Şimdi Ara

KILLZONE 3 TURKCE DUBLAJ > EF-SA-NE GELDI!! (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.449
Cevap
1
Favori
216.544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bizim Sev degil mi bu eleman sac sakal baglamis. Daha bir karizma olmus.
  • quote:

Orijinalden alıntı: evo_4

Sanatsal bir teaser. Killzone 2 demonun sonunda da bu tip bir video vardı kısa.
    Helgast' lar müzik eşliğinde ahenkle dans ediyorlardı.

ben daha cok Metal Gear Solid 3 un main Menusunde snake nin dusman askerlerini silahsiz etkisiz hale getiris videosuna benzettim.
  •  KILLZONE 3 TURKCE DUBLAJ > EF-SA-NE GELDI!!

KILLZONE 3 TURKCE DUBLAJ > EF-SA-NE GELDI!!
  • Baba sahalara geri dönüyor süper bir haber

Tanıtım videosundaki animasyonlar oyun içinde de yer alan animasyonlarmış. CGI değil.

Kaynak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Daxteroy -- 3 Haziran 2010; 23:39:34 >
  • Çok kötü bir cümle kurmuşsun be arkadaşım :) Tanıtım videosundaki animasyonlar oyun içinde de yer alan animasyonlarmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hell knight

Çok kötü bir cümle kurmuşsun be arkadaşım :) Tanıtım videosundaki animasyonlar oyun içinde de yer alan animasyonlarmış.

Ne yazmışım ben öyle ya. Ayık olmak şart.
  • Bu arada bende ilk etapta teaser ı izleyince;

-Tamam süper yakın dövüş var
    -Oha harika casuslukta yapılacak

şeklinde bir yorum yapmıştım.

Ancak hsn1997 arkadaşım gibi bende Helghast sempatizanı bir KZ fanıyım

Ve hikayeyi şimdi tekrardan bir okuyup teaser ı yine izleyince aklıma şu geldi,

Ya Helghast tarafına geçersek?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eribanez -- 3 Haziran 2010; 23:49:37 >

Yorumsuz...

• quote:

Orijinalden alıntı: Kasatka

KILLZONE 2 cok iyiydi ama Sony nin bu oyuna bel baglamamasi gerekiyor.. Bu oyuna cok fazla , yapacagindan fazla beklentiler yukleniyor oda satis anlaminda husranla sonuclaniyor..
    Konu cok dandik. SOny nin bu oyunu HALO gibi sisirmeye calismayi birakmasi lazim.
    Farkli bir oyunla yola devam etmesi lazim.. Buda ciksin ama sonynin aradigi kan bu degil, olmayacakta..

Haber icinde tesekkurler hocam hep guzel haberler senden geliyor eline saglik..

Kesinlikle, 3. oyun cikmasa haberim bile olmazdi :D bi gun sormazdim neden cikmadi bu oyun diye.. 2. oyun o kadar sisirildi ve yalan oldu bir cok oyuncunun gözünde. Resistance 3 gelsin bence, ama ilk oyuna daha cok benzesin.. Sonra sony bana biskrem alsin

• quote:

Orijinalden alıntı: fallen_angel17

quote:

KILLZONE 2 cok iyiydi ama Sony nin bu oyuna bel baglamamasi gerekiyor.. Bu oyuna cok fazla , yapacagindan fazla beklentiler yukleniyor oda satis anlaminda husranla sonuclaniyor..
    Konu cok dandik. SOny nin bu oyunu HALO gibi sisirmeye calismayi birakmasi lazim.
    Farkli bir oyunla yola devam etmesi lazim.. Buda ciksin ama sonynin aradigi kan bu degil, olmayacakta..

Kesinlikle, 3. oyun cikmasa haberim bile olmazdi :D bi gun sormazdim neden cikmadi bu oyun diye.. 2. oyun o kadar sisirildi ve yalan oldu bir cok oyuncunun gözünde. Resistance 3 gelsin bence, ama ilk oyuna daha cok benzesin.. Sonra sony bana biskrem alsin

arkadaşım sana göre yalan olan oyun birçok kimse için efsane oldu.Şu forumda birçok arkadaşın farklı oyunlar için yorumlarını okuyorum,bazıları yorumlarının arasına''bence,bana göre,''gibi cümleleri eklese iyi olur..Kasatka ve fallen_angel17 oyunun şişirilmesinden bahsetmiş.Sony tüketiciye yalan söylemediği takdirde tabiiki ürününü şişirecek,bundan doğal birşey varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sedoim -- 4 Haziran 2010; 9:39:19 >

• valla ben single oynadım killzone2 yi keşke kısa olmasaydı. 10 numara oyun olmuş harikaydı tekrar tekrar oynayabileceğim bir oyun. sony nin farkı ortada çıkarttığı oyunlarda ortada kim ne derse desin oyun benim ve buradaki bir çok kişi için efsanedir. sakın buradan sony fanı filan diye laf atmalar olmasın bende dahil olmak üzere forumda bir çok bc 2 , mw 2 oynayan arkadaş var onlarda güzel oyun harika oyun özellikle bc 2 çok zevkli geldi bana. ama killzone 2 nin oyanyanlarda bıraktığı iz başkadır oyun bir çok kişi için efsane olmuştur. kendisini diğerlerinden ayıran özelliğide budur. isteyen beğensin isteyen beğenmesin kimseyi ilgilendirmez. ama oyun sağlam ve şimdiden efsane olmuş bir oyun bu bir gerçek.
  • kontrolleri düzgün yapsınlar yeter nişan alıp ateş etmek tam eziyet
  • quote:

Orijinalden alıntı: fallen_angel17

quote:

Gittin bu iletiyi aradın, buldun, çıkardın, altınada bu yorumu yaptın, üşenmeden tebrik ediyorum.

Bak teaser çıkmış, oyunun hikayesi paylaşılmış, millet olası senaryo fikirlerini ortaya atmış ama illa biri çıkıp bu durumu baltalayacak dimi

Adam gibi heyecan da yaşayamayacak mıyız yani

Madem o kadar habersizdin, öyle devam et ben sana bi biskrem veririm

• quote:

Orijinalden alıntı: drejtc

kontrolleri düzgün yapsınlar yeter nişan alıp ateş etmek tam eziyet

evet sana katılıyorum..Oyun hareketlerimizi geç algılıyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: 5vtknmz

quote:

Geç algılamıyor. Yüksek oranda simülasyon niteliği taşıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gny*

quote:

Orijinalden alıntı: 5vtknmz

quote:

Geç algılamıyor. Yüksek oranda simülasyon niteliği taşıyor.

Hadi canım sende . Öyle simülasyon olacaksa hiç olmasın =) Ben bunu kendim denedim sizde deneyebilirsiniz... ' e basın bastıgınız andan bi saniye sonra zıplıyor adam..Birde BC 2 oynayın onda ' e basın bastıgınız anda zıplıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 5vtknmz -- 4 Haziran 2010; 11:46:56 >

• 1 sn. sonra mı zıplıyor..
  • ben ilk çiktiğinda almıştım
    kontrollerde hiç zorluk yaşamadım
    gayet güzeldi bence kontroller
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.