Şimdi Ara

KİLLZONE 3 YENİ KLAN (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
157
Cevap
1
Favori
3.393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: slipknot_34

Bugün 2-3 den sonra OYUNDA olurum ben Bekliyorum arkdaşlar Ortalığı yıkalım biraz

hacı freeyim açsana
  • tmm geliyorum
  • quote:

tmm geliyorum

abi gel kunagueroda var
  • Arkdaşlar ara verdim biraz saat 9 30 -10 dan sonra girerim tekrar bekliyorum saat gece 3 e kdar felan oynarım
  • quote:

Arkdaşlar ara verdim biraz saat 9 30 -10 dan sonra girerim tekrar bekliyorum saat gece 3 e kdar felan oynarım

tmm ama bn çok kalamam
  • beyler bana mw3te online ola bilecek arkadaslazim ps3te
  • arkadaşlar ben fazla kalamadım bağlantı sıkıntısı oldu eğer sıkıntı olmazsa bu gece 12 gibi gelebilirim..Bu arada
    slipknot_34 hocam sen bayağı iyisin valla rakibin olmak istemem açıkçası
  • acil pm
  • quote:

Orijinalden alıntı: elkun

arkadaşlar ben fazla kalamadım bağlantı sıkıntısı oldu eğer sıkıntı olmazsa bu gece 12 gibi gelebilirim..Bu arada

rakip takım dua etsin Keskin nişancı olmuyorum .D dün gece sende vardın galiba hocam 44 e 10 yapmıştım gavurlar mikrofondan bni konuşuyodu :D artık küfürmü ediyorlardı ne diyorlardı bilemedim

• Arkdaşlar dediğim gbi 9 bçuk 10 dan sonra Online yim beklerim Rütbem tümgeneral III bir üst rÜTbeye atlayana kdar kasıcam
  • quote:

quote:

arkadaşlar ben fazla kalamadım bağlantı sıkıntısı oldu eğer sıkıntı olmazsa bu gece 12 gibi gelebilirim..Bu arada

rakip takım dua etsin Keskin nişancı olmuyorum .D dün gece sende vardın galiba hocam 44 e 10 yapmıştım gavurlar mikrofondan bni konuşuyodu :D artık küfürmü ediyorlardı ne diyorlardı bilemedim

aynen hocam pek iyi şeyler söylemediler ama cidden sen hakkını verdin valla tebrikler..zaten ben 44 ü görünce tamam dedim gidim yatim en iyisi

• bi ara 1. oldun sen usta ben 3. felandım akmirdemi donmuş barajdamı mı neydi :D
  • quote:

bi ara 1. oldun sen usta ben 3. felandım akmirdemi donmuş barajdamı mı neydi :D

akmirde olmuştum ama 10 oyun 1 defa falan oluyorum ben ayrıca hiç 44 kill sayısına ulaşamadım valla en fazla 32 olmuştum..hocam casus olarak oynamak bana çok komplike geliyor...silahıda tam otomatik olmayınca ben pek yapamıyorum..ama sen işi çok iyi yapıyorsun
  • Hocam ben oyundayım şu an bekliyorum 15 dk oynayıp çıkıcam sonra tekrar giricem ama
  • quote:

Hocam ben oyundayım şu an bekliyorum 15 dk oynayıp çıkıcam sonra tekrar giricem ama

hocam ben 12den önce malesef zor eğer gece olursan görüşürüz
  • BUGÜN BENİM İÇİN TANIŞMA GÜNÜ OLDU ERKANDOGANLA OYNADIM KUNAGUEROYLA ÇOK AZ OYNAYABİLDİK KEMAL_JNRYLE OYNADIK BENCE HEPİMİZ İYİYİZ AMA KEMALLE BENİ KARŞI TARAF EZDİ GEÇTİ KARI TARAFIN PROFİLİNE BAKTIM LİDERLERİ Mİ NE DÜNYADA 79UNCU YEMİN EDİYOM ADAMI EN AZ 8 KEZ İNDİRDİM YAV AMA YENİLDİK
  • quote:

quote:

Hocam ben oyundayım şu an bekliyorum 15 dk oynayıp çıkıcam sonra tekrar giricem ama

hocam ben 12den önce malesef zor eğer gece olursan görüşürüz

Bu ortalama skorbordum :d
    http://hizliresimyukle.com/showpic-184984/fdsa.jpg

• quote:

Orijinalden alıntı: omerkaan01

BUGÜN BENİM İÇİN TANIŞMA GÜNÜ OLDU ERKANDOGANLA OYNADIM KUNAGUEROYLA ÇOK AZ OYNAYABİLDİK KEMAL_JNRYLE OYNADIK BENCE HEPİMİZ İYİYİZ AMA KEMALLE BENİ KARŞI TARAF EZDİ GEÇTİ KARI TARAFIN PROFİLİNE BAKTIM LİDERLERİ Mİ NE DÜNYADA 79UNCU YEMİN EDİYOM ADAMI EN AZ 8 KEZ İNDİRDİM YAV AMA YENİLDİK

Hocam hepimiz iyiyiz zatn bazen bende kötü skor yapıyorum çok güçlü takım denk geliyor ama ön kötü skorbordum 15 vurup-10 ölüm Ortalama skorbordum linkteki resimdehttp://hizliresimyukle.com/showpic-184984/fdsa.jpg En iyi skorumda 44 kills

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slipknot_34 -- 7 Şubat 2012; 22:01:33 >

• Ben oyundayım şu an arkdaşlar
  • quote:

Ben oyundayım şu an arkdaşlar

hocam aynen bnde bazen aşırı kötü yapıyorum ama iyi yapınca da seni geçemiyom.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.