Şimdi Ara

KILLZONE MERCENARY [ANA KONU] OYUN ÇIKTI (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
519
Cevap
7
Favori
23.952
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mükemmel,harika,süper,bağlayıcı,zevkli, %100 alınacak..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bamya Avcisi

Açık beta çıkmış(plus olmayanlara)
    Ayriyetten
    Arkadaşlar oyunu bana ön sipariş edecek kişiye
    Us PSn hesabımı vereceğim içindeki oyunları vs pmden daha fazla bilgi elde edebilirsiniz.

Hocam store da göremedim link atabilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sLenDr.21

quote:

Ayriyetten
    Us PSn hesabımı vereceğim içindeki oyunları vs pmden daha fazla bilgi elde edebilirsiniz.

Akşamı bekleyeceksin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Ayriyetten

Benimki US psn o yüzdendir.
    Küçük bi rdeğerlendirme yaparsam grafikler muazzam.COD:Declassifiedin grafiklerine güzel diyordum şimdi onlar vasat geliyor.Anti aliasing olsun blur bile var ya bilgisayarda bf3de blur açmak için bile en az high lazım şu cihaza bunu entgre etmişler helal olsun
    HEr oyunu rahat sollar vitadaki.
    Harita mevcut her cod oyununun haritasından büyük zaten.
    Bildiğiniz Geow3'ün vita versiyonu gibi ona benzer ama killzone vari yapımlar da korunmuş
    Bir de serverlar pek iyi değil betadandır herhalde.
    Oyundan zevk aldırmayan noob camperlar da gelmiş biraz erken oldu ama neyse:)
    KEşke claymore launcher filan koymasalarmış,ynai koysalar da etkiyi azaltsalarmış bu haliyle çok kötü 5 metreye gelen grenade launcher öldürüyor direk.Claymore da oynamayı bilmeyenlerin işi.
    Umarım COD'a dönmez oyun ve yapımcılar bu güzel oyunu heba etmezler.
    Vitam bozuk olmasa gözüm kapalı alırım ama ilk tamiri halletmem gerek.

• quote:

quote:

Ayriyetten

https://store.sonyentertainmentnetwork.com/#!/en-tr/games/killzone-mercenary-beta-trial/cid=EP9000-PCSF00387_00-KZMPHASE3BETA000

• quote:

Orijinalden alıntı: ozgurr84

quote:

quote:

Ayriyetten

https://store.sonyentertainmentnetwork.com/#!/en-tr/games/killzone-mercenary-beta-trial/cid=EP9000-PCSF00387_00-KZMPHASE3BETA000

Çok teşekkür ederim şuan indiriyorum

• Beta cok keyifli ya ilk oyunum 21-6 adamlari aglattim resmen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BETA ne zamana kadar devam edicek arkadaslar?

oyunu dün deneme sansım oldu.beta ve multiplayer olmasına rağmen ps3 grafiğini gorunce şaştım kaldım.gercekten kaplamalar animasyonlar oynanıs vita aldırtacak cinsten.ilk kez hevesli bir sekilde vitada oyun oynadım.

exlusive oyunlar gelmeye devam ederse vita gercekten hakettiği yerde olacaktır.
  • Arkadaşlr sürekli oyunda atılıyorum sebebi nedir bilen var mı? çıktığım için puan da alamıyorum
  • Killzone Mercenary oyunundan atmasının başlıca sebebi düşük bağlantı hızınızın olmasıdır. Ben de iş yerindeki 1 MBit internet bağlantısı ile oynayamıyorum. İki dakikaya bir oyundan atıyor ve puan kazanamıyorum. Ama evdeki 8 MBit ile sorunsuz oynuyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ersin ÇAKI

Killzone Mercenary oyunundan atmasının başlıca sebebi düşük bağlantı hızınızın olmasıdır. Ben de iş yerindeki 1 MBit internet bağlantısı ile oynayamıyorum. İki dakikaya bir oyundan atıyor ve puan kazanamıyorum. Ama evdeki 8 MBit ile sorunsuz oynuyorum.

Söylediğinize katılmıyorum, 20 mbit internet hızıyla bazen sürekli atılıyorum bazen aralıksız 3-4 oyun oynuyorum hiç atılmadan. Bunun sebebinin oyunun serverlarıyla alakalı olduğunu düşünüyorum. Full oyun çıktığında düzeltilecektir.

• quote:

Orijinalden alıntı: syphonfilter

quote:

Killzone Mercenary oyunundan atmasının başlıca sebebi düşük bağlantı hızınızın olmasıdır. Ben de iş yerindeki 1 MBit internet bağlantısı ile oynayamıyorum. İki dakikaya bir oyundan atıyor ve puan kazanamıyorum. Ama evdeki 8 MBit ile sorunsuz oynuyorum.

Söylediğinize katılmıyorum, 20 mbit internet hızıyla bazen sürekli atılıyorum bazen aralıksız 3-4 oyun oynuyorum hiç atılmadan. Bunun sebebinin oyunun serverlarıyla alakalı olduğunu düşünüyorum. Full oyun çıktığında düzeltilecektir.

Evde olduğum sürece, oyunun kapalı betasından plus betası ve açık betasına kadar hiçbir zaman bağlantı sorunu yaşamadım. Yaşamış olsaydım onca rütbe ve puanı nasıl toplardım :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: syphonfilter

quote:

Evde olduğum sürece, oyunun kapalı betasından plus betası ve açık betasına kadar hiçbir zaman bağlantı sorunu yaşamadım. Yaşamış olsaydım onca rütbe ve puanı nasıl toplardım :)

ya valla siz şanslısınız bence:) bende evde net kullanmıladığı zamanlarda bile modemin dibindeyken bazen bağlantı kopması çok yaşadım bazende hiç sorunsuz oynadım:)

• quote:

Orijinalden alıntı: by _GoKhAn

BETA ne zamana kadar devam edicek arkadaslar?

oyunu dün deneme sansım oldu.beta ve multiplayer olmasına rağmen ps3 grafiğini gorunce şaştım kaldım.gercekten kaplamalar animasyonlar oynanıs vita aldırtacak cinsten.ilk kez hevesli bir sekilde vitada oyun oynadım.

exlusive oyunlar gelmeye devam ederse vita gercekten hakettiği yerde olacaktır.

sonunda cihazi satmamak icin bi oyun cikiyo galiba Gökhan bende bu aksam bi deniycem bakalim.

• İlk defa killzone multiplayerini zevk alarak oynuyorum cok iyi olmus. Killzone 3 un multisi pek sarmamisti.

• ilk defa bir oyun yayınlanan videolardan çok daha iyi grafik kalitesi ile multi beta çıkış yapmış.

müthiş bir multi grafikler ve seslere sahip bir oyun olmuş.grafiklere hayran kalmamak mümkün değil

Türkçesi cabası. Her vita sahibinin alması gereken bir oyun.

İnşallah oyun ülkemizde iyi satış rakamlarına ulaşır da devam oyunu da Türkçe duyurulur
  • Şu Killzone Mercenary için olumsuz bir yorum yapan kullanıcı görmedim. Demekki isteyince boyle güzel oyunlar yapilabiliyirmus.

• İlk defa VITA'da bir oyunu böylesine oynadım

• quote:

Şu Killzone Mercenary için olumsuz bir yorum yapan kullanıcı görmedim. Demekki isteyince boyle güzel oyunlar yapilabiliyirmus.

Size bolca denk geldim betada ben, pearljamtr kullanıcı adım, baya zorladınız beni.
  • 4 gün kaldı..Ön siparişi yarın veriyorum..
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.