle su yumruk yumruga olayi nasilmis merak ediyorum.

Haritalarin buyumesi ve savas alaninin genislemesi cok iyi olacaktir. Zaten animasyonlar grafikler yeter de artiyordu bir de kar efekti geldi tam oldu
  • tek beklentim var:
    single mod daha uzun olsun
  • grafiksel anlamda çok iyi zaten bence oyun diğer eksi yönlerini kapatıp ve dedikleri gibi büyük bölümler ve uzun bir single yaparlarsa tadından yenmez...
    ha birde mp den şu assault u çıkarırlarsa iyi olur bence...
  • Yakın dövüşte fatality olacak herhalde.
  • Playstation Blog'unda yayınlanan video'da yer alan ilk KZ3 oynanış videosunu izledikten sonra rahatlıkla şunları söyleyebiliriz;

-KZ3 , KZ2'ye göre daha seri bir oynanışa sahip. (kontroller hantal hantal diye yakınanlar umarım mutlu olmuşlardır)
    -Siperin arkasına kayarak pozisyon alabiliyoruz,buda oynanışta rahatlık sağlayan bir hareket. ( Uncharted 2'den çok güzel bir hareket almışlar,gözünü seveyim Nathan Drake )
    -Yakın dövüş hareketleri muhteşem gözüküyor
    -Görünüşe göre Killzone 3 Killzone 2'den her anlamda daha büyük olacak ve daha çok KONUŞULACAK.
  • konu sahibi konu başlığını daha güzel ve uygun bir şekilde yazarsa daha anlamlı olacak diye düşünüyorum.

• killzone3 gameplay
  • Naughty Dog ve Santa Monica dan kontroller için mi yardım alacaklar.Killzone 3 resmi olarak yeni duyuruldu,tahminen çıkmasına en az 1 yıl var ve bu sürede elbette grafikler de de geliştirmeler olacaktır.

Mekanların büyümesi,daha falza silah sayısı,3D desteği(kim kullanacaksa?) vs diğer özellikler iyi güzel ama coop modunu mutlaka koymalılar.Uncharted 2 veya Resistance 2 de ki gibi bir coop,party/lobby sistemi olursa oyunun ömrü 2 kat artacaktır.

Yapay zeka konusunda değiştirmeleri gereken tekşey bizim takımda ki herifler.Hiçbir işi yaramıyorlar,ne zaman baksam yerlerde geziniyorlar.Killzone 3 de ölmek üzereyken gelip yardım edeceklermiş ama mutlaka yapay zekalarında iyileştirme yapmaları gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Armag3d0N -- 28 Mayıs 2010; 4:45:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: profiteer

Yeni Killzone 3 Detayları
    .
    .
    .
    .

- Killzone 2'de bazı oyunculardan gelen tepkilerden dolayı ve oyunda yer alacak olan yeni oynanış elementlerinden dolayı ( Jetpack kullanımı , Yumruk Yumruğa yakın dövüş seçeneği ..vs ) Killzone 3'ün daha duyarlı kontrollere sahip olacağı belirtiliyor.
    .
    .
    .

En önemli olanı bu,umarım kontroller anında tepki verir isteklerimize.Tepki gecikmesi ile ağırlaştırılmış kontroller farklı şeyler..
  • yumruk falan dehset olmus
  • Dx12 falan kullanılıyor heralde. OFFF ne oyun yav. Daha KZ2 oynayamadım ayrı mesele.
  • muhteşem bi oyun geliyor ya ama şu görüntüyü adam gibi verseler olmuyormu orda kamera zaten arkadaki tv yi ortalamış kabak gibi belli görüntü verdiğiniz şunun hd sini ver 2 dk lık ver bu ne yaw gerçi böyle daha heyecanlı oluyo
  • Kontrolleri iyileştireceğiz dedi. O güzel haber. KZ2 de agırlık verelim, silahın agırlıgını hissettirsin diye öyle yaptık ama lag, delay filan oldu, patchle düzeltmeye çalıştık. Ama KZ3 de kontrolleri iyileştirecegiz dedi

Oynanış olarak mekan daha serbest görünüyor arkadaki videoda. Hafif tipi olayı yapmışlar. Hasar ile ilgili şeyler göremedim. Onları daha sonra gösterecekler heralde..

AI konusundada Rico için hayalkırıklığı demiş kendisi, "frustration" la özetlemiş direk .
    KZ2 dede yanımızdakilerin zerre yararı yoktu. Paso yerdelerdi. İyileştirmek içinde hiç kasmazdım. Sonraki checkpointte yanımızda sihirli şekilde sapasaglam geliyorlardı.
    AI konusundada Rico gibileri daha faydalı hale getireceğiz diyor.
    Demekki AI konusundada eksikleri farketmişler.

Mekanlar çok büyük olacak, yeni stream teknigi geliştiriyoruz, bu büyük mekanlarda loading eksileri farkedilmeyecek dedi.

Ayrıca mekanlar daha geniş ve açık oldugu için AI olayını tamamen yenileyeceklermiş. Çünkü mekanlar daha geniş ve açık olunca düşman ve yanınızdakiler için daha fazla seçenek oluyor, o nedenle baştan AI olayına egiliyorlarmış. Geniş ve serbest mekanlı oyunların getirdigi teknik zorluklardan birine örnek olmuş bu

KZ3 ü tekrar tekrar oynayabileceksiniz, KZ2 deki gibi olayların scripted oldugunu farketmeyeceksiniz, daha değişken olacak diyor. Daha fazla farklı şeyler yapabileceklermiş. Özetle taze hissedeceğiz
    Eh buda söylenen eksilerinden biriydi. Yapımcısı baya objektifmiş, aferin

Kötü dili kaldırmışlar.

Adam sonunda "bak buda okuyucularımızın istekleri, görevimi yapmak zorundayım, şunları istiyorlar" diye listeyi verdi. Coop, multide parti, custom soundtrack, değiştirilebilir kontroller vs ile ilgili

GG yi tebrik ediyorum, kendi mallarındaki eksikleri görüp, dillendirdikleri ve düzeltme yoluna gittikleri için.

• bir video daha... ekrana yansıyan fötr şapkalı olmasa iyimiş

youtube.com/watch?v=-Qj5E5kJ3ZE

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kasatka -- 28 Mayıs 2010; 15:19:38 >

• BREH BREH!! Grafiklere bak yalnız
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.