Şimdi Ara

KILLZONE MERCENARY [ANA KONU] OYUN ÇIKTI (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
519
Cevap
7
Favori
23.952
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MedalOfMode

İlk defa VITA'da bir oyunu böylesine oynadım

Hepimiz ilkleri yasamisiz galiba.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Talat2106

quote:

Orijinalden alıntı: MedalOfMode

İlk defa VITA'da bir oyunu böylesine oynadım

Hepimiz ilkleri yasamisiz galiba.

İlk ve son olacaktır PS4 geliyor

• Kutulu alacağım ama mağzalara veya spota geç gelme durumu olur mu acaba.
  • Pazartesi günü ön sipariş geçmiştim.Parayı bu gün çekti mail geldi ön siparişinizin tahsilatı yapıldı diye.
  • Ben de kutulusu ciksin ya psnden ya da kuulu alacagim.
    Psnden almak da icime sinmiyor 3 tane 4 gb var onlara yukledim mi yer kalmayacak.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önsiparişle almıştım, oyunu az önce PS3'ten PSVita'ya aktardım ama çıkış tarihi gelmediği için oynamaya müsaade etmiyor doğal olarak. Sanırım ayın 2'siydi çıkış tarihi ve ben 20 dakika sonra muhtemelen oynamaya başlayacağım.
  • Ayın 2'si oldu oyun hala otomatik olarak inmedi. Ekrana bir uyarı geldi ama onda da Killzone Mercenary oyunu indirilemedi yazıyordu :(

• quote:

Orijinalden alıntı: Ersin ÇAKI

Ayın 2'si oldu oyun hala otomatik olarak inmedi. Ekrana bir uyarı geldi ama onda da Killzone Mercenary oyunu indirilemedi yazıyordu :(

Bana da aynısı oldu.Aynı hatayı verdi.Kredi kartıma baktım, oradan çekilmiş 84 tl.Ama halan daha otomatik indirilme yapılmamış.Bakalım gün içerisinde ne olacak.
    @Ata-ozkan
    İndirme listesine baktım, seçenekler, otomatik indir seçeneği geliyor.Onaylıyorsun hiçbir şey olmuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GT_55

quote:

Ayın 2'si oldu oyun hala otomatik olarak inmedi. Ekrana bir uyarı geldi ama onda da Killzone Mercenary oyunu indirilemedi yazıyordu :(

Bana da aynısı oldu.Aynı hatayı verdi.Kredi kartıma baktım, oradan çekilmiş 84 tl.Ama halan daha otomatik indirilme yapılmamış.Bakalım gün içerisinde ne olacak.
    @Ata-ozkan
    İndirme listesine baktım, seçenekler, otomatik indir seçeneği geliyor.Onaylıyorsun hiçbir şey olmuyor.

Aynen bende de download listesinde sadece seçenekler butonu çıkıyor. İndir diye bir buton yok maalesef.

• Ersin bekleyeceğiz mecbur.Hem inse ne olacaktı ki, 4 eylülden önce oynayamayacaktık..
  • Bakalım ne zaman indirmeye açılacak

• Arkadaşlar günleridir açık indirmeye, sadece PS3'ten hesabınıza girip PS3'e indirecek, sonrada PSVita'ya atacaksınız, olay bu kadar. Şu anda oyun benim PSVita'da kurulu, oynamaya hazır şekilde bekliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: d3vstator

Arkadaşlar günleridir açık indirmeye, sadece PS3'ten hesabınıza girip PS3'e indirecek, sonrada PSVita'ya atacaksınız, olay bu kadar. Şu anda oyun benim PSVita'da kurulu, oynamaya hazır şekilde bekliyor.

PS3 ü olmayanlar ne yapacak peki
  • Download list'inize bir bakın, benim orada görünüyordu oyun ama PS3'ten indiridiğim için emin değilim.
  • quote:

quote:

quote:

@Ata-ozkan

Aynen bende de download listesinde sadece seçenekler butonu çıkıyor. İndir diye bir buton yok maalesef.

Banada bir saat önce geldi indir butonu, bir bakın derim şimdi yine.

• Saat 5 civarı, otomatik indirmeye başladı bende.Birazdan iner.Ama oynayamayacağız tabi.İki gün daha betaya devam edelim.Ondan sonra full'e geçiş yaparız.
  • quote:

Saat 5 civarı, otomatik indirmeye başladı bende.Birazdan iner.Ama oynayamayacağız tabi.İki gün daha betaya devam edelim.Ondan sonra full'e geçiş yaparız.

Beta yarın kapanıyor. Acaba bu gece son mu olacak onu bilemiyorum.

• Ersin yarın oynayabilirmiyiz dersin, full kz'yi.Ayrıca senin oyun da iniyor mu şu an..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GT_55 -- 2 Eylül 2013; 20:31:49 >
  • Sonunda oyun inmeye başladı.Bekle şimdi ayın dördünü.
  • İnşallah sağlam bir hikaye modu olur oyunun, online ile pek aram yok. Bakalım nasıl olacak oyun?
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.