Şimdi Ara

KILLZONE 3 TURKCE DUBLAJ > EF-SA-NE GELDI!! (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.449
Cevap
1
Favori
216.552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemik

kzde hissedemediğimiz ne çok şey varmış yawwsss biz oynamamışız demekki oyunu

Aynen abi Yok algılama sorunu var falan ben rastlamadım Zıplayınca 1 sn sonra zıplıyor falan bırakın bu işleri dostlar,Tokatzone

• Nasıl bir gecikmeden bahsediyorsunuz anlayamadım. Zıplamaya basınca aynı anda zıplıyor. Ateş edince de aynı anda ateş ediyor.
  • Oyun hakkında ileri geri konuşmayalım daha KZ2'yi oynamamışlar var
  • Tokatzone geri dönüyor
  • Kontroller ağır beyler bunu demek istiyoruz..Nasıl anlamıyosunu bilmiyorm ki..Bi bc 2 de kontrollere bakın bide kz 2 ye bakın...KZ 2 de adam dibine girmişse o kadar zor nişan alınıyoki sensivityi fullde yapsanız ağır oldugu için tank gibi dönemiyoruz bi türlü..adam arkadamızdaysa arkamıza dönene kadar 10 saniye geçiyo.. Tokat company ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 5vtknmz -- 4 Haziran 2010; 18:16:59 >
  • tamam bc2 gerçekçi bir oyun ama yinede cod gibi karakter pinokyo.sadece bir kaç hareket var ve robotsu şekilde yapılıyor.koşarken bütün mermileri adama gönderebiliyoruz.sniplik aşırı basit.
    kz2 deyse ne yapıyorsam günlük yaptığım hareketler gibi yapıyorum.zıplarken adam vuramıyorum.uzaktan adam vurmak için düzgünce nişan almak lazım.silahlar dengede.en büyük harita olan pryhus rice ki bc2 deki laguna alta kadar büyük ki bu haritada snip tekde atsa hiçbir dengesizlik yaratmıyor.çünki isabet ettirmek gerçekteki gibi zor
    ayrıca başkalarının dediklerine bakmayın onlar hiç multide radec academy veya blood gracth oynamamış belliki.
    o haritalarda oynayan adam geç tepki varmı yokmu anlar.

ayrıca yakında adam vurmak hiç zor değil.arkana tank gibi falanda dönmüyorsun.ben orta sensivity de arkama bc2 kadar rahat dönüyorum.adamıda rahatça vuruyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hsn1997 -- 4 Haziran 2010; 18:24:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: cemik

quote:

Orijinalden alıntı: khan_1903

quote:

Orijinalden alıntı: _2FAST4U_

Büyük bi keyifle hala onlıne oynuyorum kıllzone2 yi ama şu geç algılama sorunu denilen şeye bi kere bile denk gelemedim nedense , bu mevzuyu zamanında bi kaç kişi ortaya atmıştı (malum kişiler) ve gerçekten oynıyan kişilerin çoğuda cevaplarını vermişti , şimdi yine bi kaç kişi kulaktan dolma yazılanları okuduklarıyla aynı sorundan bahsediyolar, yahu arkadaşlar ya siz bu oyunu oynamadan yorum yapıyosunuz yada biz farklı bi oyun oynuyoruz . valla bi alemsiniz

Boşver dostum

KILLZONE 3 TURKCE DUBLAJ > EF-SA-NE GELDI!!

Bende ılk çıktığı gunden itibaren oynuyorum ..Diğer oyunlarada bakıyorum ..o eldeki silahın tokluğu gerçeklik hissi online vs vs ne bad companyde var ne cod da ..Hep derim KİLLZONE GERİSİ YALAN: alın bablalar gıbı oynamayanlar ucuzda oyun .. süpersonic fiyatıyla.. oynayın anlarsınız ..Tokatzone bu oyun diğerlerine.

Vallahi ne kadar çok sorunu varmış oyunun ama bizim haberimiz yokmuş , hala oynuyoruz hala haberimiz yokk ,ilginççç

• Ben hayatımın ilk FPS Ps3 deneyimini KZ2'de yaşadım ve hiç de sorun çekmedim, yani oynamayanlar korkmasın
  • Her ters söylemlere de hor gözle bakmayın.60GB ta Killzone demoda herhangi şekilde tepkide gecikme olmuyordu ama 120 GB bariz var çok rahat hissediliyor.Bilmiyorum neden?
  • Abartmayın arkadaşlar sadece default olarak gelen ayarlarda kontroller yavaş kalıyor sensitivity ortadan biraz yukarıya çekilince ve yüksek hassasiyet seçili durumdayken hiç bir yavaşlık söz konusu değil. Kaldı ki sensitivity en yüksekteyken her yere çok hızlı bir şekilde silahı döndürebiliyorsunuz (zaten bu şekilde oynamak mümkün değil). Kontroller geç tepki veriyor diyorsunuz sonra kontroller ağır diyorsunuz hangisi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cloud35

Abartmayın arkadaşlar sadece default olarak gelen ayarlarda kontroller yavaş kalıyor sensitivity ortadan biraz yukarıya çekilince ve yüksek hassasiyet seçili durumdayken hiç bir yavaşlık söz konusu değil. Kaldı ki sensitivity en yüksekteyken her yere çok hızlı bir şekilde silahı döndürebiliyorsunuz (zaten bu şekilde oynamak mümkün değil). Kontroller geç tepki veriyor diyorsunuz sonra kontroller ağır diyorsunuz hangisi ?

M ) Hiçbiri
  • quote:

quote:

Abartmayın arkadaşlar sadece default olarak gelen ayarlarda kontroller yavaş kalıyor sensitivity ortadan biraz yukarıya çekilince ve yüksek hassasiyet seçili durumdayken hiç bir yavaşlık söz konusu değil. Kaldı ki sensitivity en yüksekteyken her yere çok hızlı bir şekilde silahı döndürebiliyorsunuz (zaten bu şekilde oynamak mümkün değil). Kontroller geç tepki veriyor diyorsunuz sonra kontroller ağır diyorsunuz hangisi ?

M ) Hiçbiri

Neye göre hiçbiri diyorsunuz anlamıyorum ki.Bu kadar yazılanı da görmemezlikten gelmek garip.Demolardan da kaynaklanabilir ama Sony Center da tam sürümünü oynamıştım.Orada da geç tepki veriyordu.

• eğer gidipte bc2 gibi hızlı bir oyun oynayıp kz2 oynarsanız tabi vuramazsınız.
    ben bc2 almadan önce kz2 de kral dım.şimdi 1-2 adam anca vuruyorum.ama hala seviyorum.
  • Burdaki arkadaşlar bi garip yaw arkadaşlar geç tepki veriyor ya siz niye anlamıyosunuz ne garipsiniz..Tamam anladık seviyosunuz ama eksilerinide görmezden gelemeyiz..Bir silah oyununda en önemli olan kontrollerde sorun varsa bunu hiç görmezlikten gelemem..Ya resmen Bc 2 ile karşılaştırın yavaş kardeşim yavaş ya..Kendinizi kandırmayın..İkiside şu anda elimde var ve ikisinede baktım resmen kz 2 de tepki sorunu var ağırlık var..Saçmalamayın artık .......
  • quote:

Orijinalden alıntı: BoSS_228

quote:

quote:

M ) Hiçbiri

Neye göre hiçbiri diyorsunuz anlamıyorum ki.Bu kadar yazılanı da görmemezlikten gelmek garip.Demolardan da kaynaklanabilir ama Sony Center da tam sürümünü oynamıştım.Orada da geç tepki veriyordu.

Hiçbiri tabiki işin esprisi hocam ama oyunu ilk çıktığı günden beri bende oynuyorum , benimle birlikte grubumda sürekli oynuyo ,yani bizlerde sorun yok,burada sorun var diyen kişinin çok daha fazlası hayır sorun yoktur diyo ,bende kendi oynadığım oyuna inanıyorum haliyle . ne bilim yukarda bi arkadaş bahsetmiş , 40 gb da sorun yokmuş ,120 gb da varmış falan ,belkide beklentiler farklı vs vs ama sizlerin oyununda yada donanımımızda yada beklentilerimizde bi farklılık olduğu çok açık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _2FAST4U_ -- 4 Haziran 2010; 18:48:05 >

• tamam arkdaş haklısın biraz yavaş ama hızlı şekildede oynanmıyor bu oyun.denedim ve şacma sapan oldu.
    ayrıca sen de bi sorun var bence.geç tepki falan yok oyunda.her şey olması gerektiği gibi zaten.
  • Farklı , buna ben de ilk kez geçen hafta 120GB ta demoda şahit oldum.Ama geçen sene 60GB ta sorun yoktu ona bir şey diyemem.Kontrollerinin ağır olması normal ancak tepki sürelerinin makineden makineye farketmesi anormal.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 5vtknmz

Burdaki arkadaşlar bi garip yaw arkadaşlar geç tepki veriyor ya siz niye anlamıyosunuz ne garipsiniz..Tamam anladık seviyosunuz ama eksilerinide görmezden gelemeyiz..Bir silah oyununda en önemli olan kontrollerde sorun varsa bunu hiç görmezlikten gelemem..Ya resmen Bc 2 ile karşılaştırın yavaş kardeşim yavaş ya..Kendinizi kandırmayın..İkiside şu anda elimde var ve ikisinede baktım resmen kz 2 de tepki sorunu var ağırlık var..Saçmalamayın artık .......

Hocam oyunda geç tepkime süresi yok , oynanış olarak yavaş bunda haklısın ama bu bir sorun değil , bir çok kişi sırf bu yavaşlığın vermiş olduğu gerçekçilikten dolayı bu oyunu ilk çıktığı günden beri oynamaya devam ediyo, bence sizinde anlamak istemediğiniz bu , yoksa insanlar bir hatayı falan kapatmaya çalışmıyolar.hata varsa bu insanlar delimi yahu ,bc2 çıktı,mw2 çıktı hala daha ısrarla kıllzone 2 oynamaya devam etsinler ? hee ben derimki kıllzone 2 size hitap eden bir oyun değil demekki, büyük ihtimalle kıllzone 3 te öyle olucak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _2FAST4U_ -- 4 Haziran 2010; 18:54:54 >

• Açıkçası son kez mesaj yazıyorum tepkime konusunda.Ben de Killzone2 yi severek oynamış biriyim geçen sene.Oynadığım 60GB sattım ve yeni 120GB lıkta denediğim demoda bariz şekilde geç tepki veriyordu.Kimseye yalan borcum yok.Belki de tek tük vardır bu sorun ama var buna eminim.
  • bk bu ilginç.neden farklı modelde geç tepki olsunki?
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.