Şimdi Ara

KILLZONE MERCENARY [ANA KONU] OYUN ÇIKTI (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
519
Cevap
7
Favori
23.954
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ozgurr84

quote:

Orijinalden alıntı: syphonfilter

boyutu ne kadar betanın?

1446 mb

Alıntıları Göster
    quote:

Orijinalden alynty: ozgurr84

quote:

Orijinalden alynty: syphonfilter

boyutu ne kadar betanyn?

1446 mb

te?ekkürler, vitayy açyp indirdim oyun gerçekten muazzam olmu?. grafikler çok iyi serverlar çok iyi lag sezmedim. birtek elimin biraz büyük olmasy nedeniyle biraz fazla yoruluyor.

birde iyi oynayanlar varsa ekleyin birlikte oynayalym (dgknfb), e?le?ti?im oyuncularyn ço?u kötü, 4 el attym üstüste hepsinde 1. oldum en iyi elimde 61 öldürüp 29 kere öldüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi syphonfilter -- 23 Ağustos 2013; 19:16:41 >

• Oyun konsola yakışır ilk oyun bence. Mp betayi çok beğendim. Konsol yatiyordu epeydir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar,

Çevirilerini hazırladığımız Killzone Mercenary'nin özellikle tam sürümü ile ilgili görüşlerinizi, eleştirilerinizi paylaşabilirsiniz.

Herkese iyi oyunlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi venomtrk -- 24 Ağustos 2013; 11:12:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: venomtrk

Selamlar,

Çevirilerini hazırladığımız Killzone Mercenary'nin özellikle tam sürümü ile ilgili görüşlerinizi, eleştirilerinizi paylaşabilirsiniz.

Herkese iyi oyunlar.

Öncelikle Killzone Mercenary oyununun en iyi PS Vita oyunlarından biri olduğunu söyleyebilirim. Kusursuz kontrolleri ve oynanabilirliği var. Şu anda beta sürümünü oynayabildigimiz için çeviriler ve dublaj konusunda kesin birşey söylemek zor. Ama yine de bir yorum yapmak gerekirse, Van Guard sistemlerini tanıtan kişinin seslendirmeleri çok yapmacık olmuş. Bayan seslendirmesi de yetersiz gibi. Bunun dışında diğer seslendirmeler ve özellikle askerlerin vurulma anı, can cekismeleri felan neredeyse orjinali kadar başarılı olmuş.

Genel olarak cok başarılı bulduğum Killzone Mercenary seslendirmelerini biz oyun severlere sunduğunuz için size ve playstation Türkiye'ye çok teşekkür ederiz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• venomtrk kullanıcısına yanıt
    blackjack in seslendirmesi begendim şuan bizde sadece mp beta var seneryodaki karakterlerin seslendirmelerini daha duymadık oyunda sansürde yok buda bir artı olmuş ama mpda kazanma ve kaybetme olunca hep aynı şeyleri söylüyorlar o biraz can sıktı tam sürüm eylülde çıkyor
  • quote:

Selamlar,

Herkese iyi oyunlar.

Mesela bazi yerlerde hacker bazi yerlerde bilg. Korsani yazmissiniz.

Ark fuzesi ve havan topu gibi farkli adlandirmalar sacma geldi bana ayrica capapace yerinw kabuk savunma sistemi yazsaydiniz daha turkvari olurdu.umarim oyunda turk kufurleri vardir lanet olsun vs cok yapmacik oluyor

Ayrica betada soyle bir sorun var.zafer veya yenilgide zafer konusmasi veya yenilgi konusmasi yok.zafer elde etsen bile son roundda yenilirsen yenildik vs diyor sacma olmus

• quote:

Orijinalden alıntı: oa1907

quote:

Selamlar,

Herkese iyi oyunlar.

Mesela bazi yerlerde hacker bazi yerlerde bilg. Korsani yazmissiniz.

Ark fuzesi ve havan topu gibi farkli adlandirmalar sacma geldi bana ayrica capapace yerinw kabuk savunma sistemi yazsaydiniz daha turkvari olurdu.umarim oyunda turk kufurleri vardir lanet olsun vs cok yapmacik oluyor

Ayrica betada soyle bir sorun var.zafer veya yenilgide zafer konusmasi veya yenilgi konusmasi yok.zafer elde etsen bile son roundda yenilirsen yenildik vs diyor sacma olmus

Karşılaşma sonlarında duyduğumuz yenilgi veya galibiyet seslendirmelerinde seslendirenin hata yaptığını düşünmüyorum. Aksine oyundaki kodlama hatasindan kaynaklandığını düşünüyorum. BF2 Bad Company oynayanlar bileceklerdir. Orada bile karşılama sonrasında galibiyet aldığımızda yenildiniz diye saçma bir uyarı ile karşılaşıyorduk.

• Oyunu ön siparişle alıp, PS3'e indirdim ama çıkış tarihinden önce PSVita'ya atılamıyor.
  • Aynı takıma denk geldik az önce
  • quote:

Selamlar,

Herkese iyi oyunlar.

Blackjack'in sesini pek beğenmedim, sansürsüz olması ise gayet güzel.
  • Oyunun kutulu fiyatı belli oldu mu?
  • beta versiyonunu indirdim.Single mod koymamışlar.Online oynayayım dedim.Hiçkimse yoktu.Full versiyonunu beklemek en iyisi.
  • Betanın bile server ları iyi derken bugün en az 10 kere oyun bitmeden bağlantı koptu tekrar girmek zorunda kaldım. Bide şansıma hep iyi oynadığım oyunlarda attı 😃 beta olduğu için pek takmıyorum, oyun çok güzel olmuş, single hikayeside güzeldir umarım. Merak ettiğim şu anki istatistiklerimiz oyunun full sürümüne geçtiğimizde devam edecek mi yoksa sıfırlanacakmı? Birde tek kötü yanı, bazı silahlar çok abartılı olmuş dengeyi bozabiliyor bazen. Ps4 de cod, vitayada killzone alırım online için, tabi vitaya cod gelir ve 6-6 olursa oda tercihim olacaktır.

• dün gece ündirdim, oynamak bugüne nasip oldu:) İlk girişimde biraz beklese de hiç kopmadan 20 dk boyunca oynayabildim. Tek kelime ile nefis olmuş. Graifkler online da bile şahane, yer yer kaplamalarda bopzulmalar oluyor ama beta olmasından kaynaklıdır diye tahmin ediyorum.Vitalarımızın pasını silecek harika bi oyun geliyor. Single kısmı da umarım uzun ve bağlayıcı olur.

Uncharted dan sonra vita nın içinde en uzun süre kalan oyunum olabilir:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackemre

beta versiyonunu indirdim.Single mod koymamışlar.Online oynayayım dedim.Hiçkimse yoktu.Full versiyonunu beklemek en iyisi.

kimse yoksa ben uzun zamandır kimle oynuyordum lan betayı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Little big Metal -- 26 Ağustos 2013; 15:40:09 >
  • Bu gün Killzone Mercenary + Blackjack's Briefcase Ön Sipariş ettim.Keşke oyunu ön indirmeye sunsalar.Çıktığı gün indirmekle uğraşmazdık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Little big Metal

quote:

Orijinalden alıntı: blackemre

beta versiyonunu indirdim.Single mod koymamışlar.Online oynayayım dedim.Hiçkimse yoktu.Full versiyonunu beklemek en iyisi.

kimse yoksa ben uzun zamandır kimle oynuyordum lan betayı ?

birisi denk gelmiş demekki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shagrath

Bu gün Killzone Mercenary + Blackjack's Briefcase Ön Sipariş ettim.Keşke oyunu ön indirmeye sunsalar.Çıktığı gün indirmekle uğraşmazdık.

İndirme listesinde seçeneklerde beklenen oynanabilirlik tarihi 4 eylül, beklenen indirme tarihi 2 eylül diyor, galiba 2 gün kala ön indirmeye açılacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Little big Metal

quote:

Orijinalden alıntı: Shagrath

Bu gün Killzone Mercenary + Blackjack's Briefcase Ön Sipariş ettim.Keşke oyunu ön indirmeye sunsalar.Çıktığı gün indirmekle uğraşmazdık.

İndirme listesinde seçeneklerde beklenen oynanabilirlik tarihi 4 eylül, beklenen indirme tarihi 2 eylül diyor, galiba 2 gün kala ön indirmeye açılacak.

Dikkat etmedim o kadar çıkış gününden önce indirebiliyorsak iyi.
  • Açık beta çıkmış(plus olmayanlara)
    Ayriyetten
    Arkadaşlar oyunu bana ön sipariş edecek kişiye
    Us PSn hesabımı vereceğim içindeki oyunları vs pmden daha fazla bilgi elde edebilirsiniz.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.