Bildirim
Killzone 3de hack çıkmış
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
hep jb cilerin işi bunlar... -
Sony neden hala banlamıyor bu hilecileri anlamak mümkün değil. Rakip diğer firmalar hilecilerin gözünün yaşına bakmayıp banlıyor ama Sony anca seyretsin olacak iş değil. -
bana denk gelmedi,gelirsede ismini öğrenip sony e bildiririm... bir online zevkimiz var onunda içine etmek için her haltı yiyorlar -
bugün nasa açıklama yaptı cümlesi altında haberler çıktı uzaylılar var diye onları mı gördün acaba?:D Şaka bi yana istersen adamın konumlandığı yeri iyi anlat bir de klllzone.com'dan profilini at görelim bakalım seni... -
Zaten olayı anlatmışım eski bir fps oyuncusuysan wh kullanımının nasıl olduğunu bilirsinde.Bide bunun Dalga geçilecek birşeyi yok -
keskin nişancı görünmez oluyor öyle bir şey olmasın ya da casus sizin adamınız gibi görünüyor olayı detaylı anlatırmısın -
Tabiyeciler duvarların arkasından senin nerede olduğunu görebiliyor kastettiğin buysa hack değil yani adamın özelliğidir bu , ha bende 2 tane aynı adamdan gördüm bir oyunda adamı şikayet ettik hile vs diye saniyesinde oyundan çıktı eğer gerçekten hack varsa şikayet et select tuşundaki emnüden incelenip banı çakarlar. -
Beklenir hersey beklenir bu ezik sefillerden.adam egosunu tatmin ediyor muhtemelen. -
Her oyunda Emeksiz kasıp Ne zevk aldığını bilmeden max lvl a ulaşmak isteyen ...... kişiler vardır .
Acaba ne zevk alıyorlar ?
1 günde 45 lvl oldun hadi bakalım kır oyunu çöpe at -
quote:
Orijinalden alıntı: thecaliph16
Her oyunda Emeksiz kasıp Ne zevk aldığını bilmeden max lvl a ulaşmak isteyen ...... kişiler vardır .
Acaba ne zevk alıyorlar ?
1 günde 45 lvl oldun hadi bakalım kır oyunu çöpe at
Bunlar kendini tatmin ediyor kardes.şahsen ben emek vermeden birşeyi kazanmaya herzaman karşıyım.1 günde seviye 45 olsam ne olur 145 olsam ne olur , millete kendimi sovdurtdukten sonra -
Emek verilip açılan trophy veya achievement bir başka oluyor. Hile hurda ile açsan ne açmazsan ne. Aynı şekilde oyunlarda level sistemi içinde aynı şey geçerli. -
Ahlaksız herifler... Adam gibi oynayamadiklari için böyle yapıyorlar... Çünkü adam değiller... -
Daha ne hack ler çıkacaktır kz 3 e. -
quote:
Orijinalden alıntı: yusufozgiray2
Ahlaksız herifler... Adam gibi oynayamadiklari için böyle yapıyorlar... Çünkü adam değiller...
kesinlikle katılıyorum hocam -
hack le ilgisi yoktur onun. Harita veya oyun glitch i olabilir. Normal bu tip şeyler
Çogu oyunda bulunur bu tip açıklar -
quote:
Orijinalden alıntı: Drizzt_tr
hack le ilgisi yoktur onun. Harita veya oyun glitch i olabilir. Normal bu tip şeyler
Çogu oyunda bulunur bu tip açıklar
Bencede Glitch yada bug tir o . Hack olacagini sanmiyorum. -
Hack değildir o hele JB'cilerin işi hiç değildir her oyunda arada olan ufak tefek buglardan biridir bence ve ben hiç denk gelmedim daha hileye hurdaya KZ3 de. -
Skorboaddan yapan kişinin üstüne gidip kareye basıp şikayet edin. -
Bu konuyu acan arkadas icin demiyorum da artik multide basarili olamayan direkt konu acmasa da kendini JB cilerin isi her attiklari HeadShot , her basarisizliklarinda bende bir sey yok JB ciler yapiyor denicek sanirim :)
Benzer içerikler
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X