Şimdi Ara

KILLZONE 3 TURKCE DUBLAJ > EF-SA-NE GELDI!! (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.449
Cevap
1
Favori
216.563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Valla benim için farketmiyor.Yavaş,ağır,hızlı,yumuşak alayını oynarız..
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsn1997

bk bu ilginç.neden farklı modelde geç tepki olsunki?

Bilemiyorum artık yukarıda dediğim gibi Sony Center da deneme fırsatım oldu.Aynı sorun o makinede de vardı.Ya da diskte...
  • Oyun yapmak istediklerinize anında tepki vermiyor(sağ analoğu kapsayan hareketler).Ağırlaştırılmış kontroller ile anında tepki vermemesi birbirinden farklı şeyler..Olayın 40gb ile 60gb ile alakası yok..

Oyunu kiminle veya kimlerle oynuyor olursanız olun,isterseniz hala saatlerce oynuyor olun,sonuç aynı:yapmak istediklerinize anında tepki alamıyorsunuz..Elinde Killzone2 olanlar açsın baksın,sağ analoğu arka arkaya sağ sola itin,ekrana baktığınızda adamınızın tam tersini yaptığını göreceksiniz(Sağa ittiğinizde sola,sola ittiğinizde sağa baktığını).. Aynı şeyi BadCompany2 de de deneyin,o zaman anlayacaksınız anında tepki vermediğini..

Apaçık olan bir şeyi nasıl anlamıyorsunuz,onuda geçtim doğrusunu söyleyenlere karşı çocukca ve alayılı bir tavır sergiliyorsunuz..
  • eminmisin.bende iki oyunda var ve hiç öyle bir şey olmadı.tamamen normal.bc2 den yavaş olması dışında herşey aynı.
  • Aslında tartışmaya bile gerek yok :

quote:

Yeni Killzone 3 Detayları:

- Killzone 2'de bazı oyunculardan gelen tepkilerden dolayı ve oyunda yer alacak olan yeni oynanış elementlerinden dolayı ( Jetpack kullanımı , Yumruk Yumruğa yakın dövüş seçeneği ..vs ) Killzone 3'ün daha duyarlı kontrollere sahip olacağı belirtiliyor.
    BSC

Kontrol sistemini kimin beğendiği önemli değil,adamlar serinin yeni oyununun daha duyarlı kontroller ile geleceğini açıkladı..Sevmeyenlerin görüşü daha ağır basıyormuş demek ki,iş burda laf kalabalığı yapmakla olmuyor

• daha duyarlı kontrol dediği daha iyi aim almak biraz daha hızlı oynayıştır.
    öyle bir saniye gecikme falan yoktur.
    birde arkadaş sen hiç bu oyunu multi oynadınmı.etrafında bir ton bomba patlayınca görürüz yavaş oynamayı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hsn1997 -- 4 Haziran 2010; 19:27:51 >
  • Kontrolleri sevip sevmemeniz benim için önemli değilde hala geç algılama dediğiniz şeyi anlamadım. Şimdi tekrar bakıyorum zıplamaya basınca aynı anda zıplıyor, sağ sol yapıyorum aynı anda yapıyor, silahı çeviriyorum aynı anda çeviriyor
  •  KILLZONE 3 TURKCE DUBLAJ > EF-SA-NE GELDI!!
  • Bu oyunun kontrollerine mok atan arkadaşlar oyunu kaç saat oynadı çok merak ediyorum?

Evet, zamanında bazı videolar vardı analog tuşuna hızlıca vurarak silahın hareketine bakılan... Arkadaşların kast ettiği gecikme, lag vs. vs. şeyler bunlar...

Ancak bu durumu bu kadar büyüten insanlar çok büyük ihtimalle oyunun single bölümü 1 kere oynayıp köşeye koyanlar, hatta hiç beklemeden oyunu elden çıkartan kişiler, belki hiç oynamadan videolara bakarak bile yorum yapan vardır.

2 kere single bitirdim, 150 saate yakın onlineda takıldım ben ne bir yavaşlama, gecikme, ağır kontrol, dönmeyen kamera vs. gibi sorunlarla da karşılaşmadım. Bu kadar süre oynadığım oyununda nasıl bir kontrollere sahip olduğunu gelipte kimse şöye böyle ısrar etmesin bir zahmet. Beğenmeyen almaz, oynamaz, konusunada girmez. Bir düşünceyi aynı konuda kırk kere söylemeninde bir anlamı yok.

• Ana mesaj yenilenmiştir. Yeni bilgiler, görüntüler anında eklenecektir arkadaşlar şüpheniz olmasın. Killzone 3 O kadar!!
  • O kadar da değil çok abartıyorsunuz hassasiyet olayını . Tamam normal ayarlarda ağır kalıyor biraz ama hassasiyeti arttırınca gayet güzel oluyordu
  • Ben online takılıyorum full hikaye oynamadım çok kapalı kutu oyunlardan hoşlanmadığım için(oyunun bölgesi dar)ilk başlarda ps3 yeni aldığım için çok sıkıntı çektim ama yılmadım,devam ettim ve şimdi ister sniper ister pompalı olsun fark etmiyor karşıma gelenin canını yakıyorum o derece iyi oynamayı öğrendim,son 3 günde full oynadım 5-6 kere bölüm birincisi oldum,hatta bir oyunda geriden gelmeme rağmen 30 fark vardı arada 1.oldum,yani işin özü biraz pratik, biraz FPS'ye ilgi ve işte size oyun canavarı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .:ZEUS:. -- 4 Haziran 2010; 22:08:49 >
  • Daha 2 nin cıktıgı gunleri hatırlıyorum gozlerim doldu
  • KZ3 basligi yine KZ2'ye camur atma basligina donmus...

KZ2'nin multiplayerini 500+ saat [ muhtemelen burada sikayet eden kisilerin toplamindan daha fazla ] oynamis biri olarak bir kac kelam edeyim ;

KZ2 ozel bir oyun, kontroller diger oyunlardan farkli... Yillarca uzerinde 18 cesit silahla son surat kosulabilen, 15 metreden adam bicaklanabilen arcade oyunlara alismis kisiler icin uygun degil... Zira goruldugu uzere alisilmisin disina cikildiginda oynamayi beceremeyenler kontrolleri kotu olmakla sucluyor surekli... Oynamayi beceremiyorsaniz oynamayacaksiniz, ben ve benim gibi KZ2'de en ufak problem yasamayan kisiler olduguna gore demek ki bu oyun gayet de guzel oynanabiliyor...

Problem yenilige ayak uyduramayan ve oynamayi beceremeyen sizlerde...

Cogunlugun oyunun kontrolleriyle ilgili problem yasamasi da bu gercegi degistirmiyor... KZ3'un kontrollerinde degisiklige gidilecek olmasi da bunu degistirmez zira o degisiklik KZ2 oynamayi beceremeyen kisilere de hitap edip daha fazla satis rakamina ulasmak icin yapiliyor, KZ2'nin kontrollerinin kotu olmasindan dolayi degil...

Oynayamiyorsaniz sucu baska tarafta aramayin, oynamasini bilen gayet de guzel oynuyor...

• quote:

Orijinalden alıntı: keyn

KZ3 basligi yine KZ2'ye camur atma basligina donmus...

KZ2'nin multiplayerini 500+ saat [ muhtemelen burada sikayet eden kisilerin toplamindan daha fazla ] oynamis biri olarak bir kac kelam edeyim ;

KZ2 ozel bir oyun, kontroller diger oyunlardan farkli... Yillarca uzerinde 18 cesit silahla son surat kosulabilen, 15 metreden adam bicaklanabilen arcade oyunlara alismis kisiler icin uygun degil... Zira goruldugu uzere alisilmisin disina cikildiginda oynamayi beceremeyenler kontrolleri kotu olmakla sucluyor surekli... Oynamayi beceremiyorsaniz oynamayacaksiniz, ben ve benim gibi KZ2'de en ufak problem yasamayan kisiler olduguna gore demek ki bu oyun gayet de guzel oynanabiliyor...

Problem yenilige ayak uyduramayan ve oynamayi beceremeyen sizlerde...

Cogunlugun oyunun kontrolleriyle ilgili problem yasamasi da bu gercegi degistirmiyor... KZ3'un kontrollerinde degisiklige gidilecek olmasi da bunu degistirmez zira o degisiklik KZ2 oynamayi beceremeyen kisilere de hitap edip daha fazla satis rakamina ulasmak icin yapiliyor, KZ2'nin kontrollerinin kotu olmasindan dolayi degil...

Oynayamiyorsaniz sucu baska tarafta aramayin, oynamasini bilen gayet de guzel oynuyor...

İşte budur ya

Umarım şu kontrollerde değişikliğe giderlerken arcade e çevirmezler, ziyan etmezler güzelim simülasyonu.

Kontrollere yeni sekme açıp 'Casual Player' diye eklesinler.İlgili arkadaşlar ordan girip, mantar yiyip, prenseslerini kurtarsınlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eribanez -- 5 Haziran 2010; 2:54:30 >

• Yine TOKAT'lar havalarda uçuşuyor! :)

Bu tokat olayını oturttuğumuz iyi oldu, yarın bi gün Sony de reklamlarında TOKAT Temasını kullanırsa hiç şaşırmam :D heheh cuk oturuyo çunku... Baksana hala KZ2 ye laf atmaya kasanlar var :))

Arkadaşlar, KONTROLLERİN YAVAŞ OLMASI İLE KONTROLLERİN GEÇ TEPKİ VERMESİ AYNI ŞEY DEĞİLDİR!

Yavaş kontroller bir seçim meslesidir, sevilir veya sevilmez, Geç tepki verme olayı bir hatadır, oyunun yanlışıdır... Birincisi KZ2 de var, ikincisi Yok...

Şahsi fikrim, adamların aim hızı bence MUHTEŞEM. ya allah rızası için 20 kiloyu sırtınıza bağlayın, elinizede 3-4 kilo bi ağırlık alın... bir etrafınızda o COD serisindeki gibi falan Topaç gibi dönmeye çalışın bakalım yapabiliyormusunuz. Çok gerçekçi bir silah hissi veriyor KZ2 bence... herkesin kendi zevki bu tabiki. sevilir sevilmez... birçok insan Arcade ci olduğu için, şikayet gelmiş, adamlar daha hızlı hareket ettirelim demişler o zaman. Tabiki bu arz talep meselesi... istenirse yaparlar bu kadar basit. Bunun için baştan bir motor tasarlanıp, binbeşyüz satır komut yazmaya gerek yok, hareket hızını arttırdılar mı bitti. ne ki yani.

• Oyunda karşılaştığım sorunu burada paylaşmak da oyundan anlamamak ve çamur atmak oldu ya , artık diyecek bir şey kalmadı.Kimseye yalan borcum yok.Umarım kimse bu tip bir sorunla KZ3'te karşılaşmaz.Dediğim gibi belki de çok az var ama ben 2 kez karşılaştım.Size iyi savunmalar.
  • geç algılama sorunu var diyenler var.online da son seviyeye gelmemiş olsam tamam diyeceğim sorun var ama oynamayı bilmek şart.
    keyn abi zaten yazmışsın.
    ve bende kz3 de biraz gizlenmeli olaylar olacak.Helghast kılığına girip birşeyler yapcaz galiba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi genle yüklü gemi -- 5 Haziran 2010; 10:26:12 >
  • Killzone2 yi cok uzun sure oynadim dunya 200. lugune kadar gelmisdim. Sensivity en sonda oynardim tek sorun bu eger konturoller duzelirse devam ederim.
  • ARKADAŞLAR OYUNU OYNAMAYI BİLMEYENLER BÖYLE ŞEYLER UYDURUYOR İŞTE.BANA GÖRE DE MW2,BC ÇOK HIZLI HALO ÇOK HIZLI.OYUNUN ATMOSFERİNE GÖRE YAVAŞ OYNANIYOR.TABİKİ O KADAR PARA VERİP OYNAMAYI BECEREMEYENLER BURAYA GELİP DERT YANIYOR.TABİ ŞİMDİ BANA SEN DE BC Yİ Mİ OYNAYAMIYORSUN,BECEREMİYORSUN DİYENLER OLABİLİR.STATSLARIMI YOLLAYABİLİRİM
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.