Şimdi Ara

KILLZONE 3 TURKCE DUBLAJ > EF-SA-NE GELDI!! (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.449
Cevap
1
Favori
216.544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: JOSEPH_STALin

BREH BREH!! Grafiklere bak yalnız

Fena değil dimi
  • quote:

Orijinalden alıntı: _2FAST4U_

quote:

Fena değil dimi

Süper kankaKZnin savaş atmosferini her zaman seviyorum,hiçbir oyunda olmayan bi çekiciliği var

Tipik devam oyunlarının klasiği olark kar eklenmiş oyuna,devam oyunlaınrda olmazsa olmaz

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: _2FAST4U_

quote:

Fena değil dimi

Süper kankaKZnin savaş atmosferini her zaman seviyorum,hiçbir oyunda olmayan bi çekiciliği var

Tipik devam oyunlarının klasiği olark kar eklenmiş oyuna,devam oyunlaınrda olmazsa olmaz

Naughty Dog işin içinde kanka . biz uc2 de kar ,tipi olayını kullandık basın sizde karı ,tipiyi çok faydalı oluyo valla diye diologları olmuş gg ekibiyle

işin şakası bi yana bu oyunda grafik zaten uç noktalardaydı ,benim grafik adına çok fazla bi gelişme beklentim yok 3.oyunda (tabi olursada fena olmaz ) daha iyi bir senaryo için abansınlar ,oyun süresini uzun tutsunlar kafiii

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _2FAST4U_ -- 28 Mayıs 2010; 17:27:53 >

• yav şu başlığı değiştirin ne zaman görsem gülmekten yerlere yatıyorum yok böyle bi başlık

TOKATZONE ha
  • züperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr...
    bana umutsuzluk duygusunu en iyi veren oyunlardan biri bu.mw2 ve bc2 de birkere bile umutsuzluğa kapılmadım.bir tankmı gördün çağır hava kuvvetlerini...
    bir kere bile zorlanmadım.ama kz2 deoynayan bilir şu trendeki tankı yoketme bölümünü.hem elite helghastlarla savaş hemde tankı yoket.
  • Oyunla ilgili ortaya çıkan yeni ve önemli bir detay.

http://games.venturebeat.com/2010/05/27/full-interview-with-guerrilla-games-hermen-hulst-on-building-killzone-3/

VB: There is potential for improvement between now and 2011 when you ship.

HH: Everything we are doing is pre-Alpha code (early version). There are still Killzone 2 characters in it now. There is no facial animation. Everything will improve.

Oyun henüz Pre-alpha aşamasındaymış ( Yüz animasyonu içermediğinden ve kullanılan karakterlerin KZ2 karakterleri olduğundan bahsedilmiş ). Herşey gelişecekmiş

• Uncharted 2 tren kazasinin tamamini gordugumuz yerde catistiktan sonra tum adamlari oldurunce tipi artiyor, ruzgar karin uzerinde ki ince tabakayi sis gibi saga sola serpiyordu,
    Ben oyle bir gercekcilik gormedim bakalim KZ 3 de de bu denli detay gorebilecekmiyiz.
  • bence 1080 p görüntü ve seslerde Truehd dts 7.1 olup grafıklerde kalite ve daha fazla detayları arttırıp, çevre etkılenmesinide 100% yapıp çıkarsınlar ..Yoksa ben daha kz2 oynarım 3 yıl daha online çok iyi zaten.. arada ek paket yapsınlarkz2 için . Çok baba uçuk şeyler yapmadanda çıkarmasınlar ..

Geç olsun ama SAĞLAM OLSUN kz3 .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemik -- 28 Mayıs 2010; 17:51:02 >
  • 3d = iki kat frame demek..
    Once ki oyunun grafik kalitesini korusun yeter fazla da ucmamak lazim
  • Kar, tipi efektleri özellikle 3d de baya bir güzel görünecektir diye düşünüyorum. Çünkü küçük objeler 3d de yakınlaştıkça çok iyi etkiler verebiliyor. Pre-alpha aşamasında böyle görünüyorsa bitmiş halini gerçekten merak ediyorum
  • Çok fazla değişikliğe gerke yok bence.Grafikler zaten mükemmel,online modu bozmasınlar yeter...
  • Killzone 2'deki bütün eksikliklerininin farkına varmışlar ve KZ3'te hepsini düzeltip geliştirecekler gibi görünüyor. Eğer söylenenler yerine getirilirse KZ2'den kat kat daha iyi bir oyun olur, PS3'ün en iyi FPS'i olabilir o zaman işte.
  • Killzone 2'nin beğendiğim özelliklerinden birisi günümüz teknolojisine yakın silahlar vardı çoğu silah ışın falan değil mermi atıyordu fakat oyun çok ileri bir tarihte geçiyor. Mesela Halo'da tuhaf tuhaf silahlar var sevmem öyle fazla teknoloji
  • biryerden bulursan oku bu oyunun tam hikayesini.okusan anlarsın niye mermi kullanıyorlar.zaten bence iyi olmuş çünki sanmıyorum gelecekte ışın silahları kullanacağımızı.
    birde bir resimde görmüştüm 2200 lü yıllarda adam elinde m16 ile geziyordu.
    ışınlı silahlarda yok değil.
    bolt gun,electro gun falan var.birde visarinin özel silahları.
  • burada ki interview u izelyin oyunun karli boumler uzay ve ormanin icinde gececegini soyluyor

http://www.gamespot.com/ps3/action/killzone3/news.html?sid=6263955&om_act=convert&om_clk=picks&tag=picks;title;1&mode=previews
  • Grafikler cok kotu gozukuyor.
  • Orijinalden alıntı: Y@KI$IKLI

Gerçeği söylemek gerekirse KZ 2 ' nin geç algılama sorunu var bunu herkes biliyor ..1 saniyelik felan geç algılıyor..O yüzdende kontroller çok ağır..Birde BC 2 oynayın farkı görüceksiniz..Bende ikiside var KZ 2 ' nin grafikleri muhteşem kabul ediyorum ama kontrolleri berbat..İnşaALLAH KZ 3 böyle olmaz..

yok sen ateş ediyorsun 1 dakika sonra mermi adama ulaşıyor..
    genç arkadaşım nerden bulup sallıyorsun bunları ??
  • Biri bişe diyor elli kişi inanıyor yakışıklı sende burdaki yorumlara inanmışın ateş edip bekliyormusun neyinin geç tepkisi anlamış deilim
  • Nerden baksan bir yıla yakın zaman var çıkmasına, konu açıp da milletin ağzını sulandırmaya ne hakkınız var

KZ2 için şafak sayıyorduk şimdi KZ3 için sayıcaz bakalım Şafak: Karanlık
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.