Arkadaslar yeni klaninizda basarılar biz bı ara cok aktiftik baya samimi ortam oldu artık Facebook'tan ve cepten haberlesiyoruz arkadaşlarla su an bf3 oynuyoruz ama killzonelarimiz hala duruyo siz toparlanabilirseniz saygı ve dostluk icinde mac yapabiliriz. Ay yıldız klanı.
ben varım benide ekleyin arkadaşlar
quote:
Orijinalden alıntı: elkun
quote:
Orijinalden alıntı: slipknot_34
Hocam ben oyundayım şu an bekliyorum 15 dk oynayıp çıkıcam sonra tekrar giricem ama
hocam ben 12den önce malesef zor eğer gece olursan görüşürüz
Arkadaslar yeni klaninizda basarılar biz bı ara cok aktiftik baya samimi ortam oldu artık Facebook'tan ve cepten haberlesiyoruz arkadaşlarla su an bf3 oynuyoruz ama killzonelarimiz hala duruyo siz toparlanabilirseniz saygı ve dostluk icinde mac yapabiliriz. Ay yıldız klanı.
hocam bu klan olayında anlamadığım noktalar var bu klanın kazanma oranı flan var yani, bi tunuvaya katılmamızmı gerekiyor yada sadece klandan benle birlikte 1 kişi daha girse turnuva değilde normal bi kapışma yapsak yükselmezmi ?? ben şu an klandayım geçen girdim kapıştım klandaki skor tablosu değişmedi kafamı karıştıran noktalar var
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: HAEKE
hocam bu klan olayında anlamadığım noktalar var bu klanın kazanma oranı flan var yani, bi tunuvaya katılmamızmı gerekiyor yada sadece klandan benle birlikte 1 kişi daha girse turnuva değilde normal bi kapışma yapsak yükselmezmi ?? ben şu an klandayım geçen girdim kapıştım klandaki skor tablosu değişmedi kafamı karıştıran noktalar var
Onlar klan macina girerersen degisen istatistikler klan turnuvalari menusunden girersin ki bu ara cok bulamazsin klan maci kendiniz coklu oyuncudan girerseniz istatistikler degismez
biz bi ara kunagueroylan girdik maça başlar başlamaz karşı taraf oyundan çıktı turnuvada çıkmayaydı devam ediyoduk
eyvallah hocam.daha devam edecektim uyku ağır bastı genelde akşamları veya geceleri oynuyorum.hep birlikte buluşup bir klan maçı yapmayı isterim doğrusu.
quote:
quote:
quote:
Hocam ben oyundayım şu an bekliyorum 15 dk oynayıp çıkıcam sonra tekrar giricem ama
hocam ifşa etmiyeydin iyiydi helal olsun gayet iyiysin zaten..ama nedense dün benim net çok kötüydü oyundan çok attı beni..öğlenden denedim ama giremedim sorun mu var anlamadım.Bir türlü nedense aynı takımda oynayamadık topluca..birbirimize alışsak bizden iyi birşeyler çıkar kanatindeyim..hem diğer arkadaşlarlada tanışırız..
quote:
quote:
quote:
quote:
hocam ifşa etmiyeydin iyiydi helal olsun gayet iyiysin zaten..ama nedense dün benim net çok kötüydü oyundan çok attı beni..öğlenden denedim ama giremedim sorun mu var anlamadım.Bir türlü nedense aynı takımda oynayamadık topluca..birbirimize alışsak bizden iyi birşeyler çıkar kanatindeyim..hem diğer arkadaşlarlada tanışırız..
eyvallah hocam.daha devam edecektim uyku ağır bastı genelde akşamları veya geceleri oynuyorum.hep birlikte buluşup bir klan maçı yapmayı isterim doğrusu.
Hocam yapalımda klandan sadece sen ben kunaguero birde Ömer var 4 kişi diğerlerini hiç online görmedik haftada 2 gün yani hafta sonları devamlı oynicak bi kaç adam daha bulmalıyız arkdaşlar..
Hocam yapalımda klandan sadece sen ben kunaguero birde Ömer var 4 kişi diğerlerini hiç online görmedik haftada 2 gün yani hafta sonları devamlı oynicak bi kaç adam daha bulmalıyız arkdaşlar..
bencede yaa bir sürü adam var ama çok az online oynıyorlar ben yabancı iyi gördüklerimide ekliyorum ama ne çare daha da büyümemiz lazım üye olduğunuz başka forumlar varsa oraya baştaki yazıyı koyarmısınız
yav hocam yanlışlıkla klandan çıkmışım acaba tekrar davet gönderebilirmisin?
quote:
Orijinalden alıntı: kurtibo
yav hocam yanlışlıkla klandan çıkmışım acaba tekrar davet gönderebilirmisin?
ne demek
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: sagokhan35
quote:
bir gün ve saat belirlesekte buluşsak böyle parça parça olmuyo..hatta başlığa yazılırsa daha rahat görülür..
evet kesinlikle katılıyorum.hafta ici yada sonu yada nederseniz su saatte ben suan free yim.benim icin pek bi onemı yok zamanın
karanlik_84 Ve KUNAGUERO34 bu iki kişi ile oynadım klandan :D diğerlerini hiç görmedim ''karanlik_84'' yerlerdesin hocam nİye bu kdar kötydün ya skor tabelasında berbat gördüm seni ''KUNAGUERO34'' sana lafım yok hocam
valla oyunu uzun zamandan beri oynamıyorum biraz onun etkısı var bide karsımızdakı grup baya ıyıydı onlar iyi oyuncuları toplamıs sanırım.ikinci turda iyi gittim ama 2.oynadıgımız bolumde 2 sırada falandım.bolumunde onemı var daha her bolgeye alısamadım merak etmeyın oynadıkca acılırım ben.yanlız pek gıremıyorum kursum var aksam 5-10 arası yokum.pazarları harıc.bana kacta gırdıgınızı soyleyınde uydurabılırsem gelıyım bende.grsz kib
"omerkaan01" direk psnini ekliyorum. Kilzone3ü iki üç aydır oynamıyordum. Canımı çektirdiniz. Özellikle bir saat belirleyip, en azla kullanıcı sayısıyla oynarsak daha güzel olur. Benim PSN:BoBChopper6 isteyen ekleyebilir...