Şimdi Ara

Kilo Alamayanlar, Ektomorf Yapıdakiler Bu Konuya Bakın (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
3.846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Günde 10-15 defa ton balıklı tost nedir hocam ya Sen baştan aşağıya diyetini hangi saatte ne kadar ne yediğini belirterek yazar mısın.
    Spora başlamadan 1-2 gün önce görmüştüm bu konuyu ilham vermişti evet İlk ayda 4.5 kg aldım ben de ama sana göre az yiyorum.Günde 160-200 gram civarı gainer alıyorum.
  • 10-15 dediğim gibi nadir oluyor yahu, evdeki diğer yiyecekleri yemek istemediğimde yiyorum.

Genelde 7-8 bazen 10 oluyor.

Hangi saatte ne yediğimi yazamam, çünkü tamamıyla belirsiz. Şöyle özetleyeyim sabah-öğlen uyanıyorum 4 adet tost sonra spora gidiyorum ve spordan önce-sonra olmak üzere 2 kez protein tozu içiyorum, birde aminoasit, eve dönünce tavuk pilav yiyorum ancak baya tepe şeklinde oluyor normal bir tabağın üzerinde, 1-2 saat sonra birkaç tost daha yiyorum, sonra makarna yatmadan öncede birkaç tost birde yumurta beyazı ancak her gün değil.

Genelde bu şekilde oluyor bazen bunlardan biri ile et döner, hamburger gibi şeyleri değiştiriyorum.

Not: Hamburger veya et döneri bolca yerim örneğin mcdonalds'daki standart tek katlı hamburgerden tek seferde 7-8 tane yiyorum yanında büyük boy patates oluyor veya 4 tane falan lavaş et döner gömdüğüm oluyor hosta'da.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaym1n -- 22 Mayıs 2019; 21:13:54 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.