Şimdi Ara

KİLLZONE 3 YENİ KLAN (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
157
Cevap
1
Favori
3.394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar oyundaki youncu sayısı nasıl oynayan çok mu serverler boş mu ?
  • benide eklersen sevinirim
    PSN:xdegilcarpi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erbaa82

Arkadaşlar oyundaki youncu sayısı nasıl oynayan çok mu serverler boş mu ?

çok fazla değil ama öyle azda değil tek oyuncu oynarsan az kişi çıkar ama klan maçları bol oyuncculu olabiliyor
  • hocam hala eklemedin
  • arkadaşlar pazar akşamı toplansak klan olarakta klan maçı yapsak... hala toplanıp bir maç yapamadık
  • quote:

Orijinalden alıntı: elkun

arkadaşlar pazar akşamı toplansak klan olarakta klan maçı yapsak... hala toplanıp bir maç yapamadık

12 şubat pazar günü akşam online yım arkadaşlar bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: SergenAydın

hocam hala eklemedin

hovcam bi kaç gün girmedim bügün gircem
  • onlineım herkese duyurulur
  • xdegilcarpi ve bob ekledim ve davet ettim(isimleri kısaltabilirim tam hatırlamıyom)
  • akşam bende killzone'da olacam toplanalım beyler
  • ben şu anda oyundayım
  • girerseniz onlıneım
  • quote:

Orijinalden alıntı: kurtibo

akşam bende killzone'da olacam toplanalım beyler

ben birazdan online yım beklerim kemal
  • quote:

arkadaşlar pazar akşamı toplansak klan olarakta klan maçı yapsak... hala toplanıp bir maç yapamadık

pazar gecesi nasıldı hocam :D savaş alanında ilk defa oynamışssın sen bnmle baktım istatiklerden ama yinede çok iyiydin hocam güzeldi
  • ömer ben xdegilcarpi yeni üyelik açtım artık bunu kullanıyorum
  • güzel bir pazar akşamıydı
  • arkadaşlar türkçeye çevirdiğim (google translate ile.çünkü uğraşamadım) mesaj size geldi mi?07.02.2012

8 Şubat 2012 tarihinde, "PlayStation ® Network hesapları", "Sony Entertainment Network hesabı" ya da "SEN hesapları" yeniden adlandırılır. Bu değişiklik önümüzdeki PlayStation ® 3 ve PlayStation ® Vita * sistem yazılım güncellemeleri gibi aynı zamanda etkili olur. Eğer PS3 ™ veya PS Vita sistemi yazılımı güncellemek sonra, "PlayStation ® Network hesapları", "Sony Entertainment Ağ hesapları" olarak yeniden adlandırıldı farkedeceksiniz. Bu değişiklik, PSP ® (PlayStation ® Portable) sistemi izlenebilir "PlayStation ® Network hesapları" adlandırma etkilemez. * PlayStation ® Vita, 22 Şubat-2012 başlatacak.

Bu hesap değişikliği sadece isim değişikliği olduğunu. Hiçbir şey ve kullanıcı adınızı yapmak ve şifre değişmeyecek yok.

Bu geçiş eşsiz dijital eğlence olanaklarını artırmak için Sony'nin hedefi dayanmaktadır. Sony, geçen Eylül ayında başlayan bu faaliyetlerin bir dizi olarak, PlayStation ® Network "Sony Entertainment Network" ile uyumlu olacaktır. Bu bize oyun, film, müzik ve daha fazlasını, tek bir kullanışlı hesaptan tüm erişilebilir genelinde hizmetleri global kapsamlı ağ platformu kurma hedefimize yaklaştık yardımcı olur.

Sony Entertainment Network hesabı da ağa bağlı çeşitli cihazlar arasında böyle Music Unlimited, PlayStation ® Store ve PlayMemories Online (eski deyimiyle Personal Space) Video Deposu gibi Sony'nin olmayan oyun hizmetlerinin kullanımını sağlar.

Bu geçiş sırasında sürekli sadakat ve destek için teşekkür ederiz

Bu değişiklikle SSS ve daha fazla ayrıntı içinhttp://eu.playstation.com/support veyahttp://en.support.sonyentertainmentnetwork.com/ ziyaret ediniz

Saygılarımla,

Sony Entertainment Network Takım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omerkaan01 -- 14 Şubat 2012; 14:44:51 >

• quote:

Orijinalden alıntı: slipknot_34

quote:

pazar gecesi nasıldı hocam :D savaş alanında ilk defa oynamışssın sen bnmle baktım istatiklerden ama yinede çok iyiydin hocam güzeldi

sağolasın hocam aynen ilk defa oynadım savaş alanında ilk açtığımda bu ne yaw dedim ama alışmaya çalıştık işte...Sende iyi estin hocam yine 44 kille dayadın ibreyi valla...Bakalım bu akşam yine sorun çıkmazsa toplanırız ama başka arkadaşlarda gelse çok daha iyi olacak valla

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: slipknot_34

quote:

sağolasın hocam aynen ilk defa oynadım savaş alanında ilk açtığımda bu ne yaw dedim ama alışmaya çalıştık işte...Sende iyi estin hocam yine 44 kille dayadın ibreyi valla...Bakalım bu akşam yine sorun çıkmazsa toplanırız ama başka arkadaşlarda gelse çok daha iyi olacak valla

Aynen kardeşim başkalarıda gelse iyi olur 4-5 kişi var yokuz 44 kill bişi değil rekorum 56 kill Savaş alanı çok zevkli artık gerillada oynamak istemiyorum çünkü rütbe baya ilerledi atlamam için çok Puan(Tp) Gerekiyor gerillada 15 dk oynuyosun 3000-4000 arası geliyor ama savaş alanı öle diil ben zaman tuttum savaş alanı en fazla 20-25 dk sürüyor ama aldığın puan en az 5000 25-30 adam öldür savaş alanı rütbe atlamak için çok daha avantajlı şu an Örn: yayın cihazı felan taşıdığın zman mesela 1000Tp geliyor 25 kill yap 6000-7000 leri buluyon ben geçen 12000 aldım 56 kill ile birde öLe deli dana gibi cephaneyi alıp rastgele koşmayın savaş alanında zaten adamların nereye yoğunlaştığı belli haritaları kavradınmı en az 35 kill yapıyorsunuz adamlar fazla çünki gerillada 8 vs. 8 iken savaş alanında 12 vs. 12

• 56 kill mi hocam sen artık aşmışsın valla...Ben daha savaş alanını çözemedim biraz oynasam mantığını azda olsa çözerim.Peki hocam ben birşey sorucam.bazı oyuncuların yanında makinada uçuyor hemen yanında o hangi grupta aktif oluyor bilgin var mı hocam?
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.