Şimdi Ara

KILLZONE 3 TURKCE DUBLAJ > EF-SA-NE GELDI!! (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.449
Cevap
1
Favori
216.552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SONY_55

1 sn. sonra mı zıplıyor..

İçinizden sayın 1 deyin ondan sonra zıplıyo
  • bir kere hikayeye kötü diyenler bundan önceki mesajımı bir okusa.
    ayrıca kontroller geç falan kalmıyor.
    atlarken 1 sn falan beklemiyorsun.sen zıplarken istediğin anda havaya mı çıkıyorsun.bir havaya zıpla bakalım yarım metre ne kadar zaman da çıkacan.
    ilk önce eğilecen sonra zıplayacan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsn1997

bir kere hikayeye kötü diyenler bundan önceki mesajımı bir okusa.
    ayrıca kontroller geç falan kalmıyor.
    atlarken 1 sn falan beklemiyorsun.sen zıplarken istediğin anda havaya mı çıkıyorsun.bir havaya zıpla bakalım yarım metre ne kadar zaman da çıkacan.
    ilk önce eğilecen sonra zıplayacan.

Kardeş sorun zıplamada değil analmıyosunuzki...Geç algılamada..Ateş ederkendemi eğilip eteş ediyo..Sadece parmagıyla tetiğe basacak onuda mı geç algılar bi oyun ? Kendimizi kandırmayalım...DOğru söyleyeni 999 köyden kovarlar sözü doğruymuş

• Bu konu kesinlikle diğer konudan çok daha iyi, madem kz3 gibi bir oyunun ana konusu açılıyor, bu konunun hakkı verilmeli diye düşünüyorum (güncel bilgiler paylaşılmalı, konu aktif olmalı vs.).Başlığın önce veya sonra açılmasının bir anlamı yok.Eline sağlık Daxteroy
  • Büyük bi keyifle hala onlıne oynuyorum kıllzone2 yi ama şu geç algılama sorunu denilen şeye bi kere bile denk gelemedim nedense , bu mevzuyu zamanında bi kaç kişi ortaya atmıştı (malum kişiler) ve gerçekten oynıyan kişilerin çoğuda cevaplarını vermişti , şimdi yine bi kaç kişi kulaktan dolma yazılanları okuduklarıyla aynı sorundan bahsediyolar, yahu arkadaşlar ya siz bu oyunu oynamadan yorum yapıyosunuz yada biz farklı bi oyun oynuyoruz . valla bi alemsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: _2FAST4U_

Büyük bi keyifle hala onlıne oynuyorum kıllzone2 yi ama şu geç algılama sorunu denilen şeye bi kere bile denk gelemedim nedense , bu mevzuyu zamanında bi kaç kişi ortaya atmıştı (malum kişiler) ve gerçekten oynıyan kişilerin çoğuda cevaplarını vermişti , şimdi yine bi kaç kişi kulaktan dolma yazılanları okuduklarıyla aynı sorundan bahsediyolar, yahu arkadaşlar ya siz bu oyunu oynamadan yorum yapıyosunuz yada biz farklı bi oyun oynuyoruz . valla bi alemsiniz

Boşver dostum

KILLZONE 3 TURKCE DUBLAJ > EF-SA-NE GELDI!!

• quote:

Orijinalden alıntı: khan_1903

quote:

Orijinalden alıntı: _2FAST4U_

Büyük bi keyifle hala onlıne oynuyorum kıllzone2 yi ama şu geç algılama sorunu denilen şeye bi kere bile denk gelemedim nedense , bu mevzuyu zamanında bi kaç kişi ortaya atmıştı (malum kişiler) ve gerçekten oynıyan kişilerin çoğuda cevaplarını vermişti , şimdi yine bi kaç kişi kulaktan dolma yazılanları okuduklarıyla aynı sorundan bahsediyolar, yahu arkadaşlar ya siz bu oyunu oynamadan yorum yapıyosunuz yada biz farklı bi oyun oynuyoruz . valla bi alemsiniz

Boşver dostum

KILLZONE 3 TURKCE DUBLAJ > EF-SA-NE GELDI!!

Bende ılk çıktığı gunden itibaren oynuyorum ..Diğer oyunlarada bakıyorum ..o eldeki silahın tokluğu gerçeklik hissi online vs vs ne bad companyde var ne cod da ..Hep derim KİLLZONE GERİSİ YALAN: alın bablalar gıbı oynamayanlar ucuzda oyun .. süpersonic fiyatıyla.. oynayın anlarsınız ..Tokatzone bu oyun diğerlerine.

• quote:

Orijinalden alıntı: 5vtknmz

quote:

Orijinalden alıntı: Gny*

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: drejtc

kontrolleri düzgün yapsınlar yeter nişan alıp ateş etmek tam eziyet

evet sana katılıyorum..Oyun hareketlerimizi geç algılıyor..

Geç algılamıyor. Yüksek oranda simülasyon niteliği taşıyor.

Hadi canım sende . Öyle simülasyon olacaksa hiç olmasın =) Ben bunu kendim denedim sizde deneyebilirsiniz... ' e basın bastıgınız andan bi saniye sonra zıplıyor adam..Birde BC 2 oynayın onda ' e basın bastıgınız anda zıplıyor

Sende lag vardır o anda ..bu oyunu oynama surem fena degıl.. hatda bu oyunda tıme cok onemlı bız cok kurtardık 1sn daha gec kalsak bombayı patlatacakları anda odamızı bombayı çözerek..yada assasın gorevinde son anda adam vurarak .. torentımı bazen acık unuturdum xboxa oyun ındırıcem sevdasıan ozaman pcmı kapatanakadr lag vs yasardım..eger netde sorun yoksa oyunda ben hiç yasamadım..dediğim gibi en eski kz oynayanlardanım..

• quote:

Orijinalden alıntı: eribanez

quote:

Orijinalden alıntı: fallen_angel17

quote:

Orijinalden alıntı: Kasatka

KILLZONE 2 cok iyiydi ama Sony nin bu oyuna bel baglamamasi gerekiyor.. Bu oyuna cok fazla , yapacagindan fazla beklentiler yukleniyor oda satis anlaminda husranla sonuclaniyor..
    Konu cok dandik. SOny nin bu oyunu HALO gibi sisirmeye calismayi birakmasi lazim.
    Farkli bir oyunla yola devam etmesi lazim.. Buda ciksin ama sonynin aradigi kan bu degil, olmayacakta..

Haber icinde tesekkurler hocam hep guzel haberler senden geliyor eline saglik..

Kesinlikle, 3. oyun cikmasa haberim bile olmazdi :D bi gun sormazdim neden cikmadi bu oyun diye.. 2. oyun o kadar sisirildi ve yalan oldu bir cok oyuncunun gözünde. Resistance 3 gelsin bence, ama ilk oyuna daha cok benzesin.. Sonra sony bana biskrem alsin

Gittin bu iletiyi aradın, buldun, çıkardın, altınada bu yorumu yaptın, üşenmeden tebrik ediyorum.

Bak teaser çıkmış, oyunun hikayesi paylaşılmış, millet olası senaryo fikirlerini ortaya atmış ama illa biri çıkıp bu durumu baltalayacak dimi

Adam gibi heyecan da yaşayamayacak mıyız yani

Madem o kadar habersizdin, öyle devam et ben sana bi biskrem veririm

Ben bunca yorumun icinden özellikle bunu aramadim tabi ki, yorumlari tek tek okurken ayni dusunceleri paylastigim bir mesaj oldugu icin alintiladim. Fikirlerimin de arkasindayim Killzone 2'yi oynayip bitirdim, ve herhangi bir FPS'den üstün olan bir yani yok. Grafikleri belki o karanlik atmosferi seven insanlar icin güzel olabilir ve teknolojik olarak oldukca da basarili grafikleri vardi. Ancak gameplay olarak yeterince eglenceli oldugunu dusunmuyorum, bir noktadan sonra sadece bitirmek icin bitirdim.

Ve yasayin heyecaninizi lutfen, ama farkli dusunceler sahip insanlara da saygili olun, Killzone'u sevmedigimi gidip Heavy Rain basliginda söyleyecek halim yok. Eger baskalarinin dusuncelerini o kadar da görmek istemiyorsaniz beni bloklayabilirsiniz, gozyaslarimi icime akitirim artik, yeter ki sizler mutlu olun.

• Geç algılama gibi bir sorun söz konusu olamaz. Böyle bir şey olsaydı başlı başına problem olur ve yama gerektirirdi. Millet alışmış mario hızında fps oynamaya. Gerçekçi oynanışı görünce sıkıntı basıyor. Killzone 2 herkese göre değil. Hardcore oyuncuların daha fazla ilgisini çekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gny*

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: drejtc

kontrolleri düzgün yapsınlar yeter nişan alıp ateş etmek tam eziyet

evet sana katılıyorum..Oyun hareketlerimizi geç algılıyor..

Geç algılamıyor. Yüksek oranda simülasyon niteliği taşıyor.

Yüksek oranda simülasyon öyle mi Ağırlaştırılmış kontroller (Bknz.BadCompany2) ile kontrollerin anında tepki vermemesi(Bknz. Killzone2) birbirinden farklı şeylerdir.. Killzone2 de sağ analoğu arka arkaya sağ ve sol yaparsan ekranın tersini (sola ittiğinde sağa,sağa ittiğinde sola baktığını) yaptığını görürsün..Killzone2 varsa elinde buyur kendin deneYoksa video çekip ekleyebilirim..Bu olay lag la falan ilgili değil,single oynarkende oluyor.Zaten yapımcılar bile serinin 3.oyununda kontrolleri düzelteceklerini açıkladılar..

Killzone2'de geç algılama gibi bir sorun vardır,yapımcılar beğenileceğini düşünerek bunu bilerek yapmışlardır ve aldığı eleştiriler sonucu(ve eklenen yeni elementlerden dolayı) Killzone3'ün farklı bir kontroller ile geleceğini açıklamışlardır..Yapımcılar daha duyarlı kontroller yapacağız diyor,ama bizim birkaç tarafsız(?) arkadaşımız hala diretiyor..

quote:

Yeni Killzone 3 Detayları:

- Killzone 2'de bazı oyunculardan gelen tepkilerden dolayı ve oyunda yer alacak olan yeni oynanış elementlerinden dolayı ( Jetpack kullanımı , Yumruk Yumruğa yakın dövüş seçeneği ..vs ) Killzone 3'ün daha duyarlı kontrollere sahip olacağı belirtiliyor.
    BSC

• arkadaş hiç bir gecikme yok.o kadar sniplik yaptım ve gecikme olmadı.ayrıca tetiğe basma süresi denen birşey var.
    birde bc2 her şey öyle süper gerçekçi değil.okadar gerçekçiyse ben nasıl havada m95 ile adama head shot atıyorum.bir söylermisin?
    nerden duyuyonuz bunları.geç tepki varsa pompalı ile nasıl çıktığım an headshot u yiyorum.yada füzeyi.?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hsn1997 -- 4 Haziran 2010; 16:40:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsn1997

arkadaş hiç bir gecikme yok.o kadar sniplik yaptım ve gecikme olmadı.ayrıca tetiğe basma süresi denen birşey var.
    birde bc2 her şey öyle süper gerçekçi değil.okadar gerçekçiyse ben nasıl havada m95 ile adama head shot atıyorum.bir söylermisin?
    nerden duyuyonuz bunları.geç tepki varsa pompalı ile nasıl çıktığım an headshot u yiyorum.yada füzeyi.?

Mesajımın neresinde BadCompany2 süper gerçekci demişim ben Killzone2'de zıplamadan falan değil,sağ analoğun kapsadığı hareketlerden şikayet ediyordum ve yapımcılar gidereceklerini açıkladılar.Demek ki daha duyarlı yapmaları gerektiğini anlamışlar.Ne güzel işte,hatayı düzeltiyor adamlar..Hatayı göremeyenlerde var

• oyun biraz yavaş ama öyle geç tepki filan yok.duyarlılık dedikleri kontroller biraz dengesizdi.uzaktaki hedeflere nişan lmak zordu.bence dedikleri bu.çünki yapımcı aynı oynayışla geleceğiz dedi.
  • Kantır cilar ps3 almista kilzone 2 oynamaya kalkmis. Yorumlara bak.

Serinin ilk oyunundakiyle ayni kontroller vardi KZ2 de. 3. oyunda bir degisiklik yaparlarsa kantır yada mw2 gibi isin .oku cikar. Su oyunu kontrol etmeyi beceremeyen oynamasın zaten. Gayet guzel oynayan epey bir insan toplulugu var aicn online kismini gorun.
  • ps3 de oynadgım ilk fps buydu hediye gelmişti yanında 1 haftada alışmıştım ps3 ds3 e hemde kz2 de ben neden bahsetttıgınızı anlamıyorum bile
    video da guzelmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oppsional

ps3 de oynadgım ilk fps buydu hediye gelmişti yanında 1 haftada alışmıştım ps3 ds3 e hemde kz2 de ben neden bahsetttıgınızı anlamıyorum bile
    video da guzelmiş

BC 2 oyna neden bahsettiğimizi anlarsın..Ben bu zamana kadar KZ 2 yi niye oynamışımki diye yanarsın, ağlarsın
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Oppsional

ps3 de oynadgım ilk fps buydu hediye gelmişti yanında 1 haftada alışmıştım ps3 ds3 e hemde kz2 de ben neden bahsetttıgınızı anlamıyorum bile
    video da guzelmiş

BC 2 oyna neden bahsettiğimizi anlarsın..Ben bu zamana kadar KZ 2 yi niye oynamışımki diye yanarsın, ağlarsın

herguın oynuyoruz bc2 yi
    haala anlamış değilim
    imzamı görmedın mı bu arada ilk cıkan bc2 imzası hemde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oppsional -- 4 Haziran 2010; 18:00:07 >

• kzde hissedemediğimiz ne çok şey varmış yawwsss biz oynamamışız demekki oyunu
  • kz2 de en cok kıl oldugum sey forumda clan vardı clana almıyorlardı
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.