Şimdi Ara

KİLLZONE 3 YENİ KLAN (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
157
Cevap
1
Favori
3.393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sagokhan35

benide ekleyin bi saat belirleyinde ona gore bulusalım.

ben şu anda oyundayım ama çoğunlukla 7 falan giriyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdem03

cizmeci2106 ekle hocam

tmm hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdem03

cizmeci2106 ekle hocam

hocam attımmm gir bk
  • benide ekleyin klana mutlaka
    psn kelto3
  • benide ekle hocam gerçi senede 1 ay açabiliyorum ama olsun..pekte iyi oynayamam sölim

PSN:KUNAGUERO34

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elkun -- 2 Şubat 2012; 23:20:18 >
  • PSN: erkandogan Hocam ekle haftada 2 gün oynuyorum en az.. K/D 1.36
  • hocam benide eklersen sevinirim.
    psn:kemal_jr
  • kurtibo slipknot_34 kelto3 sagokhan35 ve erdem gönderdim
  • arkadaşlar bu akşam 19da buluşak mı?
  • biraz önce çıktım ben 2 saat boyunca oynadım klandan kimse Çevrimiçi değildi
  • quote:

Orijinalden alıntı: slipknot_34

biraz önce çıktım ben 2 saat boyunca oynadım klandan kimse Çevrimiçi değildi

özür dilerim sorun çıktı
  • quote:

Orijinalden alıntı: omerkaan01

quote:

Orijinalden alıntı: slipknot_34

biraz önce çıktım ben 2 saat boyunca oynadım klandan kimse Çevrimiçi değildi

özür dilerim sorun çıktı

önemli değil ya zaten haber vermeden girdim ben birisinin oyunda olmasını beklemiyordum ki zaten :D
  • evet arkadaşlar yokmu oynayan?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kurtibo -- 6 Şubat 2012; 18:27:02 >
  • bir gün ve saat belirlesekte buluşsak böyle parça parça olmuyo..hatta başlığa yazılırsa daha rahat görülür..
  • quote:

Orijinalden alıntı: elkun

bir gün ve saat belirlesekte buluşsak böyle parça parça olmuyo..hatta başlığa yazılırsa daha rahat görülür..

evet kesinlikle katılıyorum.hafta ici yada sonu yada nederseniz su saatte ben suan free yim.benim icin pek bi onemı yok zamanın
  • benide ekler misin ?
    psn: godofnw
  • quote:

Orijinalden alıntı: sagokhan35

quote:

Orijinalden alıntı: elkun

bir gün ve saat belirlesekte buluşsak böyle parça parça olmuyo..hatta başlığa yazılırsa daha rahat görülür..

evet kesinlikle katılıyorum.hafta ici yada sonu yada nederseniz su saatte ben suan free yim.benim icin pek bi onemı yok zamanın

karanlik_84 Ve KUNAGUERO34 bu iki kişi ile oynadım klandan :D diğerlerini hiç görmedim ''karanlik_84'' yerlerdesin hocam nİye bu kdar kötydün ya skor tabelasında berbat gördüm seni ''KUNAGUERO34'' sana lafım yok hocam

• Bugün 2-3 den sonra OYUNDA olurum ben Bekliyorum arkdaşlar Ortalığı yıkalım biraz
  • arkadaşlar ayağim alçıda ps3 başındayım
  • arkadaşlar haftaiçi hergün 19-21 onlineim ama önümüzdeki 2 hafta sürekli oynıyacam
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.